Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 444
  • 438
  •   1
Отговори
# 195
За мен абсурдното е, че някой изобщо вярва в магии Joy

# 196
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За мен абсурдното е, че някой изобщо вярва в магии Joy
Много хора вярват. Колко народ "изгоря" с по 50-100 хиляди лева, злато, развалят магии, лекуват се при врачки и ходжи.

# 197
  • София
Да, ужасно е, че има хора, които вярват в подобни неща и, че не им идва на акъла каква е пратката.

# 198
И аз доста помислих по въпроса как да реагирам и стигнах до това, че жените нямат вина, че пращам коронки насам, натам. От друга страна, жената с която поддържах комуникация беше много мила и разбираща. Уплашили се и реагирали първосигнално. В последствие решили да звънят на посочения телефон на пратката и да искат обяснение защо им правят магия, твърдо убедени, че е такава.
Не вярвам зъботехници да изпращат коронки увити в салфетка и в кутийка от яйце.
Дано не четат тук.

# 199
Гадното е, че някой иска да ти навреди най-вече.

# 200
Да, ужасно е, че има хора, които вярват в подобни неща...

Вярват, защото самите те поръчват магии.
Имам няколко познати, които много вярват и постоянно ходят по врачки, баячки, ходжи и всякакви други шарлатани да им развалят магиите. И все в един момент се изпускат, че не ходят само за разваляне, но и поръчват.

# 201
Муня трябва да купи Пулмикорт. Е да де ама бяло петно за името... Изниква Кортицрпс, а не е това, не... Идва моя ред. Викам искам онуй лекарство за дишането дето флаконът е като бензолово ядро...

# 202
Проверих в Гугъл – наистина прилича. Laughing

# 203
Муня трябва да купи Пулмикорт. Е да де ама бяло петно за името... Изниква Кортицрпс, а не е това, не... Идва моя ред. Викам искам онуй лекарство за дишането дето флаконът е като бензолово ядро...
най-редовно забравям имената на лекарствата точно в аптеката, докато съм на гишето или на преглед при лекар.
Изглеждам им много смотана, сигурна съм.

И една мунщина от мен. В службата съм, на двора, чакам колежка да слезе да пием кафе. Седя си на пейката, влиза куриер на Спийди към мястото за оставяне на пратки, започва да звъни на някой, в това време звъни и моят телефон. Аз не го изваждам от джоба даже, защото чакам пратка и съм решила, че е куриерът. Започвам да му махам и да му говоря от разстояние, за да ме забележи и да спре да звъни, той спира да говори за момент и ме попита какво искам.
Много се засрамих после като му обясних.
Звънеше колежката иначе, за да ми каже, че ще закъснее.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 22:20 от tuty

# 204
  • Враца

Ма не може ли просто на шестоъгълник?
Не знаех за това бензолово ядро, образовах се току-що, макар че не зная къде може да ми послужи туй знание Grinning

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 12:05 от Трън в Очите

# 205
Като казахте за имената на лекарствата.🤣
Смях в аптеката.
* "Стриптийз" с мед и лимон имате ли? /стрепсилс/
* "Бастун" гел имате ли? /Фастум гел/
* Искам един "Хот-дог" на прах. /Тайлол хот/
* Един аспирин узо може ли?
* Едно "Бинго Билоба" може ли?
* Дайте ми някакви хапчета за изрусяване на мозъка.
* Дайте ми един "Седалгин ООН".
* Аспирин "протест" имате ли? /протект/
* Може ли един "Тубоцин" 150-милиметров?
* Един аспирин от оня, дето му правят рекламация по телевизията.
* Може ли едни хапчета за успокоение "Динамит". /Деанксит/.
* "Парацицамол" имате ли?

# 206
Може, може, ама тъй ми дойде... Имам способността да правя някакви идиотски описания. В Лидл има някакъв снакс с чушка. Мм много го харесвам. Като фунийка е. Търся, не намирам и питам един служител: Абе къде е оня чипс като торнадо Grinning

Ма не може ли просто на шестоъгълник?
Не знаех за това бензолова ядро, образовах се току-що, макар че не зная къде може да ми послужи туй знание Grinning

# 207
Важното е да те разбират;)

# 208
Отбивам се в дома на родителите ми. Майка ми гледа гръцки сериал. Не знам гръцки нито думичка и си ровя в телефона, а сериала е за фон. По-едно време усещам, че всичко разбирам! Заслушах се, ами да, всичко разбирам! Брей, викам си, знам гръцки!
Оказа се, че поради някаква причина са обърнали на английски и аз не загрявам.

# 209
  • при късмета
Не е моя мунщина, ама е от преди малко. Пазарувам във Фантастико, платила съм и съм се запътила към изхода. Взимам си торбата от количката и тръгвам да я оставя на място. В количката пред моята, където се опитвам да я натикам - дамска чанта. Добре, че служителката от най-близката каса ми беше под ръка, оставих я там. Че сме муни, муни сме, ама цялата чанта ми е трудно да си представя как ще забравя. Тя ми е като продължение на ръката навън. Дано бързо се усети къде е

Общи условия

Активация на акаунт