Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 16 640
  • 147
  •   1
Отговори
# 75
Натка, половин килограм е кутията, но когато цената от 10 скочи на 15, си е серизно повишение. Тамън 50%.

# 76
Доста е за наведнъж наистина.
Не съм използвала такава от доста години и съответно и цената не съм следила, просто помня че тази маска не беше точно от най-евтините когато се появи, аз съм я ползвала толкова отдавна че не е за разправяне Grinning То тогава нямаше и сегашния избор де, тя от дрогерийните тя се водеше голяма работа в началото на века.

# 77
  • Пловдив
Тя Seri не е скъпа марка по принцип, боята за коса е под 10лв.

Бюджетен аналог на този продукт дали има?

# 78
  • sofia
здравейте , от къде си намирате SERI ?

# 79
  • София
здравейте , от къде си намирате SERI ?
В едно магазинче за козметика - Fresh се казва. Имат сайт, но тук има само големи разфасовки по 1000 мл - https://freshdrogeria.bg/product/seri-intenzivna-maska-za-tanka- … s-keratin-1000-ml

# 80
  • Варна/Благоевград
Крема за ръце от по горните постове и аз го използвам ,зимата съм със студова алергия и ако го нанасям щедро всеки вечер успявам да я контролирам.
Също и синият глицеринов крем на Работливи ръце.
Идвам днес обаче да похваля серумите на Скинколопедия, използвам хилуарон и ниацинамид и съм вече на 5-6 опаковки . Също миналата зима и ретинола със склаван.
Сега си взех някакви корейски по скъпи,ами не съм впечатлена ,предвид че е 40 лв единият ,съм в пъти по доволна от Скинколопедията за 10 лв . Нямам търпение да свършат и да си взема пак любимците плюс искам да пробвам и серамиди .

# 81
  • Пловдив
Seri в Пловдив купувам от Зара до Природонаучния музей.

# 82
  • София
То по-скоро е важно дали са хубави Simple Smile Иначе се намират..

# 83
Идвам днес обаче да похваля серумите на Скинколопедия, използвам хилуарон и ниацинамид и съм вече на 5-6 опаковки . Също миналата зима и ретинола със склаван.
Сега си взех някакви корейски по скъпи,ами не съм впечатлена ,предвид че е 40 лв единият ,съм в пъти по доволна от Скинколопедията за 10 лв . Нямам търпение да свършат и да си взема пак любимците плюс искам да пробвам и серамиди .
Здравейте, а лепнат ли? Имат ли някакъв мирис? Попиват ли?  Аз пробвах само един, който беше с витамин Ц и беше отвратителен, стоеше като маска и като сложех нещо отгоре и започваше да се лющи.

# 84
  • Варна/Благоевград
Здравейте, а лепнат ли? Имат ли някакъв мирис? Попиват ли?  Аз пробвах само един, който беше с витамин Ц и беше отвратителен, стоеше като маска и като сложех нещо отгоре и започваше да се лющи.
Вит. Ц не съм пробвала на марката. Никакъв мирис нямат или поне аз не усещам. Попиват ми за 2-3 минути ,но аз първо слагам тонер ,тоест кожата е мокра ,после хиалурона ,после ниацинамида. Лепнат докато попият.
Които не е използвал от ниацинамида първоначално може да излязат малки пъпчици, нормално е , не е реакция . Първоначално ,като го използвах и при мен се случи ,по брадичката и на скулите, минават за 1-2 седмици, докато кожата свикне .

# 85
  • София
Ето тази боя за коса за мен се оказа много сполучлива - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-creme-supreme-boya-z … 000101746587.html
Малко е пипкаво, защото има серум преди нанасянето на боята, но пък има и голяма опаковка балсам за фиксиране на резултата, който действа страхотно. Майка ми заяви, че скоро не е изглеждала толкова добре косата ми, а тя по принцип рядко ми прави комплименти.

# 86
Seri ,
* но пак в Пловдив, го купувам от Zara в Кичука до бул. Ал. Стамболийски.

И имате ли бюджетна препоръка за нещо, което да помогне за суха коса? Моята не е прекалено суха, но ми се ще да "живне" малко Simple Smile

# 87
  • Deutschland
Маската с маслина Nature of Agiva, хидратиращата маска на Пантен hydra glow, лилавата хидратираща на Лореал.

# 88
Тя Seri не е скъпа марка по принцип, боята за коса е под 10лв.
Ох страхотни са тези omexya. Случайно ми се паднаха от кутия и след това съм си поръчвала пак. Иначе вижте ботаникъл почистващото масло на unita.
Бюджетен аналог на този продукт дали има?

# 89

От ДМ с 15% отстъпка чрез приложението. Лист-маските много ми харесват. Скоро открих, че и течните им сапуни са добри и се запасих. А четките им за зъби ползвам от години и са щадящи към венците ми.

Общи условия

Активация на акаунт