Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 11 501
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Правила съм хистероскопия и уж всичко беше наред . Но просто вече не знам какво мога да променя ,за да се получат нещата
quote author=Semirra link=topic=1799946.msg50289130#msg50289130 date=1759592316]
Под ЧХГ 1000 трудно да се визуализира сак. При все това, ако не сте правили, можете да направите диагностична хистероскопия и биопсии, за да видите какво става в матката.

Аз проблеми с коагулация не съм имала, но преди трансфер е хубаво да се консултирате с хематолог за изписване на терапия, ако има отклонения. Може да ви пуснат панел тромбофилия.
[/quote]

# 286
Patty, аз те помня, че трансферите ни бяха през няколко дена с теб . И нашият трансфер приключи с биохимична. В същата чуденка съм. Аз ще правя четвърти поред трансфер.

# 287
Аз имах извънматочна на последния. Имам и кухо яйце и БХ преди това. При кухото яйце ме боля най-много, при извънматочната най-малко. Моето мнение, че спазмите са симптом, че ембрионът е в матката. Но всеки организъм е различен. Извънматочната я премахнаха в 6+4 , ембрионът си отговаряше на седмицата и беше с пулс, но болки нямах. Само кървене и ми беше изтръпнал малко кракът.

# 288
Ами ето варианти: хистеро (имат давност), биопсии да се види микробиома, имунология, тромбофилия, ПИД.

# 289
Semirra, благодаря. Всичко направихме . Само ПИД не сме, то и сега май не е опция.

Общи условия

Активация на акаунт