Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 9 798
  • 245
  •   2
Отговори
# 240
Аз имах същата ситуация и даже все още съм хремава. Не съм приемала антибиотик - пих Стаматин, сироп, хапчета за смучене и парацитамол, но хремата все още си я имам. Не се притеснявай, всичко ще е наред.
Здравейте, от вчера започнах втори опит инвитро, този път по къс протокол, но за съжаление тази вечер ми се появи хрема и запушен нос и се притесних доста. Имала ли е някоя от вас подобна ситуация.

А може ли да се използват някакви капки за нос поне вечер, защото много се запушва и не мога да спя.

# 241
Пробвай със солен разтвор, продават го по аптеките. Знам че тези евкалиптовите мазила също могат и са по билкови.

# 242
Аз използвах и капки за нос и по бабешки си слагах ракия в носа и вечер ме мажеше и  масажираше мъжа ми. Гледах да не стигна до антибиотика.
Аз имах същата ситуация и даже все още съм хремава. Не съм приемала антибиотик - пих Стаматин, сироп, хапчета за смучене и парацитамол, но хремата все още си я имам. Не се притеснявай, всичко ще е наред.
Здравейте, от вчера започнах втори опит инвитро, този път по къс протокол, но за съжаление тази вечер ми се появи хрема и запушен нос и се притесних доста. Имала ли е някоя от вас подобна ситуация.

А може ли да се използват някакви капки за нос поне вечер, защото много се запушва и не мога да спя.

# 243
Благодаря много за отговорите. Започнах с промивки на носа със солен разтвор и си намерих капки с прополис, които предлагам няма да навредят. Иначе гледай за спрей за нос Симулан, в листовката пише че може да се използва от бременни, макар и аз да не съм още. Надявам се да се оправя уикенда, ако не в понеделник съм при доктора и ще го питам какво може да се направи. А вие какви капки сте ползвали?

# 244
Аз попринцип избягвам капките, не само в случаите когато съм в процедура. В последните години много чувствителна ми е станала лигавицата в носа и само едно пръскане и след това едвам се отървавам от капките не мога да дишам без тях, затова си купих инхалатор и си правя инхалации с физиологичен разтвор , напълно безвредни са и по време на стимулация и след трансфер могат да се правят , също така съм доволна от спрея на йалоклийн той е на основата на хиалуронова киселина.

# 245
Аз също съм го чувала (в Надежда), на мен ми звучи като научна фантастика да се поглъщат. Не бих върнала два ембриона на 35г., казвали са ми, че трудно ще ги износя, защото съм дребна и всичко ми е дребно. А на 25г. пък съвсем. В момента съм бременна, с 1, трудно е, страшно е, не ми се мисли да бяха 2. По-голям е шансът статистически все едното да се хване. Но по-голям шанс за 2 живи деца има при отделни трансфери на 2 ембриона, не при един трансфер.
Радвам се за вас, успех Ви желая!  Innocent В крайна сметка, в деня на трансфера се оказа, че единият има забавено развитие, затова ги върхаме и двата. Но със сигурност, ако и двата бяха перфектни, щеше да са отделни трансфери.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 19:44 от dragon.fly

Общи условия

Активация на акаунт