Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 9 708
  • 244
  •   3
Отговори
# 225
Благодаря Ви момичета!

Аз съм на 150 засега, днес чакаме резултати от хормони и спрямо тях докторката ще прецени дали да намалявам дозата на 125.

Sunny12 определено ме успокояваш Heart

Какъв протеин ще препоръчате да си взема? Имаше някакви разтворими, които се пият с мляко.

# 226
Аз бях на биогаме по време на стимулацията сега съм на born winner като от време на време си взимам киселите млека от лидл с протеин и там тяхната линия с пудингите и тъй подобни.

Какъв протеин ще препоръчате да си взема? Имаше някакви разтворими, които се пият с мляко.

# 227
Благодаря Scar

При теб каква е стимулацията?

# 228
Бях на мериофер 225 и цетротиде 0.25 попнах ги на 3ти ден, пункцията ми беше на 13ти ако не се бъркам

Благодаря Scar

При теб каква е стимулацията?

# 229
Аз приемах протеини само с храната, пилешко, яйца и много вода.

Благодаря Ви момичета!

Аз съм на 150 засега, днес чакаме резултати от хормони и спрямо тях докторката ще прецени дали да намалявам дозата на 125.

Sunny12 определено ме успокояваш Heart

# 230
Здравейте, при два читави ембриона, където яйцеклетките са тествани генетично, бихте ли върнали двата ембриона наведнъж или първо единия и после другия да се замрази за следващия път. Сигурно си въобразявам, но не е ли логично, във втория случай при два трансфера, да имам два пъти повече шансове? Освен да ми кажат, че защото съм на 40 по-добре наведнъж, но не разбирам защо това би било по-добре.

# 231
Здравейте, при два читави ембриона, където яйцеклетките са тествани генетично, бихте ли върнали двата ембриона наведнъж или първо единия и после другия да се замрази за следващия път. Сигурно си въобразявам, но не е ли логично, във втория случай при два трансфера, да имам два пъти повече шансове? Освен да ми кажат, че защото съм на 40 по-добре наведнъж, но не разбирам защо това би било по-добре.
Аз също бих предпочела два трансфера, въпреки всичко.

# 232
Как са тествани генетично яйцеклетките? Иначе 2 трансфера, да. Фокус върху средата в матката и ако не се получи първият трансфер евентуално допълнителни корекции. Не бих гърмяла 2 ембриона заедно, защото може да има драма другаде.

# 233
Много е важно какво е качеството на ембрионите и какъв ранг са. И двата може да са бластоцисти, но единият да е с по-малко клетки, съответно шансовете му намаляват значително. Като са два се "подкрепят" и шанса се увеличава. Chatgpt дава доста добро обяснение за качеството на ембрионите, така че може да се обърнеш към него чисто информативно.

# 234
Има ли научни факти подкрепящи това с подкрепата? Как се подкрепят? Аз наистина не го разбирам това. За мен единственият довод за общ трансфер е ако нямате средства за 2 трансфера. Но в Бг не са скъпи трансферите. А рискът от многоплодна бременност?

# 235
Semirra генетично изследване на полярното тяло на яйцеклетката, което показва дали има отклонение в броя на хромозомите. Резултатите пристигнаха след 2 дни, като след биопсията са ги оплодили всичките. Ако нямаше хромозомно нормални яйцеклетки не биха препоръчали трансфер.

Misha_ да при предния опит имах два недорасли и ми го върнаха и двата, защото нямаше да оцелеят процеса на замразяване-размразяване. Не съм чувала преди за подкрепата.

# 236
На мен също ми казаха че имам по голям шанс с два ембриона отколкото един. Били се подкрепяли и ако единия бил по здрав поглъщал другия и ставал по силен. Думите и бяха "хубавото на поликистозата е че имаш много Я, лошото е че повечето не са качествени. За това колкото повече върнем наведнъж толкова по добре" (държа да отбележа че изцяло говорим за връщане на два, на 25 съм и не мисля че някой ще се хване да връща повече от два)

Има ли научни факти подкрепящи това с подкрепата? Как се подкрепят? Аз наистина не го разбирам това. За мен единственият довод за общ трансфер е ако нямате средства за 2 трансфера. Но в Бг не са скъпи трансферите. А рискът от многоплодна бременност?

# 237
Аз също съм го чувала (в Надежда), на мен ми звучи като научна фантастика да се поглъщат. Не бих върнала два ембриона на 35г., казвали са ми, че трудно ще ги износя, защото съм дребна и всичко ми е дребно. А на 25г. пък съвсем. В момента съм бременна, с 1, трудно е, страшно е, не ми се мисли да бяха 2. По-голям е шансът статистически все едното да се хване. Но по-голям шанс за 2 живи деца има при отделни трансфери на 2 ембриона, не при един трансфер.

# 238
Здравейте, от вчера започнах втори опит инвитро, този път по къс протокол, но за съжаление тази вечер ми се появи хрема и запушен нос и се притесних доста. Имала ли е някоя от вас подобна ситуация.

# 239
Аз имах същата ситуация и даже все още съм хремава. Не съм приемала антибиотик - пих Стаматин, сироп, хапчета за смучене и парацитамол, но хремата все още си я имам. Не се притеснявай, всичко ще е наред.
Здравейте, от вчера започнах втори опит инвитро, този път по къс протокол, но за съжаление тази вечер ми се появи хрема и запушен нос и се притесних доста. Имала ли е някоя от вас подобна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт