Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 11 281
  • 281
  •   5
Отговори
# 270
Да, много ясно Simple Smile вземи си три глобули гинопеварил и 3бр микомакс. Примерно 1, 6
И 9ти ден и после лактобацили 😀

# 271
Микомакс не е подходящ в този случай,защото на Антибиограмата пише ,че са резистентни към него

quote author=Stefaniya link=topic=1799946.msg50280494#msg50280494 date=1759411400]
Да, много ясно Simple Smile вземи си три глобули гинопеварил и 3бр микомакс. Примерно 1, 6
И 9ти ден и после лактобацили 😀
[/quote]

# 272
Верно. Защо не пробваш да отидеш при друг и да ти изпише лечение? Явно това е по-особена гъба.

# 273
И това мислих като вариант ,но навсякъде  часовете са най-рано за другата седмица
Верно. Защо не пробваш да отидеш при друг и да ти изпише лечение? Явно това е по-особена гъба.

# 274
Няма как да няма свободен час при някой в супердок за утре (ако става дума за София) или в Надежда ако звъннете по телефона.
Вече друг е въпросът колко адекватен ще се падне, но за едни гъбички трябва да се справи Simple Smile

# 275
  • Sofia
Добре де, а личният лекар няма ли как да изпише/препоръча лечение? Моята миналата година като имах цистит ми изготви цяла програма, включително и противогъбични, защото все си гъбясвам от антибиотици/ципрофлоксацин и тнт. Пробвай да се обадиш на личната.

# 276
Здравейте. Предстои ни стартиране на инвитро процедура за първи път. Искам да ви питам някой ваксинирал ли се е с противогрипна ваксина преди процедурата, тъй като явно зимата ще се падат пункции, трансфери, а работата ми е свързана с общуване с много хора и обикновено всяка зима не ме подминава грипа и се чудя дали да не се ваксинирам.Има ли някой опит да даде мнение ?

# 277
Аз се ваксинирах месеца преди трансфера ми. Всяка година се бодвам че боледувам тежко и за мен лично ми е задължително. Пък и аз работя с много хора

Здравейте. Предстои ни стартиране на инвитро процедура за първи път. Искам да ви питам някой ваксинирал ли се е с противогрипна ваксина преди процедурата, тъй като явно зимата ще се падат пункции, трансфери, а работата ми е свързана с общуване с много хора и обикновено всяка зима не ме подминава грипа и се чудя дали да не се ваксинирам.Има ли някой опит да даде мнение ?

# 278
  • Sofia
Да си призная ваксина никога не съм слагала до сега, но сериозно се замислям понеже ми откриха автоимунно заболяване и съм на имуномодулаторна терапия, която допълнително смъква имунната система. Нещо от над 2 седмици се опитва да ми се лапне, но не знам дали ваксина ще е подходяща в моят случай. Обмислям да го обсъдя с ревматолога и репродуктивмата и евентуално и аз да поставя. Не знам до колко ще взаимодейства с имуномодулаторите и дали ще има негатоивен ефект върху имунната система и възпалението.

# 279
Нищо допълнително не бих си вкарала в тялото на такъв етап.

# 280
Здравейте, при някого случвало ли се е след блокираща инжекция да му дойде цикъла два пъти? Биха ми инжекцията на 18ти, като на 22ри ми дойде цикъла, продължил 6 дни. Сега на 01.10 отново ми дойде и си продължава. На 06ти трябва да почна стимулациите, но това малко ме притеснява.

# 281
Здравейте, при някого случвало ли се е след блокираща инжекция да му дойде цикъла два пъти? Биха ми инжекцията на 18ти, като на 22ри ми дойде цикъла, продължил 6 дни. Сега на 01.10 отново ми дойде и си продължава. На 06ти трябва да почна стимулациите, но това малко ме притеснява.

Здравей, на мен, но аз го отдадох на хормоните и не съм се тревожила. После всичко се разви нормално при стимулация и т.н. Обаче, ако е много обилен цикъла звънете в клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт