Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 28 468
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Arwen88 Много съжалявам за неуспеха. Следващият път стискам палци да стане. Какви добавки приемате в момента и в какви дози? Имате ли още ембриончета или трябва нова стимулация?

# 556
Arwen88 Много съжалявам за неуспеха. Следващият път стискам палци да стане. Какви добавки приемате в момента и в какви дози? Имате ли още ембриончета или трябва нова стимулация?
Нямам ембриончета. Изкарахме 4 яйцеклетки, всички се оплодиха, 3 спряха развитие на ден 3, 1 остана и го върнахме на ден 3 на свеж трансфер. Аз и мъжът ми месеци наред сме пили добавки... Моите са от списъка на Денис за качество на яйцеклетките, при мъжа ми е Профертил плюс много антиоксиданти, пробиотик, витамин Д. Много се бях отчаяла след пункцията, но продължаваме напред. Харесвам лекаря и съм спокойна с него, вярвам, че ще стигнем до успешен финал. Ходя и на акупунктура.

# 557
Да, и ние хванахме Ретроградния Меркурий, та вярваме-не вярваме, и ние сме с отрицателен тест. Ще го съобразя дргугия път…Съжалявам за вашия неуспех. Но не се отказваме 🍀
Записвам се с неуспешен свеж трансфер. Вчера правих тест, отрицателен, спрях всички лекарства и чакам цикъл. Вдигаме дозите на добавките на мъжа ми, изчетох доста в темите, аз също ще взимам повече Ubiqunol, освен всички останали, които са за подобряване на качеството на яйцеклетките. На 2 ден ще изследвам хормони, за да видя мога ли започна отново ДХЕА. Ще пробваме отново след НГ. Сега е ретрограден Меркурий, да знаете. Освен това, в 2 седмици след трансфера вместо спокойствие, ми се случиха всички възможни гадости. Но и това ще мине.

# 558
Здравейте момичета,включвам се и аз в темата.Вчера ми беше четвъртата пункция( На ЕЦ съм ).Извадиха 1 яйцеклетка,имам общо 9 и днес ми звъннаха,че 7 са се оплодили.Сега ще чакаме до 5 ден и ще правим свеж трансфер.Надявам се да оцелеят всичките,защото предишния ми опит завърши със неуспех.От 2 яйцеклетки,2 оплодени,нито една не стигна до ден 5

# 559
Здравейте момичета,включвам се и аз в темата.Вчера ми беше четвъртата пункция( На ЕЦ съм ).Извадиха 1 яйцеклетка,имам общо 9 и днес ми звъннаха,че 7 са се оплодили.Сега ще чакаме до 5 ден и ще правим свеж трансфер.Надявам се да оцелеят всичките,защото предишния ми опит завърши със неуспех.От 2 яйцеклетки,2 оплодени,нито една не стигна до ден 5
7 оплодени звучи супер! Дано имате късмет и сред тях да е вашето бебе! ❤️

# 560

И от мен, стискам палци! Какво променихте в протокола, за да се подобрят резултатите?

# 561
Вторият опит е на ЕЦ,като имах лека стимулация с летрозол и по 2-3 инжекции Мериоферт 150.От 4 те пункции изкарахме общо 9 яйцеклетки(ние сме с донор и замразявахме яйцеклетки).След последната пункция ми предложиха да използваме калции за яйцеклетките и зимот чип за сперматозоидите,нищо че са донорски.Явно това е дало резултат.Също така сменихме и клиниката.

# 562
Здравейте,днес ми звъннаха от клиниката да ми кажат че имаме 1 перфектен ембриони и още 4 малко забавили развитие,но това било нормално,защото сме със замразени яйцеклетки и ще наваксат.Утре ще правим трансфер.

# 563
Здравейте момичета, аз се записвам в темата защото това ще в следващата стъпка. Януари месец ще започна стимулация за ин витро, ако всичко е успешно , ще изследват ембриона,защото ми казаха че той може да изглежда привидно добре, но да му липсват няколко хромозоми примерно. И ако всичко е наред ще замразят ембрионите и преди трансфера ще се търси причината защо досега не се е получавало. Тоест биопсии, хистероскопия и евентуално ако има нужда операция на истмоцелето ми от секциото. Да ви кажа честно много ми олекна, за първи път имам ясно начертан план и изобщо яснота накъде вървим. Олекна ми че няма да ме мъчат повече с инсеминация, изобщо не ми се отразяват добре стимулациите, а с моето АМХ по фонд тъй или иначе нямаше да ме вземат.

# 564
Успех пожелавам Simple Smile Колко инсеминации преминахте? 4 бр. са нужни за кандидатстване по фонд с неизяснен стерилитет.
И колко ви е АМХ, къде и на кой ден от МЦ е изследвано?
За жалост и стимулациите за инвитро не са приятни.

Здравейте момичета, аз се записвам в темата защото това ще в следващата стъпка. Януари месец ще започна стимулация за ин витро, ако всичко е успешно , ще изследват ембриона,защото ми казаха че той може да изглежда привидно добре, но да му липсват няколко хромозоми примерно. И ако всичко е наред ще замразят ембрионите и преди трансфера ще се търси причината защо досега не се е получавало. Тоест биопсии, хистероскопия и евентуално ако има нужда операция на истмоцелето ми от секциото. Да ви кажа честно много ми олекна, за първи път имам ясно начертан план и изобщо яснота накъде вървим. Олекна ми че няма да ме мъчат повече с инсеминация, изобщо не ми се отразяват добре стимулациите, а с моето АМХ по фонд тъй или иначе нямаше да ме вземат.

# 565
Една само инсеминация, просто решихме заедно с лекаря че няма смисъл да си губим времето с повече инсеминации. АМХ ми е 0.3, изследвала съм го във всякакви периоди от цикъла:) правих и акупунктура 10 дена подред и тогава макса който достигна беше 0.46…Абсолютно предполагам че стимулациите за ин витро даже ще са по-зле, но при мен май това ще е и единствен опит и ако не се получи ще спрем дотук. Така че ми е заложено на кантар много…

# 566
Момичета, мина третата ми стимулация. Всичко изглеждаше идеално - 18 прекрасни фоликула, но накрая само 4 яйцеклетки. Толково се радвах на фоликулчетата, за пръв път имах двуцифрен брой фоликули ❤ Така ми се пълнеше сърцето със надежда...
За щастие и четирите яйчица бяха узрели.  Направиха им ИКСИ, но нито една не се разви. Нито една!!! 😢
Съсипана съм. Аз имам много тежка ендометриоза, с един яйчник и без тръби съм... Не знам изобщо как ще продължа, минават ми черни мисли, че не ставам за нищо. Три опита и досега едно единствено ембрионче, върнато на втори ден.
Изобщо не знам накъде и как.
Три дни бях на пролутекс по 2 инжекции на ден и на 3×2 утрогестан. Кога да очаквам менструация?
Опитвам се изобщо да не броя този опит за опит, опитвам се да игнорирам всичко и дори си внушавам, че сънувам някакъв кошмар. Но уви, не е така.

# 567
Leda, същият случай бях. По 8-9 фоликула първите два опита, вадеха се 6я. После 19 фоликула 3тия път, извадиха 8я, нищо не оцеля след 3ти ден. Теглих им една майна, отидох в Турция. Успях с 8-9 фоликула на стимулацията. Трябва много внимателна стимулация и да се уцели правилният месец.

# 568
Leda, ужасно звучи! Мога само да си представя колко е съкрушително!
Горе главата! Виж какво би могло да се промени за следващ опит.
На кой етап са спрели развитие?

# 569
Здравейте.  Предстоят ми хормонални изследвания и фоликуметрия за стимулация за започване на ин витро процедура (първа ) ,като от клиниката ми казаха на втори ден от цикъла да отида  Пада  се горе долу на 1 или 2 декември да дойде цикълът ,но за съжаление настинах- имам хрема и от време на време ме боли гърло, но слабо. Не съм говорила още с лекаря ми ,защото все се надявам, че до тогава ще се оправя. Много време чакахме за този момент.Знаете ли дали може да отменят стумулацията за следващ месец ? Или какво може да се приема като лекарства или някакви хитринки за бързо възстановяване? Много се разочаровах , че точно сега се случи ,макар че много се пазих да не настивам ,но уви съдбата друго е решила. 😐😐😔🤧

Общи условия

Активация на акаунт