На море в Кранево 2025 г.

• 1 888
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Ужас. В коя част на плажа е било това?
При нас нямаше такива неща. Но и там, където бях, имаше главно платени зони към хотелите, а на свободните зони между тях се настаняваха семейства и лагерници.
И ние бяхме с малко дете – здраво се върна, въпреки непрекъснатото киснене в морска вода и най-вече в басейна на хотела.

# 31
Ужас. В коя част на плажа е било това?
При нас нямаше такива неща. Но и там, където бях, имаше главно платени зони към хотелите, а на свободните зони между тях се настаняваха семейства и лагерници.
И ние бяхме с малко дете – здраво се върна, въпреки непрекъснатото киснене в морска вода и най-вече в басейна на хотела.

Бяхме на централния плаж, на някаква платена зона с чадъри и шезлонги. Нямам ясен спомен коя точно... Радвам се много за вас! Дано се пречупя и отново да случим на хубавото място в Кранево. Вие от кой хотел и плаж сте доволни там?

# 32
В хотел „Аквамарин“ бяхме, ползвахме запазената за хотела плажна зона.
За първи път бях в Кранево и не мога да се ориентирам в коя част е това.

# 33
Ние в петък се прибрахме с детето от Кранево! Но бяхме си наели бунгало и съм изключително доволна! Единствения недостатък бе това, че ние си осигурявахме храната! Но места за хранене има много в кранево! По хотелите е рисковано, защото лятото има много вируси
В кои бунгала бяхте? Търся такива с буквално море отпред ?

# 34
Преди няколко години ни имаше едни соната бяха на плажа, там е хубаво и имаше и ресторант на блок маса
Беше, хубаво и чисто, но това беше преди около 8-9 години

Общи условия

Активация на акаунт