Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 201
  • 787
  •   2
Отговори
# 660
Оф момичета минавам да се оплача,за съжаление днес прогестерона ми е доста завишен и докторката каза че ще е замразен трансфер .  Четох различни мнения,че със свеж трансфер,шансовете да по големи и ми стана едно кофти ,явно бързам всичко да стане от първия път ли....не знам

# 661
Напротив, бях чела, че при замразен шансовете са по-големи. При мен стана именно така. Успех!

# 662
Напротив, бях чела, че при замразен шансовете са по-големи. При мен стана именно така. Успех!
Благодаря за подкрепата ♥️

# 663
Повечето проучвания, на които аз попаднах, показват, че шансът за успех е по-голям при замразен трансфер. Много малко ми бяха попаднали с обратен резултат. Винаги зависи с какви данни са разполагали, но все пак стимулацията си е изпитание за тялото ти, хормоните ти се объркват, нищо лошо няма да изчакаш месец-два, за да можеш да се увериш, че средата е оптимална, а и да си отпочинеш след стимулацията. Не се притеснявай.

# 664
  • На изток от Ада
Зет е по -успешен.
Няколко момичета правиха СЕТ и нямаха успех

# 665
И моят успех е от ЗЕТ. На естествен цикъл. Намирам това за оптималния вариант по възможност. Има време за ПИД, за почивка на тялото и допълнителни изследвания и манипулации за подготовка на матката.

# 666
ЗЕТ на ЕЦ или нищо Hands Point Up

# 667
Значи.. ако има съпортгрупа “Жени, сглупили да изгледат записаната си на флашка хистероскопия малко преди вечеря” някой да ме насочи натам, моля. Мерси.

# 668
Аз моята я гледах няколко пъти вече. Преди вечеря, след вечеря ... Grinning Щеше даже да ми е satisfying, ако не помнех все още болката.

# 669
При мен почна добре, мина през wtf и приключи на нещо като размазан образ на пилешки карантии в тарелка.

# 670
Грешката е когато си гледал първата си, която е била с упойка и ти предстои втора без. Включвам се в съпорт групата. А и накрая сестрата на Калчев след като разкъсах стрес топките ми каза, че раждането боляло х1000?!?!?!

# 671
Оле мале, как без упойката?! То.. изглежда така все едно режат стар чаршаф Grin

# 672
Ех, не съм се сетила да си искам видео. Предварително ли се заявява за запис?

Аз и двата пъти си гледах “на живо”, записи нямам. Първия път беше със спинална упойка и махане на полипи. Втория път беше само с локална анестезия за оглеждане, но се наложи и махане на септум.
Имам се с висок праг на болка, ама тия ножички като гледах как режат и само се опитвах да дишам и се стараех да не мърдам… Но въпреки това, ако правя отново хистероскопия, пак ще искам да е без упойка.

# 673
Притеснявате ме, и аз съм планирала да правя.

# 674
Не е страшно. Преувеличаваме. Simple Smile
Колкото пъти ме попита Калчев боли ли, все не можах да излъжа, че боли истински. На видеото просто е увеличено и изглежда като massacre с бормашина и една много странна полуножица, но наистина не боли почти. Психо драма е просто. Аз се бях надрусала с обезболяващ чай, течен аналгин, валериан, обезболяващи свещички и не помня още какво и беше ок. Simple Smile Те слагат и обезболяващ гел локално.

Общи условия

Активация на акаунт