Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 206
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
  • На изток от Ада
Съжалявам селсера!  Бързо оздравяване!

# 646
Момичета, ние с ММ сме с ужасен, ужасен Ковид. Даже вчера стигнах до 38.5 С, но успях да я сваля някак. Бях като блъсната от два насрещни влака. Въпросът ми е откъде мога да си взема т@чен Ан@лгин (ампули) без рецепта, няма значение дали е от бг, турски или гръцки. Или ако някоя от вас има останал да го взема. Това е единственото, което ме спасява, нищо друго не ми действа, а изпих света за последните дни.

За течен аналгин не знам, но повечето ми познати, които се разболяха от Ковид тази година се оправиха с Из0прин0зин.

# 647
  • София
Салсера, в някоя денонощна няма ли да се смилят над вас за течен аналгин?

# 648
Влизам на един кратък бърз отчет
Скрит текст:
бавно, устремено и с 14 нервни кризи в минута се готвим за трансфер, който никой не знае кога ще е. Събрали сме целия ресурс и сме се мотивирали. Първо щитовидната ми жлеза премина от хипофункция в хиперфункция. TSH изчезна, фт4 беше 39,5 - паниката на първа линия беше,  че е Базед - Слава Богу не е. Интересното е, че след месец колебание рязко премина към хипофункция. TSH е 3,45, фт4 е около 16, за сега съм само на тирохелп, следят я да не изригне пак, не препоръчват нов курс л-тироксин за момента. Другото - минах преглед през Калчев. Много енергичен позитивен човек, според мен едва ли си поддържа тонуса само с витамин Ц, изказа обожание към Цветков, прегледа ме на ехографа от бъдещето, видя само красота, освен кофти кръвопоток към яйчниците - затова стареят бързо, калпави яйцеклетки, слаб отговор и тн. Ако има други стимулации - трябва да се адресира. Препоръча микробиом. Каза ако всичко е наред с него, ще има имплантация и си метна химикала в бюрото, капачката така литна, такава парабола направи, че не чух какво каза после, а беше важно. Трето - днес направихме една хистероскопия с Цветков (който се мести в нова клиниката - Адела , ама да не размивам, който му е важно мога да кажа на лично, но като материална база там е 2072-ра в сравнение с Вита) Септум почти нямаше за махане, но някаква тъпа малка миома (на пръв поглед) се видяла, махнал я е, чакаме хистология. Матката изглежда добре и гостоприемно, микробиомът няма как да се случи обаче този месец заради тия находки, съответно нещата се изместват много напред. И така - колкото повече бързаме, по-бавно става.

# 649
Аз искам разказа за Цветков. 😁 Така и не разбрах сам ли си е тръгнал по средата на процедурата ми от Надежда или са го махнали. Предполагам сам. И сега ли сам? Адела са с ок ембриология ли?

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 21:00 от Semirra

# 650
hardcandy, моля да ме добавиш на копие, когато разказваш за Цветков. Grinning

# 651
Семира, нямам абсолютно никакво наблюдение как им е ембриологията. Не знаех за тая клиника до оня ден. Като се разрових не намерих нищо убедително, че да хукнем натам ама Цветков като ни каза, че от 4 месеца чака Вита да си оправят хистероскопа и че му спират работата, навързахме нещата.
Ама как не ви е интересно за Калчев как литна тоя химикал. Аз още го виждам. Буквално не беше възможно да се концентрирам какво ни говори след тоя триумф на физиката.

# 652
Е била съм 2-3 пъти при него и не се изненадвам от такива феномени. По съм впечатлена как ме изтърпя докато пях, виках и се потих 30 минути на хистерото Simple Smile

# 653
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много готин подход има по време на манипулации - никакви нерви, стоически надъхва и успокоява, определено е топ в това отношение 👌
Кенди, летящата химикалка те е благословила за имплантация като вълшебна пръчица, казвам ти. Ще сработи. Ще видиш 😁

# 654
Много готин подход има по време на манипулации - никакви нерви, стоически надъхва и успокоява, определено е топ в това отношение 👌
Кенди, летящата химикалка те е благословила за имплантация като вълшебна пръчица, казвам ти. Ще сработи. Ще видиш 😁
Нещо такова:

# 655
Кенди, стискам палци 🤗
Само да предупредя да внимавате с Адела. Ако е при Цветков, ок, но в никакъв случай не се доверявайте на друг лекар там, особено за трансфер.

# 656
Мерси, Кактус! Няма такъв филм някой освен Цветков да прави трансфер или друго. Каквото е надробил с нас, ще си го сърба с нас.

# 657
Който познава д-р Калчев от периода 2019 (като мен 🤣) ще знае, че той тогава работеше в клиника Адела. Той и въпросната д-р Македонова тъкмо бяха напуснали клиника Малинов. Година по-късно той вече не беше там, а се беше изместил при Сигридов и година по-късно вече беше в неговия си кабинет. Не съм била пациентка на Цветков, но такива изненадващия премествания са само по решение на самия доктор, а не уволнение от клиниката. Свързват се с него, предлагат му голяма заплата и той се мести.
За клиника Адела мога да кажа, че изглежда много добре, аз там правих само инсеминации, но не мисля че ембриологията е на някакво топ ниво. Може и да бъркам, поправете ме. Та това с местенето от клиника в клиника не е прецедент, всичко е за пари.
Само да допълня, че катп млада и зелена, незабременяваща девойка някакси попаднах при д-р Чучумишев, който тогава работеше в Малинов и след прегледа, той ме изпрати при Калчев. Сестра ми беше бременна по това време и започна да се следи при него. В началото на 6тия месец той мистериозно изчезна и тя трябваше да си търси нов лекар. Познайте, и той отиде при Сигридов 😄. Остатъка от истприята е вече известен.

# 658
На мен ми е интересно за химикалката да разкажеш Simple Smile))))
Шантал, намерихме аналгин Simple Smile

# 659
  • София
На мен ми е интересно за химикалката да разкажеш Simple Smile))))
Шантал, намерихме аналгин Simple Smile

аз последният път когато пих течен аналгин беше при един адски зъбол, няколко дена, след като видях положителен тест. беше покрай нова година и умирах от болка. после прокървих и оттогава течен аналгин не се ползва вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт