НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 091
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ако не работят тези магазини/фитнеси и др. в неделите или до късно, то това значи по-малко обслужващ персонал, т.е. по-голяма безработица. Няма недостиг на продавачи, т.е. хората са ок с предлаганото работно време. Работят в неделя, но пък почиват в сряда примерно. Аз също често работя в неделя или нощем понякога, не ми е никакъв проблем, това си е мой избор, така делничните дни са ми по-свободни и мога да си свърша други задачи.

# 631
Според мен животът до морето лекува всичко. На мен абсолютно всякакви болежки -и физически, и психически, ми минават до морето.
Друга перспектива дава. Спокойствие. Друго състояние на духа.
Аз също работя често през уикендите и късно вечер, но не бих казала, че много ми е хубаво, защото почивам в дни, в които никой не почива. Днес ще ходя на басейн, ако е хубаво времето, сама.
Добре че имам приятелки учителки, та лятото по-често си запълваме свободното време заедно, иначе е кофти. Работиш, когато другите почиват и почиваш, докато останалите работят.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 08:51 от Аmanda

# 632
  • София
Много от хората не биха живели в София, ако можеха да работят нещо смислено в по-малки населени места.
Аз съм от хората, които си обичат София - заради планината, многото избор за всичко - кино, театри, концерти. Хората са по-толерантни - не всички разбира се, но като средно ниво да речем.
Чувала съм доста хора да плюят градския транспорт в София, но това е, защото не са висели на спирка в Русе да чакат един час тролей. И след 8 вечерта просто нямаше градски преди. Сега не знам как е, дали нещо са променили там.
Ние чакаме резултати от изпита във Виена.
За морето - ходили сме в Синеморец през юни - аптеките още не бяха отворили и не работеха. Така че донякъде е така за по-малките градчета- много неща са сезонни.

# 633
Явно в София сме си доста разглезени. Joy
Аз не бих се мръднала от квартала си, пък какво остава за друг град. Тук излизам от входа и на няколко крачки имам денонощен магазин и денонощна аптека, работното ми място е на пешеходно разстояние. Кварталът ми е тих, спокоен, зелен... Центърът ми е близо, с метрото се придвижвам бързо до по-отдалечените точки, какво повече да иска човек.
Иначе обичам много планината, морето, ама не обичам да пътувам. Това направо ме изнервя. Ако измислят телепортацията ще обиколя света. JoyJoyJoy

За мен е нормално услугите да се предлагат до по-късни часове на деня. Хората през деня са на работа, няма как да отидат на фитнес примерно, а след работно време. Нормално е да минеш през магазина да си напазаруваш след работа, като се прибираш, а не да ти хлопнат кепенците в 17.00, докато си още на работа. Някак на друг ритъм живее градът.

Зазу, късмет на Оги! Чакаме да се похвалиш! Flowers Four Leaf Clover

# 634
Кел файда, че всички почиват в неделя, като то няма да има какво да се прави щом нищо не работи Grinning
Остава да висиш в парка и да си правиш пикник, примерно.

Аха да се оплача, че имам нужда от почивка, но тя идва.
Още два-три дена и малко релакс.

пп: Ън, съболезнования ...

# 635
Лидл-ът в Созопол е магазина с най-готината гледка, който някога съм посещавала. Целогодишно си работи, а от паркинга му се разкрива уникална панорама - целият залив е пред теб...накъдето и да погледнеш-море...не ти се тръгва:))

# 636
Лидл-ът в Созопол е магазина с най-готината гледка, който някога съм посещавала. Целогодишно си работи, а от паркинга му се разкрива уникална панорама - целият залив е пред теб...накъдето и да погледнеш-море...не ти се тръгва:))

Така е. Вчера привечер бяхме там и точно това си говорихме с ММ. Даже останахме 30 минути да си хапнем сладоледите и да гледаме морето. Гледката е просто …. Думи нямам. Ако имаше и пейки да поседнем, съвсем нямаше да ни се тръгва Simple Smile

# 637
Явно в София сме си доста разглезени. Joy
Аз не бих се мръднала от квартала си, пък какво остава за друг град. Тук излизам от входа и на няколко крачки имам денонощен магазин и денонощна аптека, работното ми място е на пешеходно разстояние. Кварталът ми е тих, спокоен, зелен... Центърът ми е близо, с метрото се придвижвам бързо до по-отдалечените точки, какво повече да иска човек.
Иначе обичам много планината, морето, ама не обичам да пътувам. Това направо ме изнервя. Ако измислят телепортацията ще обиколя света. JoyJoyJoy

За мен е нормално услугите да се предлагат до по-късни часове на деня. Хората през деня са на работа, няма как да отидат на фитнес примерно, а след работно време. Нормално е да минеш през магазина да си напазаруваш след работа, като се прибираш, а не да ти хлопнат кепенците в 17.00, докато си още на работа. Някак на друг ритъм живее градът.

Зазу, късмет на Оги! Чакаме да се похвалиш! Flowers Four Leaf Clover
И на мен ми харесва как всичко е отворено до късно в София и има избор🙂
Аз дали да не поооостана в апартамента на студентката за по- дълго🤔

# 638
  • София
Бисе, не си се похвалила какво записа наборката 🤗🥰
Каквото и да е, щастливи студентски години и желая! ♥♥
А ти се обади за софийско кафе някой път 😘

# 639
Biserka много е хубаво да си на гости в студентска квартира.  Ако имаш възможност погостувай. Аз се възползвам, когато мога. И домакинствам,  но и много се разхождам.

# 640
Жасминче, логопедия записа девойката🙂
Непременно ще пием кафе с теб!❤️

Димис, ние днес подписахме договора и затова съм тук🙂 Утре ще понапазаруваме за апартамента и се прибираме. Веднага чух идеи за всевъзможни декорации🤪

# 641
Бисе, намерихте ли квартира?
Аз съм обещала на девойките да идем през септември за 2 дена, да избършем терасите 😆

# 642
Бисе, намерихте ли квартира?
Аз съм обещала на девойките да идем през септември за 2 дена, да избършем терасите 😆
Намерихме, Руми! В последния момент. Бяхме в София за четири дни в апартамент на  airbnb, и последния ден намерихме апартамент. 🙂Доволни сме, защото не се наложи да правим компромиси с нещо, а и локацията е страхотна.

# 643
  • София

Дъщеря ми е ще бъде трета година логопедия, ако има нужда от някаква помощ, свиркайте.

# 644

Дъщеря ми е ще бъде трета година логопедия, ако има нужда от някаква помощ, свиркайте.
Сърдечно ти благодаря, Klemy!🌺

Общи условия

Активация на акаунт