НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 053
  • 747
  •   1
Отговори
# 645

Скрит текст:
Явно в София сме си доста разглезени. Joy
Аз не бих се мръднала от квартала си, пък какво остава за друг град. Тук излизам от входа и на няколко крачки имам денонощен магазин и денонощна аптека, работното ми място е на пешеходно разстояние. Кварталът ми е тих, спокоен, зелен... Центърът ми е близо, с метрото се придвижвам бързо до по-отдалечените точки, какво повече да иска човек.
Иначе обичам много планината, морето, ама не обичам да пътувам. Това направо ме изнервя. Ако измислят телепортацията ще обиколя света. JoyJoyJoy

За мен е нормално услугите да се предлагат до по-късни часове на деня. Хората през деня са на работа, няма как да отидат на фитнес примерно, а след работно време. Нормално е да минеш през магазина да си напазаруваш след работа, като се прибираш, а не да ти хлопнат кепенците в 17.00, докато си още на работа. Някак на друг ритъм живее градът.

Зазу, късмет на Оги! Чакаме да се похвалиш! Flowers Four Leaf Clover
И на мен ми харесва как всичко е отворено до късно в София и има избор🙂
Аз дали да не поооостана в апартамента на студентката за по- дълго🤔
Никак не е лошо това решение. Simple Smile

# 646

Скрит текст:
Явно в София сме си доста разглезени. Joy
Аз не бих се мръднала от квартала си, пък какво остава за друг град. Тук излизам от входа и на няколко крачки имам денонощен магазин и денонощна аптека, работното ми място е на пешеходно разстояние. Кварталът ми е тих, спокоен, зелен... Центърът ми е близо, с метрото се придвижвам бързо до по-отдалечените точки, какво повече да иска човек.
Иначе обичам много планината, морето, ама не обичам да пътувам. Това направо ме изнервя. Ако измислят телепортацията ще обиколя света. JoyJoyJoy

За мен е нормално услугите да се предлагат до по-късни часове на деня. Хората през деня са на работа, няма как да отидат на фитнес примерно, а след работно време. Нормално е да минеш през магазина да си напазаруваш след работа, като се прибираш, а не да ти хлопнат кепенците в 17.00, докато си още на работа. Някак на друг ритъм живее градът.

Зазу, късмет на Оги! Чакаме да се похвалиш! Flowers Four Leaf Clover
И на мен ми харесва как всичко е отворено до късно в София и има избор🙂
Аз дали да не поооостана в апартамента на студентката за по- дълго🤔
Никак не е лошо това решение. Simple Smile
Знаех си, че съм на прав път😃

# 647
Бисе, ще пиша като тръгна за София.
До тук само срещи уговарям, да видим дали ще изчистим нещо. Ама с теб по комшийски поне да се засечем 😁

# 648
До тук само срещи уговарям, да видим дали ще изчистим нещо. Ама с теб по комшийски поне да се засечем 😁
Руми, по- добре в София са се видим, поне ще сме изкъпани😃 В нашия роден град водата вече е лукс...

# 649
  • София
Oх, разсмяхте ме с това къпане Simple Smile Макар че хич не е за смях положението там за жалост...
За софийска среща на плевенчанки  и аз съм навита Wink
Бисе, сега ако кажеш че  и квартирата е  около мен, няма измъкване

# 650
Oх, разсмяхте ме с това къпане Simple Smile Макар че хич не е за смях положението там за жалост...
За софийска среща на плевенчанки  и аз съм навита Wink
Бисе, сега ако кажеш че  и квартирата е  около мен, няма измъкване
Ми то какво друго ни остава при положение, че имаме вода 4/24ч...
Сани, в Овча Купел е квартирата.

# 651
  • София
Бисе,май ще събираш група желаещи за среща!☺️ И аз искам... Щом от Плевен сте дошли в София, вие ще изберете къде да се видим.😘

# 652
Бисе,май ще събираш група желаещи за среща!☺️ И аз искам... Щом от Плевен сте дошли в София, вие ще изберете къде да се видим.😘
Ники, с теб пихме кафе, когато девойките бяха бебета, време е за студентски коктейл🙂

# 653
  • София
Бисе, живея  до оградата на НБУ  в общи линии Wink

# 654
А, ти затова предлагаш да ходим на кафе в квартала, щото кафенето ти е на партера, ако е там, където си мисля😃

# 655
  • София
Руми, по- добре в София са се видим, поне ще сме изкъпани😃 В нашия роден град водата вече е лукс...
Това хич не сигурно, в София правят профилактика и пак ще ни оставят без топла вода за 10 дни. Bowtie
Иначе безкрайно си права за безводието, искрено съчувствам на красивия и много любим Плевен. ♥ Дано се разреши тази криза, идват и есенните дъждове.
За логопедията - прекрасна специалност, успех на девойката. По едно време преди години исках да уча това, вълнувам се много от правоговор и правопис, но… друго реши съдбата.

# 656
Много е трудно с водата в Плевен.  Не им завиждам на домакинствата там. Имам приятелка там. До миналата година съжаляваше, че не е продала къщата по нашия край и да купи по е гарсониера там и да вземе майка си близо до нея. Сега,  след като детето е прието вече студент се замисля дали да не дойдат да живее тук. Ще е по- близо до Варна.  Споделя, че все ще си намерят работа тук, а и разлика в заплатите нямало.
От друга страна познати деца се отказаха да кандидатстват в МУ Плевен,  заради режима на водата.  Може би други студенти им повлияха, незнам.
За логопедията - и аз я обмислях за учене. В ония години,  в ранната демокрация,  близо до града ни ,нямаше институт, който да я предлага.  Не се реших да отида в другия край на България.  Може би, ако бях да завърша педагогика, впоследствие щях да изкарам магистратура по логопедия. Но тогава нямаше интернет, нямаше и кой да ти даде и насоки и съвет. Впоследствие детето посещава логопед. Много му помогна, дори откри други проблеми.

# 657
  • София
Някоя от девойките, дето ще учат в София, няма ли да си търси почасова работа като детегледачка Relaxed .
Че търся човек за малкия почасово.
Редактирам се. Намерих Gift Heart .

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 10:58 от zazu1

# 658

Сани, и на децата квартирата е на две крачки от Университета.
Определено ще е по комшийски Grinning

# 659
Моята девойка вероятно ще кандидатства от втория семестър за работа в унито.

Ние не сме на две крачки от унито, но спирките са пред кооперацията. Има наблизо аптеки, дрогерии, супермаркет и други магазинчета и услуги.

Общи условия

Активация на акаунт