НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 045
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Ловеч
Бисе, живея  до оградата на НБУ  в общи линии Wink

Сани, и на децата квартирата е на две крачки от Университета.
Определено ще е по комшийски Grinning
И на дъщеря ми квартирата е срещу НБУ, зад паркинга на университета. Ще дели апартамент с друга девойка.Точно като за нея  на 2 мин. , че тя обича да си поспива. Хареса ми квартала. Вече няма търпение....за новият живот както тя казва.

# 661
  • Стара Загора
Чета ви, чета ви...и ме е обзела някаква носталгия...защо и аз не знам.
Аз още се кютам за интернета в квартирата, освен да подипсваме с някой оператор и това е.
В събота караме багажа към София, той окончателно ще замине на 10-ти септември.

# 662
Хера аз съм компютърен и технически инвалид, но ще си кажа. Не става въпрос за София обаче.
Когато синът ми живя със съквартирант имаха интернет от мобилен оператор.  Другото момче го избра, че е по-наясно. След като се отказа да учи, сменихме квартирата и сина ми живее сам. Прехвърля си мобилен интернет от телефона към лаптопа и казва, че друг интернет не му трябва. Така и да трябва да смени квартирата нямало да се разправя с прехвърляне на другия адрес.Може да ми се смеете,  но грам не ми е ясно как става това. Това практикуват и студенти,  които са на общежитие.

# 663
И моят син ще си ползва мобилния интернет от телефона. На общежитие ще е. Настолният му компютър си остава вкъщи. Той и сега почти не го включва. Игри отдавна не играе, за почти всичко си ползва телефона. Дори и филми гледа на него. Нямам идея как му е удобно, но е факт. Лаптоп също засега няма да си купува. Ако се окаже, че му е абсолютно необходим, тогава ще му мислим. Има електронна тетрадка отскоро, в момента в ползва за четене на книги, със започването на обучението ще си я ползва и за писане.

# 664
  • София
Става с хот спот през телефона, ако си на неограничен нет на висока скорост. При всички други случаи, когато свърши нета на високата скорост и нямаш нет, или поне не върши кой знае каква работа.

# 665
Мисля че вече всички планове са с неограничен интернет. Затова и всички ползват хотспот.

# 666
Голямата ползва много лаптопа, постоянно имат да правят нещо. За квартирата взехме устройство от А1 - интернет и тв. Не вързан с адрес, може да си го носи навсякъде, не че го прави.

# 667
  • София
Похвалвам се с приет младеж в Техническия университет във Виена специалност Информатика. Тъй като това е най-желаното място ще се записва. Съответно ще освободи място в Софийския университет. И няма да се записва в Мюнхен.
Сега почва мисленето как да ходим натам, кога и какви багажи да носи. Днес се задейства драсни вади Европейска здравна карта и новата дебитна, понеже още беше с тази до 18 години.
Трябва и това със здравните осигуровки да оправим.

# 668
  • София
Честито, Зазу, по вода да му върви!

# 669
Честито, Зазу!
Успех  е щастливи студентски години желая на младежа!

# 670
  • София
Честито, Зазу! Браво на него!

# 671
Браво! Много успехи му желая!

# 672
Еййй, така се радвам, като прочета за някое успяло дете! Честито, Зазу и успехи на младежа!

# 673
  • Стара Загора
Зазу, честито на момчето ти! Страхотно! Сега ще е всичко на тагадък, но пък е за хубаво, сигурна съм. Виена е страхотен град, един от любимите, а техническият е страхотен университет.
У нас оправяме багажи, бомба е паднала, в събота ще караме багажа.

# 674
  • София
Благодаря Ви!
Кажете моля ПИК за НОИ и ПИК за НАП едно и също ли е? Че имахме от първия вид заради наследствената пенсия (не че и него го намирам де), но да знам да го пращам ли да си вади ПИК за НАП. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт