Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 669
  • 550
  •   4
Отговори
# 330
Какво е мнението ви за Мартинез? Доближават ли оригиналите?

# 331
  • Deutschland
Тези Рефан интенз нова опаковка на тези черните шишенца ли са?

Не. Има си ги и черните шишенца в жълти кутии, както и в розови. Нямаше обаче нито Arabian tonka, нито Burberry Goddess, а аз исках точно тях. Разпродадени били.
От тези лилавите имаше Мегамаре, Наркотичното цвете, Ванила 28 и не запомних още какво. Ако ида пак, ще снимам.

# 332
Чудесни са Martinez, имам няколко, подарявала съм няколко. На мен ми допадат. Не винаги са точно като оригинала, но всичките, които съм имала за обикновения нос за много точни попадения, някои дори по-добри. Зависи от аромата, както навсякъде.

# 333
Много ме заблудиха доста мнения от тук за Заг, не бях ползвала досега, но това е магазин за хора, които си нямат хал хабер от истински аромати. Ползвала съм други марки като Le Parfum и Giza и дрехите ми миришат по 1 седмица.
Днес си купих от Заг Зодиак Ombre Nomade на Louis Vuitton и съм меко казана разочарована от трайността. Не знам защо така.
И аз наскоро си взех 30 но от аналога на Вorn in Roma Donna на Валентино и при мен трайността е в рамките на минути. Не зная защо, имам други аналози на Заг и там трайността е много добра.
Не исках да развалям темата с мрънкане, но имах същия провал с ароматите на Заг. Купих си преди няколко месеца Черешата на Том Форд и нещо си ванилия пак на него , трайността им е плачевна, излъчването за час е иди-дойди.....Оставих ги настрана да отлежават и сега след няколко месеца излъчването и трайността са също така трагични. Нищо не се промени.

# 334
  • Deutschland
Черешата и в оригинал е с плачевна трайност.
Мегамаре е топ парфюм. Акватик с мускус, аромата се развива в нещо сладко след часове. Уникална трайност има, китката ми още ухае и то след душ сутринта, а я напръсках снощи към 21 часа. В началото иначе мускуса е отровен направо, не всеки би изтърпял. Препоръчвам тест преди покупка.

# 335
  • София
Lost Cherry е ароматът, който най-много ползвам напоследък и мога да го нарека любим към момента. И в момента съм с него, на моята кожа, в изпълнение на Заг, се представя повече от отлично - траен, изпипан, шлейфов, многопластов, нося се в блаженство и удоволствие!
По-вероятно е конкретна кожа да не го приема така, отколкото да се заключи че няма данни.
Ако ванилията е Vanilla Sex, то във фрагрантика има критичен брой коментари, че и в оригинал не изпъква с характерната за бранда комбинация от качества. Пробвал съм еднократно от Заг, склонен съм да мисля че и той ще е така.

# 336
Взех насляпо Мегамаре на Рефан. Нова серия са, в лилави кутии, на цена 23,50 лева. Ще пиша отзив, дано ми хареса, че нямаше тестер. Всъщност исках Burberry Goddess, но не откриха нито един брой 😁.

Добавям снимка

Този Рефан къде мога да го намеря?

# 337
  • Deutschland
Аз го купих от Сандански от магазин тип левче.

# 338
И при мен черешата на Заг е много трайна и се носи около мен като облак часове, може би различни партиди или до кожа.

# 339
Здравейте,някой ползвал ли е Venus na Nina Ricci?Гледах класация на дамските парфюми на the moon и е на 2 място.По описание ми хареса,но не съм ползвала досега.Чудя се и за Jasmin Noir на Bulgari.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 13:05 от mimsi3

# 340
Имам над 50 аромата на Заг. Лично за мен аромати като Kirke, La vie est crystal, Scandal, Lira, Good girl, Good girl bluch, Gypsy water, Venezia, Red Tobacco, Ombre Nomad, My way, Water Island, Ultraviolet, Poem, Megamare, Aqua di gio/goia, Boss Scent, Man in Black, Guidance, Angel Nova, A Man са супер трайни. Има и други, за тези се сетих на prima vista. Някои от тях имат дори по-добра трайност от оригинала. Например Lira, която исках да взема и в оригинал и след 3 пъти тестване, се отказах.
Angel Nova на моята кожа и в оригинал има същата проекция и трайност, като на Заг, при мен и Lataffa Mayar издържа толкова.
Тествайте оригиналите, когато можете и ще видите, че и те често се провалят откъм трайност и проекция на някои кожи.
Аз много харесвам Killian Good girl go bad, но на моята кожа нито оригинала, нито аналозите не стоят дълго и шкейфово. Аз съм пробвала почти всичко, което може да се достигне от България. Единствено La Perfume се задържа малко по-дълго.

# 341
Имам над 50 аромата на Заг. Лично за мен аромати като Kirke, La vie est crystal, Scandal, Lira, Good girl, Good girl bluch, Gypsy water, Venezia, Red Tobacco, Ombre Nomad, My way, Water Island, Ultraviolet, Poem, Megamare, Aqua di gio/goia, Boss Scent, Man in Black, Guidance, Angel Nova, A Man са супер трайни. Има и други, за тези се сетих на prima vista. Някои от тях имат дори по-добра трайност от оригинала. Например Lira, която исках да взема и в оригинал и след 3 пъти тестване, се отказах.
Angel Nova на моята кожа и в оригинал има същата проекция и трайност, като на Заг, при мен и Lataffa Mayar издържа толкова.
Тествайте оригиналите, когато можете и ще видите, че и те често се провалят откъм трайност и проекция на някои кожи.
Аз много харесвам Killian Good girl go bad, но на моята кожа нито оригинала, нито аналозите не стоят дълго и шкейфово. Аз съм пробвала почти всичко, което може да се достигне от България. Единствено La Perfume се задържа малко по-дълго.
Сега си поръчах Kirke! Изключително траен е!

# 342
Предвид начина на писане, виждам, че наистина сте с доста селско мислене. И нали знаете, не е лошо да си от село, а да си със селяндурски манталитет.
Е, не е за тъй изтънчени носове, все простовати селянчета се редим отпред. Простовати, ам не си държим дрехите непрани по седмица 🙃
Айде, със здраве!

# 343
Прощавайте, че изразих мнение. И не можах да схвана това с 400-те лева много ли е за оригинален парфюм? Няма нужда да ми се обяснявате като ученичка, след като тествах от първо лице и видях, че не са трайни. Да, при пръскане миришат уникално, но след час всичко приключва. Дори е много.
Riocasa, какво разбираме ние, които имаме и оригинални парфюми по над 400 лв. и познаваме всички типове парфюмерия през последните 30 години...
Изобщо не съм съгласна с мнението ви. Именно Заг имат много адски качествени парфюми с трайност над 10 часа върху кожа, близо седмица върху блотер и дрехи и както всички типове парфюми всеки бранд има добри и лоши попадения, както и не всяка кожа реагира еднакво добре на различните нотки и парфюми.
Та такива генерални заключения само биха объркали хора, които сега са решили да се насочат към някоя аналогова фирма за парфюми.
Мерси за инфото за бурканчетата. Аз гледах една бг фирма burkani, имат адски много избор. Просто искам да взема едни 30-50 шишенца по 20мл.,за да не плащам излишни надценки при Заг и Рефан за шишетата, например, но да са здрави и да не текат. Реално последно в Заг 15 мл. с шише излизаше към 8лв.,при което към 2 лв е цената за шишето, което е с голяма надценка. Предполагам сега са качили цените. При рефан даже излиза още повече за 30мл, а и са твърде големи за тест и тежат.
Мерси, ще видя shein i temu 🙂🙂.

# 344
  • София
Който питаше за печени сини сливи, да провери Tobacolor на Dior. Рефан би трябвало да го имат под номер 051.

Общи условия

Активация на акаунт