Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 593
  • 550
  •   4
Отговори
# 345
Аз издирвах сливи скоро 🤣 Ще се провери значи, задължително.
Колкото до парфюмите на Заг - до кожа е. Аз се душа ежедневно с парфюмите им и никой не изчезва след един час. Това, че Вие имате кофти опит с тях, не значи, че са некачествени. Просто Вашата кожа е такава.
Като казах Заг - отзиви за техният Мегамаре? 😁🤣

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:50 от *Penny*

# 346
  • BG-DE
Фрау, това Мегамаре на Рефан кой номер е!

# 347
  • В света на мечтите... ❤
Привет! Някой пробвал ли е парфюмите на Prouve?
Марката е полска, по-разпространени са мисля с препаратите за почистване, които предлагат. Пише, че правят парфюмите си с оригинални френски масла и са с 20% масла. Пак са аналогова парфюмерия на дизайнерски парфюми.
Някой може ли да сподели опит, свой или чужд, дали са трайни?

# 348
Марката е полска, по-разпространени са мисля с препаратите за почистване, които предлагат. Пише, че правят парфюмите си с оригинални френски масла и са с 20% масла. Пак са аналогова парфюмерия на дизайнерски парфюми.
Изобщо не са трайни!Поне на мен не ми харесват,но препаратите са им много добри!

# 349
Взех 15 мл от Заг Барения. Не ми хареса хич. Има една много дразнеща нотка. Ще чакам The Moon да изкарат пак техния -доближава се повече до оригинала,но е по "солен". Октомври ще ходя във Варна и в Гиза ще съм като луд с картечница 😉🤣

# 350
  • Сливен
В Стара Загора на коя марка от имитационната парфюмерия има магазин,че на след една седмица ще ходя там?

# 351
  • В света на мечтите... ❤
Изобщо не са трайни!Поне на мен не ми харесват,но препаратите са им много добри!
Благодаря за отговора. 😊
Не съм пробвала нищо от тях, но може да поръчам от препаратите им.

# 352
riocasa не знам от къде се появихте, но хейтърското ви поведение не е ок.
Prouve парфюмите за мен не са ок предвид тези цени, има достатъчно марки аналогова парфюмерия на адекватни цени със същия процент масла. Zag Zodiak, Refan, Martinez, La Perfum, Roxane, Giza, Aristea, Bargello, Sansiro, D&P, дубайските аналози и тн.

# 353
  • София
Загледал съм се в Myrrh & Tonka / Jo Malone.
Принципно по пирамида всичко би ми харесало много, само тази лавандула ме притеснява малко.
Отчетлива ли е?

# 354
  • Deutschland
Фрау, това Мегамаре на Рефан кой номер е!

074

# 355
Имам над 50 аромата на Заг. Лично за мен аромати като Kirke, La vie est crystal, Scandal, Lira, Good girl, Good girl bluch, Gypsy water, Venezia, Red Tobacco, Ombre Nomad, My way, Water Island, Ultraviolet, Poem, Megamare, Aqua di gio/goia, Boss Scent, Man in Black, Guidance, Angel Nova, A Man са супер трайни. Има и други, за тези се сетих на prima vista. Някои от тях имат дори по-добра трайност от оригинала. Например Lira, която исках да взема и в оригинал и след 3 пъти тестване, се отказах.
Angel Nova на моята кожа и в оригинал има същата проекция и трайност, като на Заг, при мен и Lataffa Mayar издържа толкова.
Тествайте оригиналите, когато можете и ще видите, че и те често се провалят откъм трайност и проекция на някои кожи.
Аз много харесвам Killian Good girl go bad, но на моята кожа нито оригинала, нито аналозите не стоят дълго и шкейфово. Аз съм пробвала почти всичко, което може да се достигне от България. Единствено La Perfume се задържа малко по-дълго.
имате в предвид  на le Parfume ли? А пробвали ли сте на san siro?

# 356
Загледал съм се в Myrrh & Tonka / Jo Malone.
Принципно по пирамида всичко би ми харесало много, само тази лавандула ме притеснява малко.
Отчетлива ли е?
[/quote

Харесвам много  u нося Myrrh and Tonka Jo Malone във версия на  Jenny Glow. Обаче моя нос не долавя лавандула, въпреки, че бих искала да я усещам, защото ми допада. Ароматът ми е много мек, гушлив и носталгичен.Simple Smile

# 357
Като стана дума за Сан Сиро, физическият им магазин в Пловдив на ул. ,,Капитан Райчо" (до Рефан) е затворен за постоянно. D&P пък вече не се продават в магазина на центъра в Шумен, има само дубайски парфюми, виждам, че вече са го махнали от сайта, аз ходих преди един месец и останах неприятно изненадана.

# 358
  • София

Не е моя аромат, но сина ми "намаза" Joy
Но за трайност е екстра, отварям коша с дрехите за пране и неговите са ароматизирали всичко, та ме праща да му взема една кофа Joy да си имал

# 359
Аз издирвах сливи скоро 🤣 Ще се провери значи, задължително.
Колкото до парфюмите на Заг - до кожа е. Аз се душа ежедневно с парфюмите им и никой не изчезва след един час. Това, че Вие имате кофти опит с тях, не значи, че са некачествени. Просто Вашата кожа е такава.
Мегамаре имам във вариант на Заг и  Д и П. На Д и П варианта е дълбок, океански, хладен, тъмносин, як амброксан, супер стронг аромт. Въобще не е подходящ за жена, според моя нос. Даже и унисекс не ми е. Определено е с доста мъжки уклон. На Заг е по-лек вариант, но пак е доста мъжки и дистанциращ, имайки предвид, че аз нося много унисекс аромати. Ако вие не сте почитател на парфюмите с твърд мъжки уклон, аз не го препоръчвам.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт