Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 468
  • 548
  •   5
Отговори
# 360
  • Стара Загора
В Стара Загора на коя марка от имитационната парфюмерия има магазин,че на след една седмица ще ходя там?

Има Заг, Рефан, Ле Парфюм,Ди енд Пи и Сан Сиро по центъра. Освен това Мартинез в Мола и Камея на по-странично място.

# 361
Sansiro имат и онлайн магазин, имат чудесни попадения. Good girl и Bloom, например, са много добри попадения.
Днес тествах отново много оригинали и установих отново, че оригиналния Fame Paco Raban нещо не държи много... 3 часа и чао, а си пръснах на китката парфюма 2 пъти, но пък Заг версията на мен държи 6+ часа...

# 362
Не мога да се сетя за аромат от Заг който да е нетраен, поне от тези които имам. Все силни и в някои случаи излъчват с часове (red tobacco беше споменат и е точно такъв тип). Според мен новорегистриран потребител с 10 мнения най-вероятно е някой конкурент дошъл да ги оплюе в темата

# 363
Ами да си плюе колкото иска. Не е уцелил/а мястото обаче 🤣
Достатъчно хора сме тук, от много време ползващи парфюмите и трудно ще ни "настрои".
И понеже нали не са трайни, днес сутринта към 10 съм се пръснала с la tulipe, в 17 часа все още си го усещах. Ама не е траен, в никакъв случай, не. 🫣🤣

# 364
Някой попадал ли е на имитация на парфюми на Bond N09 някъде? Странно ми е, че никъде не съм срещнала, поне аз де.

Divain 452 bleecker street bond.

https://divainparfums.com/en-de/products/divain-452?srsltid=AfmB … Oi0ZvJ&country=DE

Имитира мисля, че този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/Bleecker-Street-1301.html

Не познавам нито аналога,  нито оригинала,  дано ти е полезно.

# 365
Аз така и не намерих нито оригинал, нито имитация да ухае на свежест след дъжд, но имам ново питане за нестандартен аромат:

Някой знае ли парфюм или тоалетна вода, които да ухаят на чисто, може би сапунесто. Нещо, което го докарва на сапуните и душгеловете на Palmolive например или дори обикновения сапун за петна "Криспа". Искам такъв лек аромат да се носи около мен сега лятото, всички типични парфюми ми идват тежки и ме дразнят. Grinning

# 366
Един от най - сапунените аромати според мен е Voce Viva Valentino /Заг Зодиак/. Направо го усещам като аромат на Веро /от едно време/. Според моя нос, сапунеността идва от наличието на алдехиди в парфюма. Nude Bill Blass е точният пример /натъртвам, че това е според моя нос/. Но аз обичам наситени и плътни аромати и тези са точно такива. Акварелните не са ми по вкуса.

# 367
  • Deutschland
La Tulipe на мен ми ухае на чисто. Имат го Заг, но не знам кой номер е.

# 368
Ох, това със сапунения аромат... Онзи ден в мола душих над 10 парфюма. Независимо, че и кафе душих накрая Gabriel Chanel ми ухаеше много на сапун, ММ каза същото, а и двамата не харесваме сапунени аромати. Заг го имат, до колкото помня. За мен е странно човек да търси да ухае на сапун или на ароматизатор за пране. Тогава се губи идеята да ухаеш на парфюм.

# 369
Здравейте, аз пак да питам: да ми препоръчате имитация на Мemo "Оriental Leather" и къде в София мога да тествам и купя, запозната съм с оригинала?
А "Мартин Лион" в София къде мога да тествам?

# 370
  • София

А "Мартин Лион" в София къде мога да тествам?

Зад Хепи в Борово има магазин Евроланд. Там имат богат асортимент.

# 371
Препоръчайте ми мъжки сладникав и тежък парфюм с трайност от капсулованите на Рефан. Арабиан Тонка ми е вариант едно.

# 372
  • София
Препоръчайте ми мъжки сладникав и тежък парфюм с трайност от капсулованите на Рефан. Арабиан Тонка ми е вариант едно.
Tobacco Absolute
Mystery Tobacco
Tobacco Vanille
Все са тежки, със сладост която расте горе долу в последователността, в която съм ги изброил.

# 373
Аз така и не намерих нито оригинал, нито имитация да ухае на свежест след дъжд, но имам ново питане за нестандартен аромат:

Някой знае ли парфюм или тоалетна вода, които да ухаят на чисто, може би сапунесто. Нещо, което го докарва на сапуните и душгеловете на Palmolive например или дори обикновения сапун за петна "Криспа". Искам такъв лек аромат да се носи около мен сега лятото, всички типични парфюми ми идват тежки и ме дразнят. Grinning
На мен любимият ми парфюм, миришещ на чисто е на Lattafa - Pure musk.
La Tulipe на Заг също, както каза и Фрау. Номера му е 386

# 374
Благодаря! А относно защо сапунен аромат - много обичам да ми ухае на чисто. Като ароматерапия и ми е.

Като стана дума за ароматерапия купих за G. Bellini X-Bolt от Лидл за ММ, имитация на Hugo Boss Bottled и направо се влюбих в него. Ако не беше толкова мъжки щях да пръскам и върху себе си. Щом го усетя и веднага ми подобрява настроението.

Общи условия

Активация на акаунт