Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 730
  • 550
  •   1
Отговори
# 315
Някой поръчвал ли е от някъде качествени шишенца за парфюми от стъкло?
Аз поръчвам от Temu и Shein. Доволна съм, даже едни от шишенцата са същите като на заг.

# 316
От Шейн поръчвам има избор и цени разни. Последно си набарах 50 мл тип Бийредо страхотни. Simple Smile)) Поръчвала съм и повече 10 мл дълги , абе избор голям. С друга стока разбира се съм ги вземала.

# 317
Много ме заблудиха доста мнения от тук за Заг, не бях ползвала досега, но това е магазин за хора, които си нямат хал хабер от истински аромати. Ползвала съм други марки като Le Parfum и Giza и дрехите ми миришат по 1 седмица.
Днес си купих от Заг Зодиак Ombre Nomade на Louis Vuitton и съм меко казана разочарована от трайността. Не знам защо така.
И аз наскоро си взех 30 но от аналога на Вorn in Roma Donna на Валентино и при мен трайността е в рамките на минути. Не зная защо, имам други аналози на Заг и там трайността е много добра.

# 318
  • София
Е, не е за тъй изтънчени носове, все простовати селянчета се редим отпред. Простовати, ам не си държим дрехите непрани по седмица 🙃
Айде, със здраве!

# 319
Точно Le Parfume се насилих доста пъти да ги харесам защото са масови, при нас има и в магазина за хляб, няма нужда да плащам доставки или да поръчам първо мостри... ами не успях. Всички миришат еднакво и нито един дори не наподобяваше аромата, който би следвало да имитира.

# 320
Riocasa, какво разбираме ние, които имаме и оригинални парфюми по над 400 лв. и познаваме всички типове парфюмерия през последните 30 години...
Изобщо не съм съгласна с мнението ви. Именно Заг имат много адски качествени парфюми с трайност над 10 часа върху кожа, близо седмица върху блотер и дрехи и както всички типове парфюми всеки бранд има добри и лоши попадения, както и не всяка кожа реагира еднакво добре на различните нотки и парфюми.
Та такива генерални заключения само биха объркали хора, които сега са решили да се насочат към някоя аналогова фирма за парфюми.
Мерси за инфото за бурканчетата. Аз гледах една бг фирма burkani, имат адски много избор. Просто искам да взема едни 30-50 шишенца по 20мл.,за да не плащам излишни надценки при Заг и Рефан за шишетата, например, но да са здрави и да не текат. Реално последно в Заг 15 мл. с шише излизаше към 8лв.,при което към 2 лв е цената за шишето, което е с голяма надценка. Предполагам сега са качили цените. При рефан даже излиза още повече за 30мл, а и са твърде големи за тест и тежат.
Мерси, ще видя shein i temu 🙂🙂.

# 321
Изобщо не съм съгласна с мнението ви. Именно Заг имат много адски качествени парфюми с трайност над 10 часа върху кожа, близо седмица върху блотер и дрехи и както всички типове парфюми всеки бранд има добри и лоши попадения, както и не всяка кожа реагира еднакво добре на различните нотки и парфюми.
Абсолютно! Например при мен Лалето на Заг е много траен, дори и през лятото, а масово се оплакват откъм трайност. Byredo Blanche на Gardeny всички около мен го харесаха, миришеше им на чисто, на току-що изпрано пране, определяха го като свеж и нежен аромат, нищо подобно не усещах върху себе си и го подарих. През пролетта пък една позната много хареса Versace Bright Crystal на Рефан, купи си го и рече: ,,Не ми ухае като твоя, сигурно съм объркала номера, вземи следващия път и за мен." Взех ѝ, но го усещаше по различен начин върху себе си и накрая ми го подари. Та така...

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 15:15 от eli1907

# 322
Минах през Гиза и си взех два от новите им попълнения + старата ми любов Уомани. Ама ще си ги почакам да узреят.

п.с: Новите им шишета са много приятни  Relaxed

Виждам, че Гиза имат нови опаковки.
Тези ми допадат повече от предишните.
 И аз се нареждам на опашката на чакащите за отзиви на новите парфюми на Гиза.

# 323
  • София
Някой попадал ли е на имитация на парфюми на Bond N09 някъде? Странно ми е, че никъде не съм срещнала, поне аз де.

# 324
Мисля, че имаше имитации на Gardeny (вероятно и Парфен имат) почти съм сигурна, че видях в каталога им, унисекс аромати, не мога да дам отзив, не съм ги пробвала, не познавам и оригиналите.

# 325
Гиза се чудя кога ще махнат тези хартиени етикети...опростачва се целият аутфит на аромата, то нито да го подариш, нито да му се радваш с кеф..

# 326
Гиза се чудя кога ще махнат тези хартиени етикети...опростачва се целият аутфит на аромата, то нито да го подариш, нито да му се радваш с кеф..
съгласна съм и на всичкото отгоре като се разтече малко парфюма в куфара и се изтрива надписа.

# 327
  • Deutschland
Взех насляпо Мегамаре на Рефан. Нова серия са, в лилави кутии, на цена 23,50 лева. Ще пиша отзив, дано ми хареса, че нямаше тестер. Всъщност исках Burberry Goddess, но не откриха нито един брой 😁.

Добавям снимка

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 11:50 от Фрау С

# 328
Тези Рефан интенз нова опаковка на тези черните шишенца ли са?
Тази есен съм решила да взема Олимпеята на Рефан Голд че ми е голяма любов.

# 329
  • София
Здравейте,
някой може ли да ми прати каталог на РЕФАН  с оригиналите на които съответстват?

Благодаря🙂
Първа страница - Парфюмни аналози

Общи условия

Активация на акаунт