Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 396
  • 546
  •   6
Отговори
# 375
  • Варна
Препоръчайте ми мъжки сладникав и тежък парфюм с трайност от капсулованите на Рефан. Арабиан Тонка ми е вариант едно.
Към посочените от RebelHeart искам да добавя и JPG Scandal мъжки от Рефан. Днес го разхождам, обаче на тия 30-35 градуса вън, малко не ми се връзваше. Иначе много си го харесвам за есента. Може и някои от арманитата Stronger With You серията, Dior Sauvage Elixir, Paco 1mln серията, всички все рефански.

# 376
.....На мен любимият ми парфюм, миришещ на чисто е на Lattafa - Pure musk.
La Tulipe на Заг също, както каза и Фрау. Номера му е 386
Латафа няма Pure musk,Нарцисо Родригес има. Кой е този муск Simple Smile Да не е Khalis Musk (Pure Musk) Lattafa ?

# 377
.....На мен любимият ми парфюм, миришещ на чисто е на Lattafa - Pure musk.
La Tulipe на Заг също, както каза и Фрау. Номера му е 386
Латафа няма Pure musk,Нарцисо Родригес има. Кой е този муск Simple Smile Да не е Khalis Musk (Pure Musk) Lattafa ?
Ето този

# 378
Това нещо е убийствено трайно, беше първата ми Латафа, преди 100 лета, от емаг, за 17лв Joy
Плосък аромат, без развитие, удря в носа направо, musk on steroids. Обаче е наистина олицетворение на чисто, изпрано, свежо. С дни мирише..

# 379
*Penny*,не го познавам този аромат. Хаскоро си взех Musk Salama Lattafa,но се оказа НЕ моят муск.Така си стои и се мицелира.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Musk-Salama-78620.html

# 380
Даа, този и аз го гледах, гледах, чудих му се, но така и не го взех него, а другият. И не съжалявам де, наистина е ааадски траен. Даже трябва скоро нов да си взимам, че е на последни пръски 🤣

# 381
Аз така и не намерих нито оригинал, нито имитация да ухае на свежест след дъжд, но имам ново питане за нестандартен аромат:

Някой знае ли парфюм или тоалетна вода, които да ухаят на чисто, може би сапунесто. Нещо, което го докарва на сапуните и душгеловете на Palmolive например или дори обикновения сапун за петна "Криспа". Искам такъв лек аромат да се носи около мен сега лятото, всички типични парфюми ми идват тежки и ме дразнят. Grinning

724 Maison Francis Kurkdjian 👍

# 382
Ре, този - Musk Salama - и след отлежаване си остана същия при мен, негативни спомени имам от него, асоциирах го с горчив цитрус, неприятен. Приятелка много му се зарадва обаче и твърдеше, че нищо цитрусово не усеща, а главно мускуса.
Това бяха едни от първите Латафи - и като цяло бяха нескопосани откъм изпипаност и финес...сега са "друга бира" Heart Eyes
Още помня коментари тук от форума, по повод на тогавашните аромати - "пикоч/котешка урина; цигари; вкиснато; ферментирали плодове; миризма на старо Joy "
Хубаво е, когато един бранд се развива и усъвършенства, удоволствие ми е в момента да им тествам нещата, дори флаконите вече са топ (с малки изключения). Помня един страхотен "Creed" (с малка трайност, за жалост) - https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Al-Dur-Al-M … Silver-25890.html - пристигна ми ожулен, с изкривена дрънкулка и незатваряща се капачка.

# 383
Знаете ли сполучлива имитация на Smoking hot? Имам тази на заг, но до час е изчезнала. Аз си мъкна навсякъде малкото шишенце и се пръскам, защото го обожавам, но ако сте попаднали на по- добра Heart Eyes
Също някой знае ли мартинез в Пловдив дали ще имат нов магазин и дал и някъде няма техни парфюми? На имейл доста кратко ми отговориха като питах за адреса на Райко Даскалов, че нямало вече в Пловдив още като го закриха. Тяхната Андромеда ми е на свършване и ми се иска да си я попълня и някой друг да си харесам.

# 384
Айде, поредните, които затварят в Пловдив, D&P, Сан Сиро, сега и Мартинез. Скоро някой беше споделил колко магазина има в Стара Загора, тук е гола вода...
Мартинез нямаше ли и във Форума в Тракия? Ако не е приключил и той?

# 385
Знаете ли сполучлива имитация на Smoking hot? Имам тази на заг, но до час е изчезнала. Аз си мъкна навсякъде малкото шишенце и се пръскам, защото го обожавам, но ако сте попаднали на по- добра Heart Eyes

При Гиза има Smoking hot,  но не го познавам и не знам дали е сполучлив.
https://giza-perfumes.eu/orientalski/586-parfyum-uns118-nargile.html

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 07:56 от Cristalle

# 386
  • Deutschland
И Лорис имаше в Пловдив, но сигурно и него го няма вече. Този път от новите масовки ще заредя Arabian tonka само, останалите смятам да са винтидж нещо. Венеция, D&G pour femme и подобни. Ако намеря.

# 387
Ре, този - Musk Salama - и след отлежаване си остана същия при мен, негативни спомени имам от него, асоциирах го с горчив цитрус, неприятен.
Да,и при мен се развива така.Няма да го бъде значи,няма да се разберем:)
Днес отивам да си взема 4 аромата,които тествах предварително Laughing
Mayar Natural Intense Lattafa -доста приятен за топло време.Усещам смокиня и кокос както и пъпеш. Като улегне става по красив. Започва пъпешов и обикновен.Като пръснах си казах-м,не,нищо интересно.........но след това цял ден си завирах носа в китката си:) И тъй като имам другите два Mayar  реших,че ще си запълня цялата серия Satisfied
Atheeri Lattafa който харесвам от месец,след като ionelli ми изпратиха виалче да го пробвам. Пристрастяващ , мед с много цветя, женствен,силен. Дойде му и на него реда Simple Smile
Veneno Bianco French Avenue-харесване от първо помирисване-бели цветя със нероли и кокос.Хем наситен и плътен,хем кремав и свеж. Отдавна не ме беше грабвало нещо както този Simple Smile
И за цвят си поръчах тази мъжка красота-Ramz Lattafa Silver Lattafa.Познавах го,поръчах го за приятел и като се пръснах пак го поисках.Беше на смешната цена от 23 лв,взех си за есента Bowtie Imam Ramz Lattafa (Gold) Lattafa,който също харесвам много.

# 388
На мартинез мейл съм писала още 1 юни за магазина в Пловдив. Не е ново. Форума никога не съм посещавала, но в мейла не са го споменали. Учуди ме това, да не би наемите да са високи? Не съм фен на някакви тип Айфел, но мартинез са си добре
Отговорът ми началото на юни:
Здравейте, за съжаление към момента нямаме магазин в Пловдив, може да си направите поръчка онлайн от сайта https://martinez-perfume.com/

или да се свържете с колегите на този тел: номер: 0878852829
Ahmed Nedret from Martinez Perfume

# 389
Айде, поредните, които затварят в Пловдив, D&P, Сан Сиро, сега и Мартинез. Скоро някой беше споделил колко магазина има в Стара Загора, тук е гола вода...
Мартинез нямаше ли и във Форума в Тракия? Ако не е приключил и той?
Мартинез има в Мол Галерия. Имат и магазин в Казанлък.

Общи условия

Активация на акаунт