Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 396
  • 546
  •   6
Отговори
# 390
Днес минах през форума и има магазин на Мартинез, беше зареден, но затворен в уж работно време. Тези дни пак ще мина да видя.

# 391
За чист парфюм,но не сапунест бих предложила Molecule02 на Мартинез.Не мирише на чисто тип пране,а на чисто ново.Уникален парфюм ,много много траен.От скоро го ползвам тъй като се изморих от всякакви миризми.Той е идеален за такива моменти.
Интересното е,че това е единствения парфюм,който мъжа ми хареса и забеляза без да го питам харесва ли ми парфюма.На няколко пъти вече ми прави комплимент,когато съм с него.
Та така,ако някой е изморен от аромати може да пробва Молекула 02

# 392
Едно старо Исей Мияки мирише на чисто. Шанел 5 също.
Кажете парфюм с преобладаващ ананас, моля

# 393
  • В света на мечтите... ❤
Днес отивам да си взема 4 аромата,които тествах предварително Laughing
Mayar Natural Intense Lattafa -доста приятен за топло време.Усещам смокиня и кокос както и пъпеш. Като улегне става по красив. Започва пъпешов и обикновен.Като пръснах си казах-м,не,нищо интересно.........но след това цял ден си завирах носа в китката си:) И тъй като имам другите два Mayar  реших,че ще си запълня цялата серия Satisfied
Atheeri Lattafa който харесвам от месец,след като ionelli ми изпратиха виалче да го пробвам. Пристрастяващ , мед с много цветя, женствен,силен. Дойде му и на него реда Simple Smile
Veneno Bianco French Avenue-харесване от първо помирисване-бели цветя със нероли и кокос.Хем наситен и плътен,хем кремав и свеж. Отдавна не ме беше грабвало нещо както този Simple Smile
И за цвят си поръчах тази мъжка красота-Ramz Lattafa Silver Lattafa.Познавах го,поръчах го за приятел и като се пръснах пак го поисках.Беше на смешната цена от 23 лв,взех си за есента Bowtie Imam Ramz Lattafa (Gold) Lattafa,който също харесвам много.
Откъде ги поръчахте? На Veneno Bianco и аз съм хвърлила око, но по сайтовете, в които го откривам, е към осемдесет и няколко или около 90 лева най-евтин вариант.
Atheeri траен ли е? И на него му се чудя също, в Emag го има за 60 лева, което е що-годе добра цена.

Едно старо Исей Мияки мирише на чисто. Шанел 5 също.
Кажете парфюм с преобладаващ ананас, моля

Имам и препоръчвам този на Ahmed al maghribi
https://www.fragrantica.com/perfume/Ahmed-Al-Maghribi/Marin-77044.html
Аз лично усещам предимно ананас при него, много приятен плодов аромат за топло време и е доста траен на кожа, с повече масла е и при пръскане върху кожата става мазничка и лъскава 😀
Ананасовото утро на Гиза предполагам също ще е добър вариант за парфюм с ананас, не мога да споделя личен опит, но по пирамида звучи много добре.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 16:06 от **ДанИ**

# 394
Atheeri Lattafa, както скоро бях описала, ухае на орхидея и ванилия, няма мед толкова тук, но има восъчно ухание, копие на Gucci Flora Gorgeous Orchid. И след няколко теста от гучито, си взех латафата, защото е по-хубав от оригинала. На гучи му липсва плътност и дълбочина.
Днес от ionelli си взех поредните отливки и една от тях на Lattafa е masterpiece. Niche Emarati Antique Classic Stone. Унисекс аромат, сложен, плътен, според мен повече мъжки, за есен и зима. С кардамон, канела, велур, дървесни нотки, дори мъх. Някои казват, а и според Fragrantica, че имитира парфюм на De Marli, но е страхотен. Който харесва Musamam White intence, Red Tobacco, Ganimed и подобните, вярвам ще му хареса. ММ даже каза, че в началото ухае леко болнично тип на йод, но това след 2 минути се изпарява и започва истинската топла проекция на парфюма.
Имам още 3 нови отливки, все аналози. За тях скоро инфо Simple Smile

# 395
Препоръчайте ми мъжки сладникав и тежък парфюм с трайност от капсулованите на Рефан. Арабиан Тонка ми е вариант едно.
Martinez 770 - аналог на Montale Black Aoud е доста сладникав, траен и силен.

# 396
Полина, виж това: https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Qaed-Al-Fur … imited-82590.html
Божествен аромат, сладък, мек, лятна прегръдка - ананас, кокос, ванилия, това усещам най-много. Не ухае като нищо друго, уникален сам по себе си. Не блести с трайност, но едни 4 часа спокойно ги докарва.

# 397
....Откъде ги поръчахте? На Veneno Bianco и аз съм хвърлила око, но по сайтовете, в които го откривам, е към осемдесет и няколко или около 90 лева най-евтин вариант.
Atheeri траен ли е? И на него му се чудя също, в Emag го има за 60 лева, което е що-годе добра цена....
Поръчах ги от https://homeandbeauty.bg/ Като се регистрирате има -5% за първа поръчка. Скъпички са и двата,да. Аз Еклера едно време го взех за 90 лв,сега го гледам на 53 лв.Падат,но след доста време,а аз искам да си ги нося сега Simple Smile
И двата са много трайни,а не са отлежали,тепърва ще стават по-трайни:)

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 23:27 от Ре

# 398
Някой дали е пробвал VANILLA BARKA
AMOUAGE на Ейфел?

# 399
Може ли списък на аналозите на унисекс парфюмите на Сансиро.В начална страница има само три.

# 400
  • София
Та така,ако някой е изморен от аромати може да пробва Молекула 02
Понеже ми щръкнаха мустаците от любопитство след този отзив, днес се намърдах в един Рефан да го помириша (поне приблизително) този парфюм.
Ми той не ми мирише на нищо! На ни-що. Кожата дори на мокро не замириса.  Направо се втрещих.
Парфюм, който мирише на Нищо.

# 401
  • Пловдив
По-нагоре пишеше за Молекула 02 на Мартинез , не на Рефан.Може би има разлика.

# 402
  • Deutschland
Вероятно ще мина после през Заг. Искам нещо от винтидж ароматите. Гучи Ръш, Венеция, нещо такова. Ако дадат списък, ще кача.
Взех Ванила sex и Гучи Ръш. Венеция е спряна окончателно. Тествах Барения на блотер, ще го проверя по-късно. Имам и доста минита на вече спрени аромати, после ще ги гледам подробно. Успях да се сдобия само с това.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 17:14 от Фрау С

# 403
Молекула 02 имам от Гиза-божествен е и има голям шлейф. Основата му е Iso e super, което е като магия-,ту се появява,ту изчезва,но остава цял ден... Парфюма е много особен,не е нахален и крещяш, но не и да не мирише на нищо. Всъщност ми напомня миризма на восъчни моливи или пастели
Барения на Заг не е добре. Препоръчвам The Moon

# 404
  • Deutschland
Хора, Vanilla sex ухае на котешка тоалетна. Голяма набутвация. Отвратителен е. След котешкото а@о, излиза някакъв аромат на врящ, ванилов крем, смесен с котешкото. Как може ТФ да направи този ужас? На всичко отгоре е ужасно траен.

Общи условия

Активация на акаунт