Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 656
  • 550
  •   3
Отговори
# 450
Момичета, някой има ли впечатления от парфюма на ейвън. Premier luxe

# 451
Kayali 28 го имат Лорис и Заг. Версията на Лорис е хубава, но не е много траен. На Заг не съм тествала.
Препоръчайте ми моля, някой парфюм за есенно време, но от Заг или Рефан. Нещо, което не е от масовките. До събота съм в България и искам да взема още нещо. Благодаря.
Бих ти предложила доста различни един от друг на Заг - Good girl blush, La vi est belle crystal и Boomshell oud. Bitter Peach също е масов, макар че напоследък не толкова. Имам и двете версии и на Заг, и на Рефан, и двете ми харесват.
И на Заг Halfeti, реално само те го имаъ. и го обожавам този парфюм, макар че май повече мъже го харесват, но за мен е плътно унисекс.
На прима виста това се сещам. Simple Smile)

# 452
  • Deutschland
La vie est belle crystal и Халфети задължително ще тествам. Сега ще погледна във Фрагрантика. Все още чакам някой местен да изимитираLa vie est belle elixir.

# 453
Единственият La Vie Est Belle, който наистина, ама много харесах, това беше La Vie Est Belle L’Absolu Lancôme, но мисля, че никой не му се е пробвал да го изимитира. И, ето така, този шедьовър просто си отиде в забвение. Спряха го. А жалко. Защото това беше нещо наистина много красиво. Ако някой посочи имитация, ще се възползвам на мига.

# 454
  • София
Момичета, някой има ли впечатления от парфюма на ейвън. Premier luxe
Преди време ми беше много любим. Носех го в студената част от годината, сладък, плътен, запомнящ се. После попаднах на https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-in-White-48058.html и открих нещо общо между двата, но Сааб е много по-фин аромат.

# 455
  • Sofia
La vie est belle crystal и Халфети задължително ще тествам. Сега ще погледна във Фрагрантика. Все още чакам някой местен да изимитираLa vie est belle elixir.
Divain го имат La Vie est Belle L'Elixir, но не знам, колко им е сполучлив.

# 456
  • Deutschland
Вероятно последни парфюмни покупки за лятото направих. La vie est belle crystal и Cloud от Заг. Облакът е разкошен просто. Халфети го имам на блотер, но нещо не ме грабна. Магнетизъм е спрян и нямаха дори и капчица от него, а беше уникален. Здраве да е. Ще търся оригиналния.

# 457
Вероятно последни парфюмни покупки за лятото направих. La vie est belle crystal и Cloud от Заг. Облакът е разкошен просто. Халфети го имам на блотер, но нещо не ме грабна. Магнетизъм е спрян и нямаха дори и капчица от него, а беше уникален. Здраве да е. Ще търся оригиналния.
Фрау, сега се сещам, че много харесвам и бих предложила Тонка Кола Мансера на Заг. Ако  не съм  закъсняла с предложението си... подходящ е за есента.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 13:22 от Bonbonche

# 458
Обичам магнетизъм на d&p повече от оригинала. За мен е по-силен и траен.

# 459
  • Deutschland
Сега ще питам в Инстаграм тези от магазина в нашия град, дали го имат или зареждат само масовките. Благодаря 💕

# 460
Зависи вече и от цената, защото някои имитации ценово се доближават до оригиналите, което е абсурдно.

# 461
  • Deutschland
50 ml са 15€, 100 мл са 25 €. За 30 € получаваш комплект от 100 мл. парфюм, 30 мл. друг парфюм, но не знам можеш ли да избереш кой и дезодорант. Държат тези цени вече доста време.

# 462
Оригинален 75мл 48лв / 25 евро

# 463
  • Deutschland
Някой трябва да ми прибере картата. Добре, че не е кредитна. Нарцизо Poudree си взех.

# 464
Самият Cloud е dupe на 540 Baccarat Rouge, малко ми е странно на мен някой да имитира парфюм имитация 😂🤣.
Иначе колко сме различни, аз изобщо не харесвам La Vie Est Belle L’Absolu и дори класическия La Vie Est Belle, но пък кокосовия Crystal си го нося с кеф.
Ох, аз пък нещо леко се разочаровах от Lattafa Atheeri. Сега съм на почивка и от седмица го разносвам и ту го усещам, ту не. ММ нещо май не го усеща много и аз явно много бързо свикнах с аромата 😂🤣. А реших, че е шлейфов.
Иначе ароматът е страхотен dupe на Gucci Flora Orchid, при все че не е точно мой тип.
Много са им хубави на Le Perfume аналозите, ама шишетата са ужасно тежки...

Общи условия

Активация на акаунт