Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 686
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 260
Здравейте!
Минавам да помрънкам малко 😄
В колата над 15 кода и нищо, 6 едва видими кода в 7days нищо и от там, снощи купихме Морени от Lidl(бяха намалени) и пак нищо.
Ще пробвам още няколко пъти, дано ме огрее.
Успех на всички!

# 1 261
Една игра, която мисля, че не е споделяна:
https://eventiplier.com/bg/game/198/win-double-ticket-for-8888-a … ral=bbgnewsletter

# 1 262
Мъжът ми спечели детска студийна фотосесия от игра във ФБ🍀❤️

Иначе и аз нищо не печеля, ни в кола, ни морени, ни кроасани. Играя в шуменско и always, барем думна един dyson.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 12:37 от JustLinn

# 1 263
  • Варна
Шуменско още ли е актуална играта?

Ето още една във фб.

https://www.facebook.com/share/p/1EFwhbTdXD/

# 1 264
Аз играх в тази в Лидл

https://shumensko.bg/lidl/ май беше до 17.09

# 1 265
Ако си мислите , че каръщината  е само при вас ... Не ми върви в моментните награди и това е. С упорство , едва едва печеля нещо. 52 кода 7 days, намерени, подарени, купени - нищо. Този път за Морени 2 бележки само нищо. КК -52 кода, включително ставане към 3 часа и 5 ч. заради детето и пак нищо. Чакам последните тегления на Старопрамен , че и там доста кодове и нищо.

# 1 266
  • Варна
JustLinn, много ти благодаря, че сподели!

Съгласна съм с предни мнения, че включването в такива игри и печеленето на награди при мен поне е повече за тръпката дали ще спечеля, или не. Не във всички игри участвам, само където бих ползвала наградата. И дори спечеленият абонамент за списанието от Welcome travel пак ми носи радост.

# 1 267
  • Лясковец
Обичам да се предизвиквам и да изпробвам късмета си, затова се включвам в игри. Напоследък все по-рядко печеля, но участниците са много. През годините съм печелила дори от бележки в кутиите на магазините, но сега май и там правят машинации. Приятно е да спечелиш, но не ми е на всяка цена - благодарна съм че мога да си купя необходимите ми неща.
Искала съм помощ от тук и съм я получавала, но не смятам че някой ми е длъжен. Когато мога, помагам и аз. Желая ви приятен ден!
На мой колега жена му работи в хранителен магазин,при нас обявяват списъка в магазина,почти винаги в печелившите присъства някой от семейството на магазинерите,живеем в малък град и се познаваме.Сега гледам имат игра на хел в магазина за телевизор,кой ли ще го спечели.За протокола през деведесетте спечелих уокмен от пасти холидей,от тогава все печелех от томболи с билетчета или в магазините,веднъж спечелих 5 литрово буренце с бира,беше голяма радост,а отидех ли на празник в читалището  или някъде другаде все с черпаци,щипки,кърпа се връщах,веднъж спечелих и гащи за баба понеже беше пенционерски празник.

# 1 268
# 1 269
  • София
И аз с фенерче светя кодовете на 7дейс. Сега регистрирах код номер 11 и нищо... Те и 1000 лв са моментни, нали? По принцип обичам кроасани и ги купувам, за мен участята в игрите не са на всяка цена.. понякога участвам по 2-3 пъти, но повечето по веднъж, когато са с покупка.

Пробвах се в колата с около 5 кода вече, но нищо. Аз и нея си я пия, въпреки че е много вредна. Но не се презапасявам с нищо в името на игра.

Късмет на всички. Радвам се на наградите ви! ❤️

# 1 270

Ети повече не!!
Редовните абонирани всеки път там с рисуваните бележки.
Колко имейли изписах с фирмата, промяна няма!

# 1 271
За пръв път ми пада ваучер откакто участвам в игри - от 7days за 50 лв. Heart Exl Няма общо с час или брой въведени кодове, на късмет е - когато падне.

В КК съм 5:0, а много искам хладилника, но няма как да изпием голямо количество вкъщи.

# 1 272
  • Варна
В Кока кола имам една торба, вкарани кодове и няма нищо. Да се оплача и може да даде нещо.

# 1 273
  • Телиш/Плевен
И аз с фенерче светя кодовете на 7дейс. Сега регистрирах код номер 11 и нищо... Те и 1000 лв са моментни, нали?
Да, моментни са и те. Hug

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:29 от Лале в дъжда

# 1 274
Досега не съм участвала в игри на PG и качих една бележка, която уж трябва да одобрят. Забелязах, че при качването на бележката в сайта тя седеше черно бяла и леко размазана, независимо дали я снимах директно с камера или качвах предварително направена снимка. Така ли си излиза бележката и ако до 24 часа са минали и все още нямам мейл нито за потвърждение нито за отхвърляне?

Общи условия

Активация на акаунт