Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 647
  • 1 469
  •   2
Отговори
# 1 275
Трябва да стане черно-бяла бележката и да ти се активизира бутона "Участвам " , след одобрението ще получиш имейл , че всичко е наред и участваш.

Така ли си излиза бележката и ако до 24 часа са минали и все още нямам мейл нито за потвърждение нито за отхвърляне?
[/quote]

# 1 276
Досега не съм участвала в игри на PG и качих една бележка, която уж трябва да одобрят. Забелязах, че при качването на бележката в сайта тя седеше черно бяла и леко размазана, независимо дали я снимах директно с камера или качвах предварително направена снимка. Така ли си излиза бележката и ако до 24 часа са минали и все още нямам мейл нито за потвърждение нито за отхвърляне?

На мен при регистрация ми изписа някакъв код, който по-късно получих като потвърждение за успешно качена бешежка и на следващия ден, получих имейл, че е одобрена. Пробвайте отново да я качите, може да не е било успешно.

# 1 277
  • София
Играта на Колата с етикетите свърши ли ?

# 1 278
Играта на Колата с етикетите свърши ли ?
Важат в приложението и в сайта.

https://www.coca-cola.com/bg/bg/offerings/coke-uplift

# 1 279
  • София
Много благодаря, на едно събитие съм и намерих 3 Simple Smile

# 1 280
Някой получи ли си колелото от монстър?
Срока им от 30 дни минаха отдавна и никаква обратна връзка нямам, а им писах няколко пъти🙄

# 1 281
  • София
Някой знае ли кой куриер доставя наградите на Морени.
Европът-звънят като са пред адреса.

# 1 282
# 1 283
Някой получи ли си колелото от монстър?
Срока им от 30 дни минаха отдавна и никаква обратна връзка нямам, а им писах няколко пъти🙄
И аз питах преди няколко страници. Не съм го получила. Писах им. Не ми отговориха.

# 1 284
Днес се обадиха от Рошен за смяна на плажния стол. В момента пътува с Еконт и утре трябва да ги разменим.

# 1 285
  • у нас
Играта на Боровец е разсмя сега. В Бургас няма участващ обект, но за сметка на това има такъв на границата с Турция. Joy

# 1 286
  • Под Слънцето
Играта на Боровец е разсмя сега. В Бургас няма участващ обект, но за сметка на това има такъв на границата с Турция. Joy

И кво ? Там не живеят хора и нямат право да хапват фафли ли? Общо взето зависи от ТП дали ще договори тази акция. От посочените обекти за Варна , например, 3 са на един собственик, но различни фирми за 3те магазина.
А и като гледам, акцията е насочена към малките населени места.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 21:46 от TopsyG

# 1 287
Не живеят хора там. Що за въпрос?
И за мен е странно, че този магазин участва, но явно така са се договорили.
Магазинът се намира на пътното платно преди границата.
Селото е на 6 километра, като се съмнявам че някой от селото ще ходи специално до магазина да участва, че в задръстването ще има да отвиси цял ден докато стигне до магазина. В момента е ужас по границите с Турция.

# 1 288
  • София
Аз уважавам фирмите, които правят такъв тип игри като Боровец и за малките населени места и села да могат да участват. Голяма част от игрите са за хипермаркети и дрогерии, които са недостъпни за много хора.
Да, наистина както една съфорумка каза, доста често сигурно работещите в тези обекти  или техните семейства "печелят" наградите, но да се надяваме организаторите да следят.
Ние също тук си имаме доста такива примери, за цели семейства обиращи всички награди.

# 1 289
  • Б
А за играта на Боровец тук на морето както масово магазинерките са  от Казахстан, Узбекистан , Виетнам едва ли ще е знаят за игрите в магазините   и да те ориентират. Защо не я измислиха играта  с регистрация?

Общи условия

Активация на акаунт