Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 645
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 990
  • Стара Загора
КК не пускат награди, всичко сиво стои в приложението, но иначе са много активни в изпращането на рекламни имейли...

# 991
  • Велико Търново
Не е ли хубава кърпата на Зебра. Днес умишлено купих салфетки, за да мога да играя. Трябват ми големи хавлии за едни шезлонзи и се силно се надявам да спечеля. Те така са обявени, доколкото прочетох.

# 992
  • ЛОВЕЧ
Не е ли хубава кърпата на Зебра. Днес умишлено купих салфетки, за да мога да играя. Трябват ми големи хавлии за едни шезлонзи и се силно се надявам да спечеля. Те така са обявени, доколкото прочетох.

На мен лично ми харесват,даже ги водих на  море,не е хавлия а постелка, обхваща целия шезлонг и при вятър няма мърдане

# 993
  • Велико Търново
Супер! Дори се чудя дали да не регистрирам още някоя бележка, но да играе ММ за да имаме шанс да спечелим. И без това салфетките вървят всеки ден...

# 994
  • Варна
Получих си тонколоната от инстаграм играта на Адрес и списание Грация.

Много ми се иска да спечеля още нещо до края на август, но каквото, такова. И на тази награда съм доволна!

# 995
  • София
Получих обаждане от пуричките за барбарона. Казаха да очаквам скоро. ❤️

# 996
  • Варна
За тези с домашни любимци в инстаграм

https://www.instagram.com/p/DNkOUFKpl-u/?igsh=djh5d21uczN4YnRj

# 997
  • Варна
Здравейте. Дали някой от печелившите от Лидл  Твоето мнение  е получил ваучера/картата си?
Аз не. Имам имейл от тях от 01.08.
Преди малко получих съобщение от DHL - ще носят ваучера от Lidl

# 998
Много ме изненадаха от Кока - Кола - получиш имейл, че печеля ваучер за 100 лв от giftcometrue. Това е от лятната им игра, за която дори бях забравила 😁. Йеййй

# 999
Здравейте. Дали някой от печелившите от Лидл  Твоето мнение  е получил ваучера/картата си?
Имам съобщение от DHL за доставка на картата от Лидл за утре 21.08

# 1 000
Значи да не се надявам в нескафе и Кауфланд .В Гордънс бях с 2 бележки,но ме няма.Обадиха се за барбарона.

# 1 001
Здравейте готини чета ви от месеци и благодарение на вас успях да спечеля много яки наградки, като се радвах и за всяка една от вас. Идвам с едно питане.

Имахте ли проблем при ползването на картите за почивка 1000 лв на Милка?

# 1 002
Нова игра на Б
Box Now, OZONE са я споделили но реално не е само с поръчка от тях

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckJ0Mnun-CB-oSPyQIE8qP … pNlmqaaC1n2Pmkb3A

# 1 003
  • София
Не, веднага след като я получих направих резервация в туристическата агенция, за която важаха. Направиха си справка от Милка дали съм наистина печеливш и нямах никакви проблеми.
Здравейте готини чета ви от месеци и благодарение на вас успях да спечеля много яки наградки, като се радвах и за всяка една от вас. Идвам с едно питане.

# 1 004
  • Елхово

Аз нямах проблем с Милка! Звънях им , защото моята карта беше до някой юли 2025 г. /а нашите отпуски са първите две седмици на август/и нямаше как да се впишем в дните до юли. Жената беше много любезна, влезе ни в положение! Каза ми да избера, къде искаме да почиваме и лично тя ми направи резервация за 10 дни! Разликата я доплатихме на място! Много съм доволна! Пожелавам си догодина пак да спечеля ваучер за почивка Heart

Общи условия

Активация на акаунт