Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 546
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 035
Здравейте! За първи път от много години насам печеля награда. Имейлът, който ме уведоми, че печеля е igra@grey.bg. Искат да изпратя лични данни, ЕГН и т.н., та въпросът ми е дали това е достоверен имейл, а не такъв, който злоупотребява? Някой друг получавал ли е имейл от тях при спечелване на награда?

# 1 036
  • София
Да, напълно достоверен е имейла. Спокойно изпратете каквото са Ви поискали.

# 1 037
Имам мейл от PG 🎉🎉🎉

Здравейте,
Поздравления! Бяхте изтеглени като печеливш в томболата на GILLETTE в LILLY. 
Вашата награда е: екшън камера GoPro.

Играх за Дайсъна, ама това ми било късмета. Някой знае ли кой модел беше. Няма ги правилата, а съм изтрила скрийншота.

# 1 038
Честити нагади!
При мен правилата са видими https://jolt-assets.s3.eu-central-1.amazonaws.com/template/pgonl … /terms.pdf?v=1940
Това са обявените награди:
Цитат
Наградите, състоящи се от 3бр. преси за коса, 5 бр. екшън камери и 10 бр. безжични слушалки,
имат следните характеристики:
(i) Награда ВИД 1: Безжични слушалки Apple Airpods 4
th Gen
(ii) Награда ВИД 2: Екшън камера GOPRO HERO 13 BLACK
(iii) Награда ВИД 3: Преса за коса DYSON AIRSTRAIT HT01 BNK BCO

# 1 039
  • МИНДЕРА
Имам мейл от PG 🎉🎉🎉

Здравейте,
Поздравления! Бяхте изтеглени като печеливш в томболата на GILLETTE в LILLY. 
Вашата награда е: екшън камера GoPro.

Играх за Дайсъна, ама това ми било късмета. Някой знае ли кой модел беше. Няма ги правилата, а съм изтрила скрийншота.
Там не беше ли с натрупване и трябваше покупки за цели 80 лв за да се включиш за Дайсън?

# 1 040
Да, с натрупване беше за 60 лв. Аз имах да купувам и просто изчаках момента за игра. Позапасих се.
Благодаря за правилата.

# 1 041
  • София
Скрит текст:
Здравейте! За първи път от много години насам печеля награда. Имейлът, който ме уведоми, че печеля е igra@grey.bg. Искат да изпратя лични данни, ЕГН и т.н., та въпросът ми е дали това е достоверен имейл, а не такъв, който злоупотребява? Някой друг получавал ли е имейл от тях при спечелване на награда?
Какво спечелихте и от коя игра?

# 1 042
Кауфланд от понеделник
 Активизираха се доста PG. Аз станах разногледа вече коя тяхна игра за кой магазин е. Те всеки ден пускат нови игри Joy

# 1 043
  • МИНДЕРА
Да, с натрупване беше за 60 лв. Аз имах да купувам и просто изчаках момента за игра. Позапасих се.
Благодаря за правилата.
Как така със 60 точки и включване за Дайсън се печели средна награда,в правилата пише че трябва продукти за 104 лева да се закупят?За средна и голяма награда трябва да са купени самобръсначки за 104 леваИли аз бъркам нещо?

# 1 044
Не, не бъркаш. Това са правилата, явно аз не помня сумата. Дали мога някъде да си видя колко точки съм имала? Сигурна съм, че играх за дайсън, даже не бях гледала другите награди. Може би да са били 90+, а не 60+. Аз тази игра я бях отписала тотално. Смятах, че са изтеглили още началото на август и не съм се и надявала.
Редактирам: намерих точките - 116 са. Участвала съм и за трите награди.

# 1 045
Влизаш си в профила. Избираш Статут на кампания и ти се появяват всички кампании, в които сте взели участие с натрупване на точки

# 1 046
  • София
ММ има имейл от 20ти август от дигиталните скаути, че печели чорапи. Laughing
Проверете си папка спам.

# 1 047
Аз имам въпрос относно играта на Ариел,  има 2 игри, но едната трябва ли да са продукти от лимитираната серия или няма значение? В правилата нищо не пишеше, та ако някой има яснота.
За тази игра става въпрос : https://pgonlinepromos.bg/ArielLenorAug25

# 1 048
  • София

Е, това вече е прекалено.
120 лв. за едно пончо 😃

# 1 049
Скрит текст:
Какво спечелихте и от коя игра?
Здравейте! От играта на GILLETTE в LILLY. Екшън камера GoPro.

Общи условия

Активация на акаунт