Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 523
  • 1 469
  •   2
Отговори
# 1 080
  • Варна
Най после, тостерите. Някой виждал ли е Капи с кодове.

# 1 081
Най после, тостерите. Някой виждал ли е Капи с кодове.

Играта е с касови бележки, не е с кодове.

# 1 082
  • Варна
Ами пише, регистрирай кода под етикета.

# 1 083
# 1 084
  • София
Ами пише, регистрирай кода под етикета.

Ще има и такава игра, наградите ще бъдат общо 100 броя, но към момента няма повече информация.

https://www.coca-cola.com/bg/bg/offerings/cappy-rgb

Това е линкът. Това за тостерите е с касови бележки и те са общо 200 броя като награди.

Късмет на всички, които ще участват.

# 1 085
  • Варна
Здравейте някой участвал ли е в GIVEAWAY на Welcome Travel . В описанието пише че е до 15.08 и до 7 календарни дни ще бъдат изтеглени и обявени победителите. Но формата за регистрация още е отворена, а вече минаха 7 дни.

Скрит текст:

Аз участвах и сега видях, че в 19:19 ч. са ми пратили мейл, че печеля абонамент за луксозното списание Travel & Lifestyle. E-mail-ът е в папка Спам!!!!!

Бях си пожелала поне още една награда (тази ми е втора) за месеца, та сега освен да си пожелая и трета поне, няма да е зле.

# 1 086
  • София
Тези 1000 награди от понеделник в Кока-кола всичките са моментни
поне аз така разбрах, а дали ще може да се избира
 за какво се играе или каквото се падне и от трите вида.
Скрит текст:
След успешна регистрация на код, участникът разбира на момента
дали печели една от описаните в т.7.1. награди
Скрит текст:
100 бр. минихладилник и 4 бр. кен 330 ml Coca‑Cola Original
400 бр. дънково яке с лимитиран дизайн Coca‑Cola, унисекс с възможност за избор на размер (S-XL) спрямо текущите наличности
500 бр. ваучер на стойност 100 лв./ 51,13 евро за онлайн магазин Sport Depot или District
чрез pop-up съобщение на екрана.
С един уникален код, участникът може да спечели само една награда,
но няма ограничения на броя награди, които участник може да спечели
в периода на Промоцията с регистрация на различни уникални кодове.
и печелившите от лятната игра на Хепи-доставка
Скрит текст:

https://dostavka.happy.bg/bg/promotions?fbclid=IwY2xjawMVpmRleHR … 0G7kxTW-b7nI_G5mg
Скрит текст:
ПОБЕДИТЕЛИ:
Dyson маша за коса  - К.Христова
iPhone 16 - I. Yonkova, А. Стефанов, Б. Бърнекова
Eкскурзия до Римини, Италия - Й. Цветанова
Ваучер 50 лв за Happy  - Ц.Големански, M.Metodiev, В.Панайотова, V.Trifonov, Ю.Стоянова, С.Мехмедова, Г.Димов, D.Vasilev, М. Йовчева, Я. Цонева
Ваучер 50 лв за Mistral - Д. Денева,E. Rosenova, V. Delibasheva, Н. Янков, М.Иванова, К.ристина Кебонина, С.Блажева, А. ПЕТРОВА, И. Балев, Р. Павлова, Ж.Петкова, d.stoyanova, К. Недков, Б. Болградов, K. Grancharova, Е. Ванкова, Ц. Папукчиева, Б. Чаушев, А. Йорданова, Е. Ангелкова, П. Петрова, М. Джурин, Е. Мишинев, М. Кондова, А. Анева, И. Данчев, Ц. Йовов, Н. Киселков, К.Стоянова, Е. Иванова, М.Торманова, М. Драгомирова, А. Стоянова, Л. Иванова, A. Brankova, С. Славчева, М. Златанова, И. Моллова, Б.Вулова, d. Margaritova, Р. ПОЛИМЕНОВА, P.Kremena, M. Schaleva, В.Ганчева, И. Сандова, R. Markova, Д.Колева, Л. Колева, Л. Николова, Ц. Йоргова
Ваучер 100 лв. за Mistral
А.Гергова, Н. Пенев, Д.Костовска, S.Yordanova, Й.Йотова, З.Колева, С. Гутева, M,Stefanova, С. Лачова, Z. Antonov, V.Burdarova, Н. Славова, D. Rapalov, . Kumcheva, E. M. Vasileva, Й. Янчева, Д.Грънчаров, В. Югова, Л.БЛАГОЕВА, В. Иванова
Игра с поръчка до Бокс нау до 14.09

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 15:05 от lite16

# 1 087
Coca-Cola да не би да са решили да закриват приложението си?! След март месец основно игрите им протичат само на сайта

# 1 088
Да, моментни са, може би ще бъде като с ваучерите в приложението. Нямам търпение и аз да играя за този мини хладилник, сума ти кодове дадох и не го спечелих до сега.

# 1 089
Точно се чудех що си наблъсках капачките в тъпото приложение.

# 1 090
  • София
Спечелете кино-билети до 28 август

Скрит текст:
Точно се чудех що си наблъсках капачките в тъпото приложение.
Има седмични и петъчни награди.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 00:39 от lite16

# 1 091
Може ли линк за кока кола и тостерите

# 1 092
Може ли линк за кока кола и тостерите

Кампанията започва от понеделник -25.08

На предната страница има линк към правилата.

# 1 093
Аз бях спечелила минихладилника от Колата преди много време в една от петъчните томболи. Не си представяйте,че е нещо огромно - побира 4 кенчета максимум,но пък е симпатичен.

# 1 094
Аз бях спечелила минихладилника от Колата преди много време в една от петъчните томболи. Не си представяйте,че е нещо огромно - побира 4 кенчета максимум,но пък е симпатичен.

На мен точно такъв размер  ми трябва и от години се опитвам да го спечеля. Може ли да споделите дали е шумен?

Общи условия

Активация на акаунт