Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 550
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Тези от Емека са за жалба в КЗП. Три пъти им се обаждам по телефона, за да им кажа, че обекта с рекламни материали, от който купих т.х. не фигурира в списъка им и да ми кажат какво да направя. Вчера беше третия път и отговорът отсреща беше: "Госпожо, разбрахме, че сте се обаждали. Работим по случая!". А аз им отговарям: "Какво значи работим по случая? За кога? Играта свършва в неделя!", а тя ми отговаря: "Ами, обадете ни се утре." Това означава, че трябва да им се обаждам 4-ти път!

# 1 096
Аз бях спечелила минихладилника от Колата преди много време в една от петъчните томболи. Не си представяйте,че е нещо огромно - побира 4 кенчета максимум,но пък е симпатичен.

На мен точно такъв размер  ми трябва и от години се опитвам да го спечеля. Може ли да споделите дали е шумен?
Използвала съм го само няколко пъти и добре охлажда. Не бих казала,че е шумен - чува се само перката.

# 1 097
ПОДАРЕН!!!

Здравейте, момичета и момчета!
Имам спечелена форумна награда за Аквапарк София, не сме от София и се оказа, че няма да мога да я използвам. Искам да я подаря на някой, който ще има възможност да отиде - семеен билет за двама възрастни и едно дете.
Пишете на лично, за да препратя имейла.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 12:40 от zh_NaDeto

# 1 098
  • София
Скрит текст:
Нови игри на Кока кола - започва
25.08.2025 г. в 10:00 ч. и продължава до 20.10.2025 г. 23:59 ч
100 бр. минихладилник и 4 бр. кен 330 ml Coca‑Cola Original
400 бр. дънково яке с лимитиран дизайн Coca‑Cola, унисекс с възможност за избор на размер (S-XL) спрямо текущите наличности
500 бр. ваучер на стойност 100 лв./ 51,13 евро за онлайн магазин Sport Depot или District
Тук за 57 дена  на 1000 награди
изчислих на ден по 17 награди на ден
2 мини-хладилника
7 якета
8 ваучера за Спорт-депо/Дистрикт
Интересно като колело със сектори ли ще е
и каквото се падне или ще може да си избираш за кое  да играеш?
Пожелавам от тези 1000 награди
2/3 да се спечелят от  четящите в темата.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 14:40 от lite16

# 1 099
Харесва ми това с якето,ако няма твоя размер, каквото има. По добре да раздават шапки и чорапи. Смешно е за такъв гигант

# 1 100
Има ли активна игра за тоалетна хартия?

# 1 101
[/quote
До утре е играта на Емека.

# 1 102
  • София
https://zebrapromo.eu/
до 31 август

# 1 103
  • София
Харесва ми това с якето,ако няма твоя размер, каквото има. По добре да раздават шапки и чорапи. Смешно е за такъв гигант
Това направиха и с тениските. Нямало ХЛ и изпратиха Л. Свършили били. Поне да бяха предупредили. Щях да заменя с малък номер и друг надпис, за да има кой да я носи.

# 1 104
  • София
Последвай Идън ред в Тик ток и Инстаграм и спечели 4 карти по 100 лв до 08 септември

Скрит текст:
Това направиха и с тениските. Нямало ХЛ и изпратиха Л. Свършили били. Поне да бяха предупредили. Щях да заменя с малък номер и друг надпис, за да има кой да я носи.
Аз спечелих 4 тениски предпоследния ден и 4 те са ХЛ
Много са хубави и плътни тъкмо ги изпрах,
 че всеки си иска тениската да я носи.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 15:27 от lite16

# 1 105
  • София
Рошен пращат имейли, майка ми е с комплект за тенис.

# 1 106
Някой успя ли днес да спечели от ФД? Дадоха ми малко кодчета, ама от сутринта не спира на награда, само "опитай пак".

# 1 107
  • София
lite16, по-интересното е, че и аз получих по-късно други 2 тениски, които са ХЛ.

# 1 108
  • При децата ми
Ще се включа в играта на Кока-Кола и наградите ми харесват. Определено в Кока-Кола имам късмет.
Чакам втората тениска от тях, която е за близка.

Ако на някой се паднат мегабайти от колелото на А1 ще помоля да ми пише.

# 1 109
Нови игри на Кока кола - започва
25.08.2025 г. в 10:00 ч. и продължава до 20.10.2025 г. 23:59 ч

https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/uplift-terms

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ 

7.1 Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в сайта www.coca-cola.bg са общо 1000 бр.: 

100 бр. минихладилник и 4 бр. кен 330 ml Coca‑Cola Original

400 бр. дънково яке с лимитиран дизайн Coca‑Cola, унисекс с възможност за избор на размер (S-XL) спрямо текущите наличности 

500 бр. ваучер на стойност 100 лв./ 51,13 евро за онлайн магазин Sport Depot или District по избор на печелившия участник

Ще има за всички Heart Exl

И още една -  пак от 25. 08

https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/cappy-bts 
  7.1 Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в участващите обекти, са следните (Приложение 3):  Кутия за сандвич - 80 000 бр.

7.2 Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Промоцията в сайта www.coca-cola.bg е: Тостер Cappy, който препича филийки с логото на Cappy – 200бр.

И аз си мислех,че ще има за всички от текущата игра за фешън дейс,ама само си помечтах☹️,въпреки огромната подкрепа от koshnica...за което и благодаря отново😊

Общи условия

Активация на акаунт