Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 629
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 305
  • При децата ми
Еее, черния стол е много по-хубав!

# 1 306
Аз пък продължавам да нямам одобрение от PG. Писах им мейл, един път ще реша да участвам и ще ударя греда...

# 1 307
  • у нас
Ех, Роси, ти като консултант по столове... Толкова стола имаха през ръцете ти... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 308
На кой телефон звъните на 7дейс като няма код на опаковката?

# 1 309
На кой телефон звъните на 7дейс като няма код на опаковката?
Телефона е: 0888423118

# 1 310
Миналата седмица, след като получих червения стол от Рошен им писах за грешката и им предложих размяна - червен срещу син стол Nerd Докато информацията обиколи по веригата стана вторник и предприеха адекватни действия. Преди минути пристигна така желания син стол. Доволна съм.

# 1 311
  • София
От днес до 17.09.2025 г. игра на Фантастико „УДАРНО НАЧАЛО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА!“ с покупка на ученически пособия на стойност минимум 15 лв. (съгласно приложен списък). Има и приложен списък на участващите супермаркети и техните адреси.

Награди:
10 бр. Таблет Samsung GALAXY TAB A9 LTE GRAY, 128 GB/ 8 GB
20 бр. Ваучер за 1 час игра на боулинг в боулинг зали MegaXtreme Bowling.

https://www.fantastico.bg/backtoschool

# 1 312
  • София
www.vidas.promo удължено до 13 септември
Скрит текст:
Приятел,Участва ли вече в играта ни за да спечелиш два билета за концерта на Енрике Иглесиас в София на 20 септември?
Удължаваме срока до 13 септември, така че имаш ОЩЕ повече време да спечелиш!
Печелившите вече са 167!
Остават още 83 ДВОЙНИ билета и те могат да са твоите! 🎫🎫
Купи VIDAS за минимум 6лв. от онлайн магазина или търговската мрежа 🛍️
Регистрирай касовата бележка (или скрийншот от потвърдената си онлайн поръчка) 🧾
Разбери веднага дали печелиш билети! ✨
🔥Участвай в играта още сега, като ползваш специалния
код за отстъпка от нашия онлайн магазин
ENRIQUE10
Виж всички условия на играта на www.vidas.promo

# 1 313
  • София
Ох, не знам дали от Рошен четат, ама ако няма какво да правят малките червени столчета, които сега заменят, аз имам две деца, които биха се размазали от кеф да си ядат вафличките на тях. 😅

Записвам се с нови 24 НЕпечеливши кода в КК 😭  Въпросът ми към печелившите е: Когато не сте спечелили от първия код, а от някой пореден, как ги въвеждате - един след друг или изчаквате някакво време между всеки код?
Чакам Старопрамен, там сме с над 200 кода, пък да видим 😒

# 1 314
Детето вчера се прибра щастливо, че в Кауфланд е имало скреч карти на Капи и е спечелил. Оказа се, че е спечелил шапка от старата промоция. Каза, че имало няколко неизтрити листа, а аз чакам да заредят с новите скреч карти за симпатичните кутийки за сандвичи.

# 1 315
  • Варна
От фейсбук

# 1 316
Случвало ли ви се е да спечелите предметна награда във фейсбук ( не е скъпа вещ) и доставката да е за ваша сметка? Как постъпвате в такъв случай?
Аз мисля учтиво да попитам защо това не е споменато в условията на играта, макар че ми е малко неудобно...

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 18:51 от Villi_Varna

# 1 317
  • София
Случвало ли ви се е да спечелите предметна награда във фейсбук ( не е скъпа вещ) и доставката да е за ваша сметка? Как постъпвате в такъв случай?
Аз мисля да учтиво да попитам защо това не е споменато в условията на играта, макар че ми е малко неудобно...
Mай повечето малки фирмички изпращат за наша сметка. Случвало ми се е. Веднъж отказах награда. Друг път ходих да си я взема от офис. 1-2 пъти съм приемала, защото си е заслужавала наградата. Най-много ме е яд за една детска дрешка. Доставката излезе почти колкото цената ѝ, а ми изпратиха по-малък номер и не стана. Сега си стои така. Sad

# 1 318
Подарен на първият писал Dreamvarna

Подарявам ваучер на стойност 75лв за сайта на gift.tube валиден до 01.09

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 19:44 от bambi_bi

# 1 319
  • София
Вчера ми беше ден на награди в кутия от ИГ и ФБ🍀

Иначе имам късмет и в Тик ток,от там козметика спечелих и една много сладка чанта.А в КК съм 20:0 ,но все един хладилник мисля да спечеля,че отдавна го искаме за спалнята🙂
Късмет в игрите!

Общи условия

Активация на акаунт