Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 654
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 320
Подарявам ваучер на стойност 75лв за сайта на gift.tube валиден до 01.09
Ако е свободен ще помоля.

# 1 321
Пандишпан от 200 кода на старопрамен нищо ли няма дори пух? Днес сайта им не се отваря.

# 1 322
Пандишпан, тези червените са от последната им промоция  - https://roshen-bg.com/hot/?fbclid=IwY2xjawMdc_ZleHRuA2FlbQIxMABi … tWr1pgl7NR5w124dA
Ако си се включила там, може би имаш шанс все още. Стискам ти палци Flowers Four Leaf Clover

# 1 323
  • София
При вас има ли проблеми със сайта на Старопрамен? При мен не работи от вчера.

# 1 324
Явно аз съм нещо глупава, а уж се смятам за интелигентен човек. От PG ми отказаха бележката, защото не се виждало всичко. Уж ясна снимка съм направила, обаче сайта скапва яко качеството на бона и изобщо не знам как да я кача адекватно. Толкова ли съм тъпа, чак си се ядосвам. Така ли излизат и на вас бележките при качване в тоя сайт?

Скрит текст:

# 1 325
Въвеждам си единствената капачка в КК, и колело не се появи! Една капачка се мъдри и ни напред ни назад.  Изчаках малко и нищо.. въвеждам отново и "този  код вече е използван". Голяма каръщина.
Дано да е последната Simple Smile

# 1 326
Същото е и при мен -3 кода, мислех, че е от интернета ми, но щом е и при други ще им пиша.

Така изглежда при мен

# 1 327
  • София
Явно аз съм нещо глупава, а уж се смятам за интелигентен човек. От PG ми отказаха бележката, защото не се виждало всичко. Уж ясна снимка съм направила, обаче сайта скапва яко качеството на бона и изобщо не знам как да я кача адекватно. Толкова ли съм тъпа, чак си се ядосвам. Така ли излизат и на вас бележките при качване в тоя сайт?

Скрит текст:
Не участвам играта и не съм пробвала да качвам бележка, но се сещам, че може снимката да е голяма и сайтът да я мачка. Намали ли я предварително?

# 1 328
За PG
На мен и четирите бележки ми приеха, снимани са отдалече и се виждат изцяло. Имах съмнения за Венус, защото пише Жилет продукти, но са приети. Да ме пита човек тези ножчета за какво са ми

# 1 329
Бележката трябва да се вижда в цялост. Опитай отново да я снимаш и я качи. Винаги при качване ми я показва размазана, но реално не е, защото са ми одобрявали бележките.

# 1 330
Имам същия проблем с колелото на КК. Мъдри се надпис Завърти колелото, а реално след натискане на Регистрирай код, аз няма какво повече да направя. Преди час им писах.
От вчера имам проблем с колелото. Единият път след натискане на бутона Регистрирай код, директно се появи надпис, че не печеля. Прескочи колелото, нямаше го. Снощи регистрирам, завъртя се колелото, спря на дънково яке и излезе надпис, че не печеля, да опитам пак Rage Три кода изгоряха!

# 1 331
При вас има ли проблеми със сайта на Старопрамен? При мен не работи от вчера.
Вече работи.... успех

# 1 332
Преди около 18 мин изгорих 7 кода, нямаше проблем при мен, освен че не целнах 😆

# 1 333
  • у нас
Същият проблем с колелото имах оня ден. Но само еднократно. После регнах няколко кода без успех.

# 1 334
  • София, Дружба 2
И аз изгорях с два кода в КК и им писах, че имам проблем. При мен въобще колело не се появи, а пък при повторно въвеждане пише, че вече е използван.

Общи условия

Активация на акаунт