Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 638
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 335
И аз изгорях с два кода в КК и им писах, че имам проблем. При мен въобще колело не се появи, а пък при повторно въвеждане пише, че вече е използван.
Добре, че и вие сте им писали. Като получат повече сигнали, може да се задействат да си оправят бъга.

# 1 336
Скрит текст:
Явно аз съм нещо глупава, а уж се смятам за интелигентен човек. От PG ми отказаха бележката, защото не се виждало всичко. Уж ясна снимка съм направила, обаче сайта скапва яко качеството на бона и изобщо не знам как да я кача адекватно. Толкова ли съм тъпа, чак си се ядосвам. Така ли излизат и на вас бележките при качване в тоя сайт?

Скрит текст:

Снимай хубаво цялата бележка - да се виждат всички краища на бележката, понеже на твоята снимка ми изглежда сякаш горната част е леко изрязана.

# 1 337
  • София
Нагънати бележки P i G не приемат
снимайте я цялата.
И после я намалете.
Друг път отделяйте артикула за томбола да е само той на бележката
и ако е възможно плащайте кеш за да е по-къса касовата бележка
В Лилд и Кауфланд има достатъчно разделители.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:33 от lite16

# 1 338
  • При децата ми
Същото е и при мен -3 кода, мислех, че е от интернета ми, но щом е и при други ще им пиша.

Така изглежда при мен

И при мен е така тази вечер.

# 1 339
При мен кк си работи нормално,но набутах сигурно 10 кода и нищо.Да помрънкам малко ,пък да видим дали ще проработи. МРЪН

# 1 340
Милка от понеделник
Ваучери за Икеа и продуктови пакети

От понеделник в Кауфланд.
Не са качени обаче още условията.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 01:21 от marinadp

# 1 341
# 1 342
Ужас, ако трябва да разделям продукти за игра да маркирам отделно или дори да плащам кеш това би ме затормозявало ужасно много.
Благодаря на всички за предложенията и съветите, ще ги взема предвид.
Иначе по темата една и съща снимка качих 2 пъти, първият път я отказаха, втория я приеха без никакви корекции от моя страна. Снимката беше ясна, КБ не беше сгънат и се виждаше всеки ъгъл просто от скрийншота не се виждаше добре.

Днес ли има теглене на морени?

# 1 343
Регистрирах снощи код в Кока Кола - колело не се появи...

Влизам да регистрирам кода за кроасана на 7Days - код в опаковката няма..

# 1 344
Регистрирах снощи код в Кока Кола - колело не се появи...

Влизам да регистрирам кода за кроасана на 7Days - код в опаковката няма..
Сигнализирай и на двете места. Явно доста хода са имали проблем с колелото и би трябвало да го вземат предвид. За кодовете за кроасаните вече много хора писаха, че пращат нов.

# 1 345
  • Сф
При мен работи колелото на кк, току що пробвах.

# 1 346
  • София
Явно аз съм нещо глупава, а уж се смятам за интелигентен човек. От PG ми отказаха бележката, защото не се виждало всичко. Уж ясна снимка съм направила, обаче сайта скапва яко качеството на бона и изобщо не знам как да я кача адекватно. Толкова ли съм тъпа, чак си се ядосвам. Така ли излизат и на вас бележките при качване в тоя сайт?

Скрит текст:

Здравейте, Ако има отрязък към бележката или допълнителен талон (Билла имат такива), снимайте и него, заедно с бележката. На мен веднъж не ми приемаха бележката, защото бях махнала допълнителния талон, а точно там беше баркода, който им трябваше.

# 1 347
  • София
И аз имам такъв случай, но от преди два дни - два кода на които колето "заби" и след това ми изписа, че вече са използвани... Не съм се разправяла, защото няма как да го докажа и не знам дали ще ми обърнат внимание.
Да вземат да си оправят приложението ще е най-добре!

# 1 348
Има фалшива игра на Барила във ФБ. Уж раздават кутия с продукти, не се подвеждайте!

# 1 349
  • Под Слънцето
Друг  дали чака тениска от КК, освен мен? Убедих ги за надписа;  доказах им , че с 9 символа може и .. минаха 2 месеца. Преди 3 дни писах мейл да питам- отговор няма. Ше изчакам и днес и почвам да звъня по телефоните

Общи условия

Активация на акаунт