Препоръка за вътрешни врати

• 291
  • 7
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми препоръча вътрешни врати за апартамент? От Плевен съм и тук се продават турски, полски, китайски и немски. Има и някакви украински, които не изглеждат лошо. Като цена трябва да е до 500-600лв. Човек, който се занимава с ремонти ми препоръча турски тъй като тези от Полша и Украйна имало голяма вероятност да са произведени в Китай. За немските пък се чака доста за доставка на повечето модели. Става въпрос за Граде.

# 1
Граде са най-китайски.
Аз не взех готови, но от многото гледане и обикаляне по магазини- турските Вариодор не са лоши.
Взех мостри от тях, една дървесна и една антрацит, дървесната се оказа много здрава, издържа доста изтезания от моя страна.

# 2
Граде са най-китайски.
Аз не взех готови, но от многото гледане и обикаляне по магазини- турските Вариодор не са лоши.
Взех мостри от тях, една дървесна и една антрацит, дървесната се оказа много здрава, издържа доста изтезания от моя страна.
Мерси! Да мисля, че има един магазин, където се продават тези врати и трябва да погледна. Как така сте взели мостра? Нещо не разбрах:)

# 3
Парчета от крилата. Те могат да се режат и стават точен размер, като по поръчка. Дадоха ми изрязани парчета, вътре е плътно, но забравих как се казва този материал. Ако имаше подходящ цвят щях да взема от тях, но дървесните им са само 3-4 вида и нито един не ставаше за моя интериор.
Антрацитът не издържа изпитанията, не е боя, а някакво покритие като гума, надрах го лесно.

# 4
Парчета от крилата. Те могат да се режат и стават точен размер, като по поръчка. Дадоха ми изрязани парчета, вътре е плътно, но забравих как се казва този материал. Ако имаше подходящ цвят щях да взема от тях, но дървесните им са само 3-4 вида и нито един не ставаше за моя интериор.
Антрацитът не издържа изпитанията, не е боя, а някакво покритие като гума, надрах го лесно.
Ясно, мерси!

# 5
В предишния ни апартамент сложихме турски преди около 6 години защото не ни се чакаше за немски. Страшен боклук се оказаха- покритието отгоре се нараняваше лесно, не изолираха от шум особено, за монтажа не ми се коментира. Не помня марка имаха ли, но в повечето софийски магазини се продаваха. В настоящия сложихме български (поне такива казаха че са в магазина), двойно по- скъпи и с много чакане, обаче вратите са прекрасни.

# 6
  • София
Моите май са турски, бели. За една година съм много доволна.

# 7
В предишния ни апартамент сложихме турски преди около 6 години защото не ни се чакаше за немски. Страшен боклук се оказаха- покритието отгоре се нараняваше лесно, не изолираха от шум особено, за монтажа не ми се коментира. Не помня марка имаха ли, но в повечето софийски магазини се продаваха. В настоящия сложихме български (поне такива казаха че са в магазина), двойно по- скъпи и с много чакане, обаче вратите са прекрасни.
Благодаря! Да и при мен проблема е че ми трябват до две седмици. Засега от това което съм видял на живо като мостра в магазин най ми харесват на силукс-украински. Имат много модели и цветове но според мен най вероятно са китайски.

Общи условия

Активация на акаунт