Отговори
# 1 080
Сис, защо не обясниш ситуацията на работа и не помолиш, да ти пуснат този ден отпуск? И да не искат да ти дадат авансово платен, на неплатен имаш право. Така и така първите 3 дни са за сметка на работодателя на по-нисък процент, отделно ще плащаш преглед на частно и вероятно такса за издаване на болничния. Ако само заради болничния търсиш преглед, по-добре си го спести.

# 1 081
  • София
Азалче, здрави да сте.

Попи, първите два вече само.

# 1 082
Азал, дълги години в разбирателство ви пожелавам!
Днес времето при нас е добре, на плаж сме вече. Като тръгваме ще минем през Бургас да търсим маратонки на Минито и някои неща за бъдещия член на семейството.
Тъжно ми е детето, че толкова бързо свърши морето тази година.

# 1 083
  • София
Азалче, да сте живи и здрави и обичащи се! 100 години! Минимум!

Почерпете и се и за наше семейно щастие с моя мъх. 20 години бракувани. 20 години любов, подкрепа, щастие, борба, малко дразнене за пикантност, мечти и спомени.

Следобед палим джапанките. Сега и тримата мръхтим, перем и сушим дрехи и сглабяме цветя ти лего.

# 1 084
Азалия, Бърльо-бърльо, честити годишнини! Здраве, любов и благоденствие пожелавам!

# 1 085
  • София
Бър много хубаво, щастие и заедно напред.

# 1 086
  • София
Бър, и на вас за много години. Да сте здрави и обичащи се.

# 1 087
  • Mediterraneo
Бърд, Азал, да илядите заедно с половинките си!
Искам дъжд и хладно, изгоряхме, хора. Пак добре, че това лято имаше една такава гореща вълна през юни десетина дни и тази сега.  Дават 86% дъжд днес, засега изглед няма.
Снощи се оказах с химическо изгаряне, стана авария с една миялна и ме окъпа с един корозивен препарат. Ей така стават белите, от нищото. Реагирах бързо, вече отминаха обривите след урбазон в спешното и мазане с някаква помада. Сега 5 дни антихистамин и ще съм като нова. Ама беше страшно в първия момент и се изплаших много.

# 1 088
Ази, Бърди, да сте заедно още много години!Да създавате спомени, към които да се връщате с усмивка!
    Ние готвим сладолед с тревичка за котето, едната кукла е наказана да поседи на столче и да си помисли. Не знам какво мисли, не разбрах.
    А Графинята яде сладолед с вилица. И чакаме дядо да ни донесе пари да пазаруваме, защото без да иска е грабнал и моето портмоне.
   И стискайте палци,че отиде да види на едно място дали има части за колата, че си е брало лайката и ремонт. Отиде ми една Италия.

# 1 089
Ауу, Тарти, много страшно! Добре че си се разминала с малко.

# 1 090
  • София
Тарти, ужасТ! Добре, че сте реагирали адекватно. Много му е страх от химически изгаряния.
Аз миналата година от едно надишване с оцетна киселина, направо се инхалирах, се бях докарала до изгаряния по гърлото и това беше малък дявол. Ти си се поляла.

# 1 091
Мхм, Тарт, бързо оздравяване ти желая!

# 1 092
  • Mediterraneo
Добре съм, хора, беше страшно в първия момент, но сега остана само ужасен сърбел по местата. Особено на корема, дето са сгъвките на сланинките. И с потенето съвсем неприятно. Ама нищо ми няма, малкият дявол беше определено.

# 1 093
Бър, Азал! Много щастие, разбирателство, пиперливост тук- таме/ на високосна и прекрасни мигове заедно ви желая от сърце! Тигани и чували да се ползват само по предназначение!

Тарт, ужас. Я кажи- какво се прави в подобни случаи. Като е киселина, например, май не трябва да се мие, защото така се разнася и така положението става още по- зле? Или греша? Ти как реагира, какво направи? Радвам се, че всичко се е разминало. Hug

# 1 094
  • София
Добре съм, хора, беше страшно в първия момент, но сега остана само ужасен сърбел по местата. Особено на корема, дето са сгъвките на сланинките. И с потенето съвсем неприятно. Ама нищо ми няма, малкият дявол беше определено.
Лъжеш вече. Никакви сланинки не ти останаха. Гуш и да мине сърбежа.

Общи условия

Активация на акаунт