Отговори
# 1 065
  • тук и там
Това с костицата много кофти.Ако не мине ,Мисти,отивай на лекар.Аз за оцет съм чувала,ама това ако глътнеш,щото ги размеква .
Кафепия.Днес нали сме на круиз из острова.Аз,като пишман плувкиня влизам със спасителна жилетка и пак ме е страх и ми е притеснено.Още не сме тръгнали и вече го мисля-голяма бъзла съм.Че и за децата се притеснявам,хем плуват,пък и ММ е с тях,но особено покрай новините тези дни  ,съм стресирана нещо.Дано се поотпусна после.
Да е хубав денят ви!

# 1 066
  • София
Да ви се чуди човек, защо ходите по почивки като толкова се напрягате.

# 1 067
  • тук и там
Ами миналата година ми хареса,беше вълнуващо за мен.Сега съм тревожна нещо..

# 1 068
Кло, нямам още! Не знам дали имам право все още да се запиша дори. Мисля, че трябва да съм работила поне месец тук.

Успешен ден, мили мои 🤗!
Днес ММ пътува и ще ми е напрегнато цял ден.

# 1 069
  • София
Сисун, няма връзка с това колко си работила за ЛЛ. Само трябва да си си възобновила здравноосигурителните права. Май беше писано как става.
Иначе има кабинети където можеш да отидеш срещу заплащане.
Дано бързо се оправиш.

# 1 070
  • Пловдив
Сис, ам нали си в големия град? Провери за ЛЛ...и за вас и за детето.

Ще видя аз как ще съм ...сега не я усещам толкоз. Надявам се с храната да се откачи някак Confused
Айде на кафе...

Кайс и мен ме е шубе, ама аз не плувам. Сега за лифта...аз пас. Пак шубе. Ще пробваме една пътека днес, май ще е кално, ама...дано не вали пак.

# 1 071
Платено търсих , Ре и ме отрязаха по телефона. Обадих се малко преди 12 на обяд и казаха, че било късно. Имали часове за утре. Ще потърся ЛЛ. Мислех, че трябва да изчакам.

# 1 072
Сис, ама какво търсиш платено като специалист? В Супердок видя ли? За Сф там винаги има час за ей-сега.

# 1 073
Добрютру!

Сиси, отвори супердок и търси там лекар, който може още днес да те приеме.
За ЛЛ няма нужда да чакаш, намери си и се записвай.

Мисти, възможно е както каза и Кло костицата да е минала, но да те е одраскала и това да усещаш.

Кайсия, нормално е да го мислиш повече сега. Всичко ще е наред.

# 1 074
# 1 075
Злате, отворих и супердок. Нямаше часове за ей сега. С изключение на един, който се оказа , че само за неговите пациенти приема ей сега. Благодаря за съветите!

# 1 076
  • София
Добро утро!

Мисте, гърлото как е днес?

Сис, ти специалист ли търсиш? Или общопрактикуващ?
В МЦ Лора на Гоце Делчев ми се е случвало да отидем без час и да ни вземат.
По поликлиниките, ако е за ОПЛ, отиваш и се нареждаш пред някой кабинет. Едва ли ще те върнат като си плащаш прегледа. А ако си доволна, може и да избереш съответния лекар за личен.

Сутринта Пантата ми събра очите. Пубертет неземен. Вкъщи трябва да ѝ напомням докато си отнесе празните чинии. А в ресторанта на хотела след закуската като станахме пита "ама така ли ще си оставим чиниите нераздигнати". Значи все пак съм ѝ вкарала в главата , че трябва да се раздига. Въпрос на мързел е останалото.

Хубав ден на всички!

# 1 077
Хаха, Панде, въпрос на мързел и желание 😅
Сис, ти имаш ли подобрение вече? Успя ли да намериш лекар..

Да се подсладите малко, днес имаме годишнина от сватбата с ММ.
Явно усеща на къде отиват нещата, защото за подарък си пожела Справочник на диагностичните критерии на психическите разстройства. 😆

# 1 078
  • София
Азалче, честита годишнина! Много години още да сте заедно в разбирателство и здраве!
Той на шега ли го поиска този справочник?

# 1 079
  • София
Ази, честито. Много ме развесели желанието на твоичкият мъх 🤣. Тортата твое произведение ли е?

Общи условия

Активация на акаунт