Отговори
# 1 050
Това, дето се вижда отстрани. Завърти го. И ако си минала покрай мен тихомълком, прави си сметката!

# 1 051
  • София
Ако има гладни, да заповядат на ризото с гъби. Не се хваля, ама стана един път. Вино си носете, че нямам.

Лъжеш без срам, Начи. Simple Smile Нали знам, че скри бутилка гръцко вино.

# 1 052
Панди, виж зад сифона дали няма едно за издърпване, нещо като тел, ама по-дебело.

# 1 053
Ако има гладни, да заповядат на ризото с гъби. Не се хваля, ама стана един път. Вино си носете, че нямам.

Лъжеш без срам, Начи. Simple Smile Нали знам, че скри бутилка гръцко вино.
хвана ме!

# 1 054
  • тук и там
Панди,трябва да има или зад крана нещо с което да се надига тапата,или се огледай за нещо метално и кръгло,някъде на ваната,което със завъртане отваря тапата.На нашата вана е на противоположната страна на крана.Снимай цялата вана,да видим къде е.

# 1 055
  • Пловдив
Ядох риба аз. Хубу, ама ми заседна няква костица нангърлото Confounded Хляб, от големите солети пррглъщах...м не...Не мога да си и отварям широко устата/имам др.проблем/, та да светна да видя с пинсетата да я махна. Аууу, ужас!

# 1 056
  • София
Момичета, благодаря ви много! Спестихте ми една излагация на рецепция. 😀 Точно с кръглото се извади тапата.

Сиросче, ти къде си, за да съм минала край теб? Нещо пропускам май.
Ние дойдохме с автобус. С автобус и ще се приберем. Нямам начин докато пътуваме да се отбива край някого. Но докато сме в Банско, ако има други, освен Търти в района, и могат да дойдат до Банско, да кажат.

За бакшиш не казахте да давам ли на техника за телевизора утре? Той си е от хотелската подръжка. И ако трябва да дам, колко да е? Изобщо нямам опит в ходене по хотели. Та сигурно тъпи въпроси задавам.
Хотелът е 3 звезди, ако има значение за бакшиша.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 21:27 от Pandachina

# 1 057
Панде, добре сте дошли! За бакшиш- не бих дала, има си поддръжка, да си действат. И без това са достатъчно скъпи стаите..в повечето случаи цена- качество не се релевантни.
Ще чакам да звъннеш 🤗
Мист, мн неприятно. Ако продължава да ти пречи едно спешно?
И аз хапнах рибка, доволен.
СирИ, намерихме маршрут с миуту, който не минава през тебе..и е по- кратък, та затова не се обаждам аз.

# 1 058
  • тук и там
Панди,не се оставя бакшиш на този,който оправя телевизора,ваната ,климатика или друго.Той е на заплата там ,пък и тези неща би  трябвало да работят .

# 1 059
Бакшиш Не!
   И ние сме на ризото с манатарки, убийствено стана!  И кьопоолу, и пилешко филе.Ама ризото свърши първо.
   Мръхтим,ще лягам,щото Фурията ще цъфне рано утре.
  Не знаем пола на котето, ама си го гледаме и заобичваме.

# 1 060
Аз съм на билков чай и банани. Не смея нищо да хапна днес, но съм по-добре определено.
В ЛинкдИн се напълнило със свалячи. Явно си мислят, че са в Тиндер! Освен стандартните срамежливи свалки , днес един дечко ми пише как мен очаквал толкова време да се появя 😂. Сигурна съм, че не се познаваме…

# 1 061
Мисте, а нещо мазно? Зехтин или масло? Или гаргара?
Хем се прозявам, хем не ми се спи.

# 1 062
Тази вечер, пък и предишните дни само мятам палци. Бър, браво на девойките прекрасни. ТВ гледам само в краен случай, но утре сутринта обещавам, ще върна централната спортна емисия от тази вечер.

Мисте, понякога костицата отдавна не е в гърлото, но неприятното усещане го има. Дано ти се е разминало вече.

Сис, м'как тъй не може в делничен ден да те прегледа лекар и издаде болничен?! Направи ли вече избор на ЛЛ?

# 1 063
  • Наблизо
Марул,момиченце ви е котето,с тази окраска генетично са само момиченца.
Хубаво прекарване на почиващите!
Притимаз съм без думи от брат и снаха..

Лошо ми е,ще си лягам,,ама не мога да заспя.

# 1 064
Добро утро!
Реших, че е безсмислено повече да стискам очи, на балкона пия кафе и със суичър. Харесва ми временцето така, макар че към ноември може и да ми е писнало 🫩😄

Общи условия

Активация на акаунт