Отговори
# 1 035
  • тук и там
Браво на девойките,и на нашето момиче!
Бър,много си хубава и младолика!
И при нас се задава един черен облак,пак ще вали.Черпя с море и слънце,докато не е заваляло и затрещяло и тук.

# 1 036
Специално си пуснах спортните новини на битивитУ.  Браво! Браво!
Бър, сияете, всички. Прекрасни! 😍
Палци за гаджо. 🍀

# 1 037
Бър, прекрасни са девойките. Ти също Kissing Heart
Успех и на Гаджо!

Ренко, много симпатично гостенче Simple Smile

Тук вали тихо и кротко, от време на време прогърмява. Времето е само за спане.

# 1 038
Страхотни девойки! И Бър не отстъпва Sunglasses

Днес го бях отделила за институции, ама вместо това направих дълъг обяд с приятел. На връщане първа греда - не мога да си отворя еврова сметка, където искам, без бг телефонен номер. Пък аз искам нов телефон с номера…то стана дълга и широка.

Трябва да се регистрирам и като самоосигуряващо се лице. Сега се чудя да ходя ли да се пробвам сега или да подавам онлайн след няколко дни. КЕП ми е в Белгия. Дипломите и те са ми там. От друга страна, Агенцията ми е по път, най-много да ме върнат. И здравните права трябва да възстановявам.

# 1 039
  • Somewhere in the World
Бър, грееш! Ама има защо- децата са разкоошни, и аз като Ре се насълзих от умиление, браво на децата.Heart Eyes
Мъчно ми е като видя как гърчат децата от работа, ама само така могат да ценят пари и усилия …
Охх, отивам в парка да се успокоя, че съм на ръба да вдигна телефона на брат ми.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 23:49 от Pretty_Mama

# 1 040
Леле, Прити... това в твоя апартамент ли?

Чавето... голямото... снощи тъкмо се зарадвах, че имаше микроистерийка само и след като си легна, реши да стане да си довърши пропуснатото... да не отвиквам.

Чудесни госпожици видях, че и Бърд /ако съм я разпознала де/ и тя госпожица.

Вали, та знае ли се....

# 1 041
  • София
Мале, какъв дъжд ни пра току-що! Мокри са ми чорапите в кожените маратонки.

# 1 042
Дайте малко дъжд насам.
   Бър,закотвила съм се за новините,да гледам и аз. Успех на Гаджо!  С коя възраст е той?
   Болните дечица да оздравяват!

# 1 043
  • sf
Прити, гадост! Живеете заедно ли или са за малко?

# 1 044
  • София
Пращаме дъжд, Марули!

И той е U21. Под 21 години, т.е. не могат да навършват 21 години 2025 г.

# 1 045
Бърди, видях момичетата!Прекрасни!На всички желая да няма травми и да имат мотивация! Теб не те видях, ама аз не съм те виждала.
    Прити, какво е туй нещо?!?! Как може?!

Ей го нашия /нашата Бандидчо/Шашкънчо-Кънчо.Днес голям сън удари.

# 1 046
  • София
Хайде, вечерен поздрав, че съм на такава вълна.

# 1 047
Видях чудесни деца, Бър. Все така да са успешни и да ни радват! Майка на снимките не видях 😘
Има болнички,  да оздравяват бързо!
И на мен да бяхте пратили дъжд. Сутринта намокри едва едва и настана мор.

Ако има гладни, да заповядат на ризото с гъби. Не се хваля, ама стана един път. Вино си носете, че нямам.

# 1 048
  • тук и там
Марули,мъжко ли се оказа?
Хапнахме и ние в един прехвален рибен ресторант,дето чакат на опашка за да ги настанят хората,ние бяхме с резервация.Голямо разочарование се оказа,то аз приготвям октопода по-добре у нас.Утре сме на круиз и  от сега нататък ще ходим само на лично проверени места за хранене .

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 21:16 от Кайсия

# 1 049
  • София
Бър, видях децата и теб! Браво още веднъж!

Болните вече да са здрави!

Ние сме в Банско от днес. И вече направих беля. 😀 Детето поиска да се потопи във ваната в стаята ( вкъщи си нямаме и ѝ е интересно). Измих ваната, напълних я и ...след къпането се оказа, че не мога да извадя тапата, за да я изпразня. 😀 Мислех, че с натиск някак се вади, защото няма връзка, но не става. И сега ваната си стои пълна. Срам ме е да ходя до рецепцията, ама ще трябва утре и това да направя.
Идеи за някакъв чалъм? Снимах специално за вас. 😀

Търти ще ти звънна тези дни да се видим. 

И друг въпрос. Трябва ли да оставя бакшиш на когото пратят да ни оправи ваната?

И за телевизора утре ще идва човек от подръжката , че не работи. На него бакшиш?

Общи условия

Активация на акаунт