Отговори
# 1 020
В музея (на централния площад) имат детски работилници (не знам програмата) и хубава експозиция вкл с копие на тракийското злато от Синеморец https://www.facebook.com/chekruche/
До морската градина има и офис на MindHub, те правят детски събития също - https://mindhub.bg/contact-hall/mindhub-carevo

# 1 021
И моето внуче вчера го прибрах преди обяд от градина, защото беше повърнал там. Еднократно е било, следобед и днес е кукуряк, но си е вкъщи с майка си.
В събота рано сутринта ще се разходим за една нощувка до морето и се моля за хубаво време. Дано!

# 1 022
Тете, ще е хубаво, да пуснеш снимки.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 11:26 от zlatenceto

# 1 023
Мноого ти благодаря, ей сега ще ги разгледам и "преслушам".

# 1 024
Добро утро!Захладня при нас, ама за мен пак е жега. Рисуваме , т.е Кати рисува , аз бърша след нея.
   Вече скучае с мен,въпреки,че се опитвам да й е забавно, тъгува си за градинката.

# 1 025
  • Наблизо
Хей! Много болнички...милите Sad
Много бързо да се оправят...

И тук е ладно,мислехме да направим едно последно море този уикенд,ама като гледам...няма.

Потънаха ми гемиите,пак.Освен всичко,получих си новия договор и дори малкото повишение,което ми обещаха,го няма.Тъжно ми е.

# 1 026
Бюти, има ли възможност от ЧР да са се объркали и да не са отразили договореното?
Което ме подсеща за вица: "Какво правят ейЧаРите като се пенсионират? - Пак нищо." Joy
Да се чете с шега и се надявам ако сред нас има такива, да не се обидят. Hug

Стигнах до Токио. Grinning От Киото. 🇯🇵
Ходещето предизвикателство това.
Вече подхванах ново- Land’ s End to John O’ Groat, близо 1750 км. Ето инфо от нета за този маршрут.
Скрит текст:
Популярно дълго пътуване през Великобритания, което свързва двата най-отдалечени обитаеми края на острова:
Land’s End – най-западната точка на Корнуол, в югозападна Англия.
John O’Groats – село в най-североизточната част на Шотландия, близо до северния край на острова.

Болните да се оправят и да забравят за неразположенията.

# 1 027
  • София
Ахой! Посрещнахме момите, водих две прегладнели на банички и  айрян (това им се ядеше). Даже и bTV бяха пратили екип на мястото на пристигането, та  шокирахме няколко по-заблеяни и свенливи пътници. И мен ме има някъде снимана, въпреки че се криех усилено. Та най-хубавата, младолика и чаровна майка съм аз. Да ме познаете. След малко отиваме на лекар, че й трябва медицинско на момата, а време нямала и само днес й е удобно. Хахава работа. Аз бих спала. Ще ходя с нея за компания, залипсвала съм й ми се радва.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 17:11 от бъръльо-бъръльо

# 1 028
Бър,тъкмо ги гледах по Битиви-то,и им се радвах!Оглеждах се и за "нашето" момиче.Още много успехи им желая!
Много ме газира един младеж от Виваком.Държеше се така,все едно аз за него работя 😤.Ай сиктир,развода с тях наближава 😈

# 1 029
  • France
Страхотни момичета, браво!

# 1 030
  • София
Ау, ние сме на виваком също. Последно се дрънках с един, дето ми се тросна, че какво да се прави, приложението не работи днес. Обясних му, че на мен пък не ми се занимава да нареждам пари по банкова сметка или да ходя до изипей...

Тъй. Пак да стискате палци, този път Гаджо започва световно в Китай.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 13:47 от бъръльо-бъръльо

# 1 031
Бър, страхотна мацка си 🤗 Гледах репортажа по тв аз, браво на девойките, тъй се възгордяФ 🥰

Вчера се завърнах аз. Припомних си що не ми се живее в Бургас вече, особено лятото..То лудница, жега, вятър..за градското кормуване да не говоря. Паркиране пък хич 🤨 Видях си Килеша- той взел- дал 😅 Едната вечер отидохме до хепи, където работи да го видя в действие..маале хора, що народ в това заведение...а отвън опашка, чакат за ред. Стопяват му се лагерите от работа...Със сестра ми и племенницата също се видяхме и вчера наобратно. Племенницата се източила, оставих я кюфтенце, намерих я девойка 😍 Ходих до гробища и много се ядосах. Само три месеца ме няма, а не мога да видя гроба на Танчето, закрит от храсталаци и треволяци. Иначе големи им приказките на моите сестри и брат..Както и да е. Пооправихме го с миуту, заприлича го. Преди близо три години бяхме засадили едно борченце зад плочата и вече се вижда над нея..расте и му се радвам.
Отдавна не бях шофирала по магистралата, но ми направи впечатление, че е къде, къде по- приемливо. Няма вече чак такова натискане, присвяткане на задницата ти. По- културно ми се стори и, макар че трафика беше голям, с една идея по- спокойно се шофира. Дано така продължи.
Днес ще оправя багажа, ще пусна пералня..такива неща.

# 1 032
По-спокойно е, 13че, щото ги стреснаха, че тол камерите ще правят от скъпите снимки. Още да им бръкнат в джоба, да се научат.

Бърче, добре дошли и браво на девойките. Хубавици сте, ти младееш 🩷

# 1 033
В тъпият град няма кой да ме прегледа и да ми напише болничен . Утре казват, а аз утре смятам да съм оздравяла 😤

# 1 034
  • София
Леле Бър, насълзих се. Мъх вика какво ти е, а аз от щастие.
Теб съм те виждала и преди, че си млада девойка.
13, да свикват да бачкат. Иначе и на мен ми става мъчно ама лесно няма.

Общи условия

Активация на акаунт