Отговори
# 1 395
Много напориста и нахална таз съседка.

Бър, страхотни снимки! Радвам се, че сте си прекарали добре.

Мрачновато е при нас. Бях се засилила да излизам, имам да връщам едни боклуци от Тему и смятах да пообиколя безцелно по центъра, но айлякът ми пропадна.

Софиянки, някой ходил ли е на Sofia Summer Fest да сподели отзиви? Гледам билети за театър, по снимките зрителите на шезлонги и ми е някак странно, та се чудя да взимам ли билети.

Ние снощи се прибрахме по нощите. Голяма еуфория, прихванахме от адреналина на изпълнителите. Но как и да не прихванем, като знаем колко месеци труд е, колко репетиции, подготовка и работа. Изчакахме нашите приятели от хора - този път бяха по-малко хористи и ги виждахме и чувахме през цялото време. Друг път ги губим след калабалъка, костюмите и грима. Бяха вкарали в постановката реални откъси от новини, изказказвания за Сирия, Украйна, Газа, както и данни за загиналите. Много силни моменти имаше. Едно момиче до мен отбеляза, че е едновременно възхитена и ужасена - значи екипът си е свършил добре работата Simple Smile

# 1 396
Бърд,от РЗИ пак са в общината,за регистрации на е-здраве.Ако нямаш и искаш,вземи се разходи,а на времето все още нищо му няма,на балкана е по-зле сигурно 😁
Една кифла фотографираше ,поне Шефа не е хванала в кадър,само майка му 🙄.

# 1 397
Разбрах, Ренко, общината ми прати хабер по вайбър. Бързо ли става?

# 1 398
Разбрах, Ренко, общината ми прати хабер по вайбър. Бързо ли става?
Бързо става, цялата работа е няколко минути.

# 1 399
За няколко минути,зависи колко хора има преди теб.Аз около половин час си почаках.Иначе са много мили,любезни и загрижени,на всеки нуждаещ се обръщаха предостатъчно внимание.

# 1 400
Съседката е безмилостна и упорита ... Добре си я отрязала, Марул.
Много ме ядоса преди малко роднинската линия и затворих бързо телефона преди да съм казала неща, които ще ми докарат още разговори и обяснения. Чакам да ми мине.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 05:13 от zlatenceto

# 1 401
Много сте тихи тая вечер!
Ние днес основно вътре, че порой страшен беше, разходихме се малко преди вечеря и вече сме по леглата.
ПП. Взех си преди да тръгнем от библиотеката една книжка, до тук доста ми харесва. Но още повече ми хареса отново да съм в библиотеката. На малкия преди година направих карта и от тогава всеки месец като ходим ме дърпа да се кача в отдела за възрастни. Онзи ден си възобнових картата и се вълнувам като дете преди Коледа 😅

# 1 402
Тихо да. Днес ме разкостиха служебно, следващите четири дни ще е и по - зле.
Мълчим си с Тъпчо на терасата. Носи се някакъв тежък аромат на парфюм, сапун, на талази.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 08:25 от Сирос

# 1 403
  • sf
Кажете безплатен сайт за направа на CV. Все на платени попадам.

# 1 404
Сириии, Узи-то има много поздави от Мис Каприз и каза, че иска да дойде да намачка и нагушка котака.
Пък аз умирам от кеф, че най-накрая го видяяяях...
Иначе при нас положението все едно и също, смисъл от оплаквания няма.

# 1 405
  • Euskal Herria
Кажете безплатен сайт за направа на CV. Все на платени попадам.
https://www.canva.com/bg_bg/

# 1 406
Привет и от мен!
Само последните страници изчетох, бяха твърде много непрочетените.
Радвам се, че сте добре.
Ние в петък изкарахме чудно на аквапарка, Минито си намери дружка и се забавляваха цял ден, на връщане си взехме холната секция от магазина, тъй че съм доволна. След три месеца наай-накрая всичко вече е ок. От днес мъх е на работа и на мен ми е скофтено, прибрахме и басейна на село. Хладно си е вече, за огромно мое съжаление.
Краката и кръста ме мъчат все повече, а имам още 1,5 месец, не знам как ще го избутам, ако не поотминат малко.
Подготвяме се по малко и за училище, и за бебе и общо взето туй то при нас. Бързо, бързо заминават дните. Лека нощ!

# 1 407
Добро утро!
   Узото сладур, и аз ще зазимявам басейна, че нощем доста падат температурите и водата изтива. Нищо ново при мен-броя дните , до тръгване на градина на Графинята.И да се връщам на работа. Пия кафе, чакам да я докарат, имаме да вършим с нея служебни задачи, да видим как ще успея.
    Спокоен и проходен да е денят ви!
   Сири, да мине леко и при теб!

# 1 408
  • София
Марул, направете си отопление за басейна. Има евтини, а си удължаваш сезона с два месеца. И покривало.

# 1 409
Покривало имаме. За отопление е идея, ама все не стигаме до там.

Общи условия

Активация на акаунт