Отговори
# 1 410
  • Пловдив
Добро!

# 1 411
  • София
Добро утро!

Приложението Е-здраве може да си го изтегли и сам човек, ако има КЕП. Аз си го изтеглих преди минимум година от сайта на МЗ.

Бърди, интересно звучи концертът, на който сте ходили. Но и тежко. Напред зърнах кадри по телевизията, не разбрах от къде, някоя от военните зони по света. Сви ми се всичко и побързах да изляза. Баща ми ги гледа, аз не мога.

На София Съмър фест не помня да съм ходила.

Хубав ден!

# 1 412
  • тук и там
Добро утро.Лятото си тръгва.И при нас е студ,вечер и сутрин е 12-13 градуса.Поканила съм приятелките на село в събота,мисля да сме отвън,ама като гледам-може да се наложи и вътре да сме.Ще водя децата на фризьор днес,малкото цяло лято не е подстригван.И за себе си трябва да взема час.

# 1 413
Минималистичната ми душа остана без думи пред 30+ кашона, които опаковах. Това без двата чувал и половина с дрехи и трите чувала с играчки, от които се отървах. И само 3 кашона са вещи, които се дублират в България…

# 1 414
  • Пловдив
Попи, има ли вариант пак да се върнете или към друга страна да поемете?
Каката как го прие?

Кайс, вземи по 1 одеалце тънко и ще сте ок вън.

# 1 415
Добро утро!
Станала съм в 5 с мц и нурофенът нещо не действа, пих 400 мг. ☹
Кажете какво др мога да пия?

# 1 416
  • тук и там
Спазмалгон или но шпа?

# 1 417
  • София
Аз съм с гастро и разбирам кучето. Хем гладни, хем не трябва да ядем.
Попи, гуш от мен. Трудни решения ти се натрупаха в последните години през които се "познаваме".

# 1 418
Злате, на мен в последните години най- много ми помага Беналгин. Иначе тежката артилерия тип Аулин не дава вече желания резултат. Странно, но факт.
В късна тийн възраст и в ранни 20 първия ден  редовно идваше БП в нас, че и до Пирогов съм стигала от болка и последващи усложнения. Та- разбирам не прекрасно. Оправяй се!

Бър, стиснала съм!

# 1 419
Браво на момчетата! Успех на следващия мач!
   Много тихо тук.Аз гладих, после малко ще получа по АЕ , после отивам на концерт. Дедко днес  следобед е вкъщи и се занимава с Графинята.

# 1 420
Белушани, отдъхвай повече, не се натоварвай!
Попи, на мен 30 кашона няма да ми стигнат. Ти си герой!
Бягам в кръг и не мога да се стигна.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 18:20 от wind and fog

# 1 421
Дотътрихме се най-сетне до морето. Не мина без премеждия и при нас Mr. Green
Слязохме на Чирпан от АМ да търсим вулканизатор. В крайна сметка, като се приберем, живот и здраве, на преден мост ще се наложи да водим каручката. За сега върви.
Скрит текст:
Алепу

Малко Созопол, бърз пазар в бакалията и поглед към морето от паркинга ѝ

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 20:20 от Clo - Camille

# 1 422
  • София
Аз се катерих по екопътеката в св Влас, видвх костенурка, койот, 4, 5 различни гущера, пеперуди и птици.
Тишина, спокойно.
Още не сме правили плаж.

# 1 423
Койот?! Еха!

# 1 424
  • София
Да, чувам нещо и спрях, пресече првд мен.

Общи условия

Активация на акаунт