Отговори
# 1 425
Мид, много красиво и спокойно.
Приятна почивка на Кло.
Попи, с превозвач ли ще изпращаш багажа?

По-рано днес се скарах много на едни деца. Едното се спускаше с колело по нанадолнище, другото пазеше на улицата долу. Извика му да не се спуска, защото идва кола, но момчето нарочно се спусна въпреки предупреждението, долу колелото му се завъртя, колата наби спирачки, жената вътре сигурно й се изправи косата от ужас. Детето, което пазеше се уплаши много, аз се уплаших и им се скарах. А момчето ме изгледа супер високомерно и ми заяви, че много внимавал, нямало да стане нищо. 3-4 клас бяха.

Снощи изгледах "Позлатената епоха", хареса ми и третия сезон.

# 1 426
Кло, разкошна да ви е почивката!
Горката жена, това хлапе си е за бой! Ако нещо беше станало щеше да е виновна тя. Голяма наглост показва на тези крехки години, дали има камери наоколо. Де да можеше да стигнат кадрите до полицията, а от там и до родителите му. Rage

# 1 427
  • София
Приятна почивка на ваканцуващите! Мид, койот? Завид!

Палците свърщиха рабата за днес. Благодарско от името на волейболната общност. Значи, моля да стискате още и утре. Hug

Тръгнахме си от Лефкада, ще спим в любимото селце на мъх още една нощ по път и се прибираме. От днес от мен това.

# 1 428
Бърд, с фирма за премествания.

Това с децата е много страшно. Да се чудиш откъде я е извадило тази арогантност и липса на чувство за самосъхранение.

# 1 429
  • София
Липсата на самасъхранение винаги я е имало при децата, що групости правихме като малки. НО...имахме уважение и страх от възрастните, и знаехме, че правим бели и опасни работи и не се репчехме.

# 1 430
  • София
Да, децата нямат страх и правят глупости, но наистина са доста арогантни сега.
Мид, ако още малко поскиташ и пантерата може да видиш 😉.
Какво стана с котето, нищо не се чу.

# 1 431
Точно, Бър.
И аз съм се спускала по същото нанадолнище, с найлони зимата. По същия начин се сменяхме долу да се пазим.

Аз направо се стъписах - първо от това, че се спусна, въпреки че идва кола и после от реакцията му. Другото дете се държеше за сърцето, много се стресна. Няма камери там. Пък и да има, не вярвам някой да си мръдне пръста. На центъра по същия начин се спускат по стълби от по-високо ниво, няма коли там, но е пълно с хора, малки деца, възрастни. На метри от полицията. Преди години така бяха потрошили една баба.

Днес пък на центъра една жена си беше пуснала кучето свободно, едно детенце се уплаши, майката направи забележка и се стигна до размяна на остри реплики. Майката беше обвинена в големи претенции.

# 1 432
Бърди, това ми припомни как преди много години, един хлапак с колелото си се метна върху капака на Москвича на баща ми. Ако той не беше спрял и слязал от колата, като е видял, че хлапакът не реагира на клаксона и с бясна скорост кара срещу него, без да гледа въобще, навярно щеше да има последствия за баща ми. Но за щастие е имало свидетели на инцидента, пък и тази наглост от наши дни определено липсваше тогава. Аз съм била на същата възраст тогава, бяха ми забранили да карам в квартала за известно време. Говоря за вътреквартална улица в Пловдив, не за потенциално опасна и стръмна такава.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 19:26 от Clo - Camille

# 1 433
Кацнал бръбмар на трънка, па започнааал да дрънкаа 🤣😁
КацнаФ.
Кво си правите?
Пандето я изпратиф с концерт на банския площад, люшнахме малко кокалите, добре си изкарахме 👍
После одихме в едно село на госке с миуту, върнахме се късно вечерта и се мушнахме в едно уютно барченце.. РеанимациЙ и реляксациЙ посля..
Днешните лапетиЙ са нагли и невъзпитани, повечето. Карам ли в населено място се движа костенурската. Нямам намерение да се нахендря в/ у някое такова лекенце, та после цял живот отидЕ. Гледам ги фЪрчат из Банско с тези там елтронинетки, но има подобрениЙ- с каски са 👍
Натъкмих сА с блузка, дънки и чехли от манго с намалений през трендидол- доволен.
Щерката, Бър, от вчера сa на Лефкада- отпуск

Скрит текст:

Ий, начЕ, не се отказа от тези патешки устни 🙄

Мид, кО видя койот, умиргам на мястото си 🤣 рязко.
На ваканцуващите весело и без премеждия!

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 19:50 от Thirteen#

# 1 434
Хай. Сготвих вчера деконструирани пълнени чушки, малката ядЕ и мучИ - мамо, много са вкусниии... Сипах ена чиния и на баткото /без никва надежда де/, той па взе, че я измота. Боже, тва дете за пръв път в живота си яде такова нещо. Той отскоро прояде манджи като цяло. Таз вечер пак същото ядоха, пак им хареса. И за утре имат. Имаше малка истерийка следобед, сега ше видим вечерната каква ще е.

# 1 435
Мързе, направо зареждай втора тава.

# 1 436
Бър, браво ва Гаджо и отбор!!!
Тьорт, красавица голяма е!!!

# 1 437
  • USA
Моля, кажете ми какви са начините за стигане до Лефкада от Бг?
Инфлуенсахте ме тука и трябва да отида Heart Eyes
Тринки, каква хубавица си отгледала Gift Heart

# 1 438
Скай, с кола.
По пътя горещо препоръчвам отбиване да се разгледа и Метеора (един ден с преспиване е напълно достатъчен). 🤗

# 1 439
  • USA
Оф, само с кола ли може?
 Ако е по американско, ще карам и до Ню Йорк от Калифорния, ама там не смея.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 17:58 от SkyBlue

Общи условия

Активация на акаунт