Отговори
# 1 440
Най-лесно с кола. Има също организирани екскурзии с автобус, но не знам дали човек може да се наслади без възможност сам да си обикаля. Има и летище в Превеза, недалеч от Лефкада, но няма директни полети от България.

За любителите на мръвки също може да се мине през Мецово.

# 1 441
Най-лесно с кола. Има също организирани екскурзии с автобус, но не знам дали човек може да се наслади без възможност сам да си обикаля. Има и летище в Превеза, недалеч от Лефкада, но няма директни полети от България.

За любителите на мръвки също може да се мине през Мецово.
И за сирене, а за гъби - Гревена.

# 1 442
Къде в Гревена, Сиросче?

# 1 443
Цялата. Това е градът на гъбите. Ние успяхме само да хапнем там набързо по време на наводненията и не можахме да разгледаме. https://nova.bg/news/view/2023/09/24/426785/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D … D1%81%D0%B0%D0%BC.
излишно е да казвам, че щяхме да умрем от ядене. ако искаш, да потърся кръчмата коя беше?

# 1 444
Ето какво предлага Чатчо.

# 1 445
Хм, не бях чувала за Гревена. Значи следващия път на отиване ще се ядат мръвки, а на връщане - гъби.

И на Кефалония има летище. Пак няма директни полети, но пък после с фери не е много. Чудно биха се комбинирали няколко дни в Кефалония и няколко в Лефкада. Мда.

# 1 446
Касторя да не пропусна - ябълки и кожи. Трите села са едно след друго.

# 1 447
Завиждам неблагородно на плажуващите! Какви красоти показвате 😍!

Мид, дано не си била съвсем сама! Аз щях да се изплаша сериозно.

Много стрес през последните дни при мен, много тичане, нерви и обикаляне , но повечето належаща работа е отметната. Ще имам нужда от палчета в петък за Беболина! Дано се класира за детска градина, че иначе лошо. Наоколо частна няма, а държавната ни е супер удобна!

# 1 448
  • София
Ай. Изпуснала съм фърчипланката. Тююююх.

Ядохме страОтни  мръвки по пътя към Метеора днес, собственичката се оказа българка, женена за грък. Сега ядохме на брега на морето морска храна. Двойно грууух.

Сис, стискам от сега. Ако не стане с градината, ще я вкараме директно в университет. То сега е в пъти по-лесно от класиране в градина в София.

# 1 449
Да, като прочетох днес за свободните 800 места държавна поръчка и 600 платено обучение само за СУ и 😲 Права си Бър. Медицина, фармация, право, психология...във всички специалности почти.

Сис, а свободни места има ли обявени? Стисвам палците от сега

# 1 450
  • София
Стискам Сиско.
Сама бях, не ме е страх.

# 1 451
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
София днес.
Есента е близо

# 1 452
  • Варна
Да, кестените са големи предатели - кафеви са вече... Тъжно ми става, че почти цял месец от лятото го изтървах с това боледуване.

Хубави места показвате, благодаря!

Трини, твойто момиче верно с муцунка напред, но пак си е хубава!

Почвам да стискам палците за Беболина.

Гуш на всички!

# 1 453
  • София
Сисун, стискам.
Видях я фърчопланката аз. Хубавица, на майка си се е метнала.
Мен ме почнаха болките в гърбината пак. Няма да се спи тази нощ.

# 1 454
Дорчи, оздравяхте ли?

Сис, а ти?

Общи условия

Активация на акаунт