Отговори
# 345
Преди повече от час се събудих, въртях се, станах най- накрая.
Боли ме корем и нещо не ми е таман.

Марули, ако ти кажа на мен с Тилката разни дружки колко са ми помагали!!! И то основно такива, които по това време самите нямаха деца. Често и майките им се включваха. Какви ле не схеми сме правили с нея. Ех, спомени.

Бър, Бърд, да не се измъчите по плажовете. Пазете се. Hug

Бюти, неприятно. Какви са температурите в Турция сега?

# 346
Мда, ама тя моята няма кой знае колко дружки. Камо ли пък да се наемат .Едната щеше, но вчера децата й почнали да кашлят.Не им се рискува. Моите дружки биха, ама нали всички вкупом отиваме на сватба . Съседката предложи, но снощи нейния хлапак беше с разтройство. Нашите я гледат, тя много обича да е с тях и ги търси. Гадното е,че са на 150 км. Иначе нито на моя свекър може да разчитаме,нито на бащата на зет ми. Другият вариант е щерката да я вземе със себе си на работа.Аз моите така ги отгледах, в колата и по магазините.Ама и тва не е най-удапния вариант, тя си търси обедния сън.Спи по два часа, къде да я сложи да спи там?
  Ще се справят.

# 347
  • Пловдив
Добро! За море и плаж говорите...

Аз май предпочитам оланина с мин.басейн Simple Smile На море ней баш мойто, ооообаче никога няма се оплача от скука 🤪 само дайте почивка.
Днес ще ходя късно, че ще мина през АГ-то Head Band

# 348
  • sf
Добро утро! Едва станах, а ще ме хване дрямката, точно като трябва да излизам за работа.
Аз обичам да мързелувам на плажа, чета си книга, блея си насам натам, във водата не влизам много.
Обичам да ходя рано и после пак в късния следобяд, та до към 20ч. Септември ще ходим с кучо. 😃

# 349

Както се казва- нямат особен избор.
Тегаво е- спор няма.

Хем сме само двамата с Отворкото, хем от вчера трета пералня въртя. С дрехи, да не мислите, че иде реч за кърпи или чаршафи. Unamused
Подхванах поредното разчистване из нас.

# 350
  • тук и там
И аз предпочитам на планина,с мин.басейн и Спа.Ама заради децата,ходим на море.Поне на гръцкото ходим,аз вечер най-обичам там,заради хапването.Та общо взето обичам да ходя там-заради красивото  и чисто море,  хубавите гледки и вкусната храна.На плажа ми е скучно,но преди да тръгнем  си вземам две-три книги  от Бг и голямо четене му дръпвам.
Едно лято и ние бяхме хванали въшки ,не искам да си спомням направо..Само дето не ми окапа косата от мазане с препарати.По спомен-поне четири пъти се мазахме,голямо клепане беше..
Оф,засърбя ме косата ,само като си помислих за въшки..
Да е хубав денят ви!

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 08:44 от Кайсия

# 351
Ааа два пъти на ден да ходя на плаж абсурд Joy

Бър, моят носи два парфюма Joy и на този фон, миналата вечер влизаме в едно заведение, той напръскан и нафъшкан, аз с прост Дав, и сервитьорката ми каза, че ухая много хубаво. Физиономията на мъх беше култова Grinning

Сиросче, не мога да го удавя, все пак не влизам на дълбокото, ама замислям да го заровя в дюната до шия.

На мен не ми е скучно на плажа, съклетно ми е.

# 352
  • sf
Аз си избирам хотели на първа линия. Макс 5мин ходене. Иначе абсурд да се завлача два пъти 😆

# 353
  • София
Бърди, то съклета от скуката идва. 😉

# 354
Само да споделя, че 13 тениски за 5 дена (отделно от другите "тоалети") и два парфюма, когато е за повече от ден- два, е нещо напълно нормално за мен. Grinning
И ММ в началото на връзката ни се опитваше да ми задава неуместни въпроси относно количествата багаж (и козметика), с които пътувам. Но е мъдър човек и бързо разбра, че тази битка изначално е causa perduta.

# 355
  • тук и там
И аз така пътувам,ТиЛи.Моят мъх упорит и не се отказва всеки път да дудне,че изнасям гардероба.Не че има файда от мрънкането му, ама много се ядосва като се мъчи да събере куфарите в багажника  . .

# 356
Бърди, то съклета от скуката идва. 😉
Ааа, не, Ре, не съм съгласна.
Моят идва от другаде. Топло ми е, всичко ме сърби - удържам положението и алергията не се е проявила с пъпки, но мине гадно на кожата, опъва ми, не ми е приятно. Иначе нямам проблем да стоя половин ден на сенчеста пейка, да чета, да си гледам, но на плажа бррр.

# 357
Всичко давам и подарявам да ми се отдаде възможност да поскучая на плажа… но не виждам това да може да се случи в близките 5-6 години.

# 358
Добро утро!
На плажа не обичам да вися, във водата ще ме намерите. Мога с часове да не излизам, но все пак се налага, тогава просто си лежа и слушам морето.
Рядко стигам до него, затова го ползвам на макс.

# 359
  • France
Брютро, мацоранки
На плажа е единственото място, където мога да стоя. Защото много плувам, после излизам да си почивам и чета (задължително на сянка) и после пак във водата. Миналата година Недовършений ми се караше да не влизам на дълбокото, а да плувам на плиткото. Ама аз от татко знам, че опасностите са близо до брега.
Но с деца е ... меко казано различно.
С голям кеф ще изиграя един белот. Тук го играят по друг начин. Не познават без коз и всичко коз. Rolling Eyes
Събудих се с мигрена, взех хапче и дано ми мине. Продължава да ми е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт