Отговори
# 360
И аз много обичам морето. И да плувам. Не обичам да се пържа на слънце. Гръцкото го предпочитам заради камъните, не ми харесва залепнал пясък къде ли не.
Спокойствие на плажа и аз скоро няма да видя, очевидно. Въпреки че мъх с Минито знаеше, че е негова отговорност по време на плажуването и доста книжки съм изчела.

# 361
Днес се събудих с прокиснала диня в кухнята. Купих я в събота, а тук беше по-скоро хладно, отколкото топло.

Трябва да си върна офис стола. За взимането предлагаха транспорт, за връщането - да се оправям. Ако съм нямала транспортна възможност, можело до офиса да го донеса, а не до склада, който е в другия край на града, даже леко извън. Сега има да се чудя как се разглобява, защото проблемът е, че няма как да влезе в колата неразглобен. Иначе, ако го натоваря, леко ми е все едно къде ще го карам.

# 362
  • София
Добър дзен.

Фило, точно белот е това. Ние с коз и без коз играем бридж белот.

С голям кеф ще изиграя един белот. Тук го играят по друг начин. Не познават без коз и всичко коз. Rolling Eyes

# 363
Как ми хареса "добър дзен" 😁!
Броя дните до балкана.Т.е.,без море ми е екстра.Искам зелено,тишина,хлад, свеж въздух,спане като бебе(ама еднорог,не някое ревящо,будещо се час по час).Бира,малко готвене,много бездействие... Скучно може да ми стане на разни детски мероприятия,от рода на детски рожден ден,или кръщене,тип малка сватба 🤐.Деня, преди почивката ни,с главно П,сме именно на такова 🤐
Хубав пазар отметнахме с Шефа,прибрахме се каталясали.Бърд, сиренето от онзи магазин се оказа супер(за нашия вкус).Дъха на крава изчезна известно време след отварянето на опаковката.Днес видях,че имат и прясно мляко (не варено),2 лв литъра.Беше този път собственика,реших да му кажа,че са му много хубави продуктите,и той ме почерпи шише от два литра ☺️.Хич не ми беше това целта,исках просто да знае,че в "нашия" загубен град,има и хора,които му оценяват високо продуктите,и подкрепят местното производство.
Няма,няма,и ме хваща логореята 😂😂🤐

# 364
Непременно ще ги пробвам, Ренко.
Сега като се приберем и без това ще трябва мащабно зареждане на хладилника, ще мина да купя сирене и кашкавал.

# 365
Нашите в крайна сметка са отказали на щерката.Ама драма няма, все пак, който има деца, да си ги гледа. Бяхме в парка, имаше локви , голям кеф. Сега прахме сандали, ама кеф цена няма. Днес обядът беше сладолед, след това филия с яйце и сирене и кебапче. Чак тя се изненада , че позволих. Но има и такива дни.
    Да ви кажа, много ми добре да си дремвам с нея на обяд. Тя си заспива сама в стая, но аз си намирам оправдание да подремна. То на кой ли се оправдавам, ама.......

# 366
  • София
Нали Марул, много хубаво се спи с бебета и малки дечица 🤣.

# 367
И аз уважавам дрямката, а когато съвпадне и на двамата го чувствам като малка победа.
Аз пък да ви се оплача, от последните няколко пъти като купувам сирене има дъх на препарат. Особено силно се усеща дори в печива. Сега последния път взех маслини. Това от насипна витрина. Толкова бяха вмирисани, че даже имаха вкус на препарат…. Изхвърлих ги. Ама какво е това нещо.. на вас случвало ли ви се е? Имаме подозрение, че само в този магазин от веригата е така, но аз по инерция ходя там, че ми е най-удобно. Повече няма да припаря..

# 368
За сирене да, маслини не. Аз маслини купувам или от Лидъл за Графинята, без костилки, или от пазара, от магазинчето за маслини,или от турския.

# 369
Аз си мисля, че тези металните баки, в които държат маслините не се мият добре от препарата, но сиренето стои просто така, не е в съд някакъв.. а миналия път същото сирене от другия магазин беше бижутерия..

# 370
Аз до сега си правих селфита и чакам за преглед по вайбър. Лицето ми е ужасно, пламти, сърби и разбира се, стана на юфка. За една вечер. Омръзна ми.

# 371
И аз това си помислих - явно съдовете, в които ги съхраняват на витрината не се изплакват добре от прекаратите.

Тук на морето много харесвам един хранителен магазин, съвсем близо е до нас и всеки ден ходя. Има стоки, каквито не съм виждала при нас. Има и много турски и украински неща. Доколкото знам, имат склад/магазин в Свиленград, което обяснява турските стоки. И много интересни алкохоли. Обичайно всяко лято си купуваме по някоя бутилка водка на доста изгодна цена. И ям нашите местни "Амбелинки" на корем - Ренко може да ги знае Simple Smile

# 372
  • София
Ох Чирозче, стискам палци с леката артилерия да минеш. Тъкмо щях да ти се карам, че ми бягаш по тъча за хляба с квас.
Бърди 🤣. Звучиш като отявлен алкохолик. А май даже не пиеш много 🤣.
А за нас непросветените ще кажеш ли какви са тези благинки дето похапваш.

# 373
  • Mediterraneo
Добър дзен ли беше? Добър да ви е.
Днес отрано се метнах с инклузива, хем снощи бях до 1 на работа. Сега лежа на чистичко, на сменени чаршафи, прането ухае на терасата, наяла съм се с пържен патладжан и мръхтя. След малко ще ходя до летището за зетя, успя да си вземе 4 дни да се видят с щерката. За утре планът е да водя малката на закуска и на Мюлер, отсега тръпна в очакване за сметката на касата. Че като влезем двете, положението е страшно.
От 10 години живея на морето, всяка година все по- рядко припарвам до плажа, това лято още не съм... Преди все слизаме поне да се осолим за час, сега докъде съм стигнала!

# 374
Ре, мани, срам ме е да си призная, че току-що се прибрах с литър водка Joy Вярно като битов алкохолик, ма под давлението на МУ, снощи беше свършила, та сън не е спал, завалийката.

Амбелинките на едни пастички, мъх изобщо не ги долюбва, сама си ги ям и с никой не ги деля. Прави ги наша фирма. Едно време си купувах при нас от конкретен магазин, но го затвориха преди няколко години, та сега само на морето ги ям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт