Отговори
# 375
  • София
Сиросче❤️

# 376
За сега няма да пия люкарства. Само нови мазила. Чакам сега рецептата. Добре, че лекарката е разбрана и се съгласи на такъв преглед.

# 377
Новият договор още се бави. Но за сметка на това ме сюрпризираха, че ще е за по-ниско ниво от моето. Очаквах го, но сега трябва да се договарям наново за условията и вече съм притисната от времето. Пратиха ми покана за среща с вчерашна дата и в момента гадая за днес ли е или за утре. Не ми отговарят на съобщението. Пфффф.

Сирос, дано с мазила се успокои положението и няма последствия.

# 378
  • София
Попи, новият договор за работа от БГ ли ще е?

# 379
Не точно. Ще съм фрийлансър, но нито клиентът, нито фирмата, която ме наема, са в България. Даже май са в разични държави.

# 380
Попи, стискам палци да се наредят добре за теб нещата !
   Сирос, и при теб!
   Бърде, дай да го видим на снимка тия благини!
   До мен тихичко спи един бАнбон.Имам толкова неща да свърша, мога да стана, ама е толкова хубаво да си я гледкам .

# 381
Сирос,дано бързо да помогнат мазилата!
Попи,ама тоя Меркурий много яко те е гепил.Я да те пусна по-скоро!
Познайте кое прасе току що сложи тутманик да втасва 🤐.Това след като на обяд изяде три филии хляб,вечеря пица,а през другата част на вчерашния ден не спря да нагъва въглехидрати 🤐.То бива прасешка работа,ама чак толкова скоро не бях изтървала положението 🤐.Подозирам,че ПМСто е виновно,но толкова не беше ме удряло от към храната.А как се надувам като плондер от задържаната вода заради тестените,дума не ми се отваря 🤐
Марул,тази седмица ли беше великата сватба?

# 382
Сири, за да има толкова бурна реакция на организма, нещо я е провокирало. Дано да отшуми бързо с мазилата!
Аз пъхнах в килъра царевица, а Вятърът ми събра очите в точка. Забърка си две авокадотa с кофичка XXL котиж сирене и ги омете за норматив с малко царевичен чипс(тортила). Ако ям колкото него ще гръмна.

# 383
  • Пловдив
Уинде, и моя яде яко Wink

Ренко, искам тутманик! Yum Рецепката давала ли си?

# 384
Уинде, така и не разбраха какво я провокира. И предните пъти беше така. Много бързо се развива.

Попи, дано ти се подредят нещата по най - добрия начин. Уж закрих Меркурия...

# 385
Мисте,сигурна съм,че съм я писала.Но кога,не помня.Хубав тутманик става с хубаво,ароматно масло 🤤,тестото с айрян или кисело мляко и вода.Туй от мен,от дългогодишния ми опит с приготвянето му 😁
Нямах сусам,и по спешност ходих до магазина.Той през това време беше втасал,та чак коричка направил 🙄.Мокрих го с вода,че да залепне,дано не го орезилих.
И всичко това,само защото исках да пробвам маслото 🙄.Дето викат-ГГЗ 🐷

# 386
Кой пита?- сватбата е в петък, да.Ние сме без кола.

# 387
Аз питах 😁.От колко часа е?Понеже вътре не се пуши (или поне преди),това се случва вън.А е до сами пътя,по който се прибирам от работа.Ако имаш възможност,мога да мина,да ти кажа "Здрасти",и да дръпнем по един фас.На същото място имам опит със запознаването на съфорумки 😂

# 388
Ренко, покапах се с твоя тутманик Animal Pig

# 389
Сири, опитай се да си спомниш какво си яла, каква козметика/ препарат си ползвала. Нещо ново, различно? Сега и предния път. Дано да успееш да хванеш какво провокира кризите.

Общи условия

Активация на акаунт