Отговори
# 390
Какви неща говоритеееее 😱🐷 Тутманик 😍

# 391
  • Mediterraneo
Шшшшт, че и аз съм с ПМС и ще изям света. ММ замина сърдит на фитнес, скипвам днес потенето в залата. За сметка на това само търся какво да мушна в устата си.
Взех гаджето, докарах го жив и здрав вкъщи, отстъпих им 3 бутилки хубав алкохол от колекцията си и заминаха с приятели. Наели са една вила в съседния квартал Simple Smile. Моето, горкото, утре е на работа, но в петък цял ден смятала да не мърда от басейна. Щото у нашия двор няма и щото за цяло лято е слязла 2 пъти на нашия басейн!

# 392
Точете лиги,калориите аз ще ги поема Mr. Green

Обаче никакви приятелки не сте!Как никоя не каза-яж без угризения,това не се брои!

# 393
  • София
Извин1вай Ренко, не осъзнах, че не си наясно с квантовата физика, според която, изяденото по време на отпуска отива в черна дупка и не се брои.

# 394
Аз не съм в отпуск все още.Просто ми е почивен ден 😁.Но,хайде,ще се направя,че съм отпускарка Mr. Green

# 395
Ренко, яж, това не се брои, и за кака си Златислава яж! Когато се яде с удоволствие, нивга не се лепи. На кръв да ти стане 😍🩷

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 07:59 от zlatenceto

# 396
Яж бе, яж, Ренко. Няма само аз да ям. Днес ме тъпчат с марудници с масло и  с фермерско сирене с домат "розова магия". За вечеря курбан от домашно козле. Бях за час на стадиона, направих си крачките, пренасях и дърва, работих в парника, но яденето тъй не мож' компенсира.

# 397
Минах през Ли'ъл днес и освен храна, взех бъркалка за мляко и за фрапе, кутия химикали (20 бр. = 4 лв) и на мен дънкови къси гащи за 10 лв 😄 Като истински са 😂
От бивша азиатска седмица имаше много намаление, взех сосове, оризови кори за ролца, удан нудли и какво още забравих.

# 398
Аз питах 😁.От колко часа е?Понеже вътре не се пуши (или поне преди),това се случва вън.А е до сами пътя,по който се прибирам от работа.Ако имаш възможност,мога да мина,да ти кажа "Здрасти",и да дръпнем по един фас.На същото място имам опит със запознаването на съфорумки 😂
  От  18ч е ритуалът по подписване, от 19.00 е уелкъм дринк.

# 399
Сири, HeartHeartHeartHeartHeart! Дано подействат мазилата и то по най- бързия и траен начин! Hands Pray
Рен, нямаш сърце ти! Да ти е сладко! Яж си на воля, то инак престъпление!

Моята ПМС освинваща криза мина. Онзи ден и вчера. Днес вече съм овладяла храненето напълно, дори със суши не се изкуших, навън с дружка обърнах гръб на сушито ядох пРажола пилешка от бут и зеленчуци.
Ще вечерям лефер и салата от домати и краставици. Другите ми хранения, сиреч закуската, бяха таратор и миш- маш.
Рапорт даден.

# 400
Ех,Сиросче,дано се размине !
Попи,дано ти е на късмет новия договор!
Фил,как е?

Пфу,целия месец съм в ПмС,не спря да ми се яде,ни жега ме спира,ни тесния бански Flushed Може би си внушавам,но след процедурата по горене на "тамкаквотобеше" ,имам чувството, че хормоните ми се разбърникаха.

Пържих риба,направих и първата салата с изцяло домашни зеленчуци Heart да е жива и здрава баба и мама и тате,че гледат градина.

# 401
Попи я забравих- успех и късмет!!! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 402
Ренко, яж да ядем Simple Smile
Пък ще се молим всичко да отиде в черната дупка на Ре Joy
Скрит текст:

# 403
Мьос като споена-колко са ви средно крачките на ден?Знам, много е относително.В мързеливите ми зимни дни,като съм си у дома,едвам докарвам 4К.В интензивните на работа,само гадая,но сигурно надминават 25К.Днес ще финиширам с 8,така като гледам...
Марул,при мен има много ако-та.Но грубо, между 19 и 19:30 се прибирам.Ако ще успееш,ще се разберем на лично.
Лейла, щях да ти начуквам канчето 😁.Такива ухапвания може да са много опасни!Алергозана орално,или мазане.Някакъв антихистамин трябваше,от рода на Ериус,Ксизал...Отток спада с компрес от риванол (от лекар,и болниците след нормално раждане 😬).Лед може,но не директно върху кожата!Може да получиш изгаряне така.Може и нещо локално за сърбежа,но противоалергичото беше задължително.
Бърд,бягай сега с тая пица!Като видя разтопен кашкавал,и лигите ми сами текват.Сериозно,слюноотделям стабилно 🙄.Действа ми така,както на други п'рДжоли...А е с много повече калориЙ 😭

# 404
Бърде, каква приятелка си и ти сега?! 🐷😂

Общи условия

Активация на акаунт