Отговори
# 405
Бърде, каква приятелка си и ти сега?! 🐷😂
никакви приятелки не са. И тази и онази с тутманика.  Безсрамници! Лоши жени!

Само да кажа, че прозорците са ми отворени 😜

# 406
  • Пловдив
Ма къ отворени? Не дуфа ли вятър, че и дъжд иде? 🤪
Нищо не виждам, нищо не виждам...оммм! Туй за последните кадри на Фкуснотии Yum

Уморено мий...даже не си взех портокалов сок за останалата на дъното водка 😮‍💨

# 407
Ренко, стремя се 10 хил.  да ми е минимума.

# 408
  • София
Аз пък си пазя обувките да не ги изтъркам. Simple Smile

# 409
Изписали сте света днес. 5 страници едвам ви догоних. Дъждът ни подмина (почти), само дъга ми зарадва окото тази вечер.

# 410
Ренко,ма аз алергозан и пих ,и се мазах.
Иначе имам вкъщи ериус,а можеше и ксизал да взема,ма аз си знам алергозан Rolling Eyes слагах риванол и лед,нямаше много оток ,но бая зачервено.Добре е вече де,само остана сърбеж.Ако снимките не бяха малко 18+ заради мястото на ухапването, щях да пусна да видите ,че си изглеждаше страшно.
А Тутманичето е мммм

# 411
Ма как да не сме ви приятелки?! Жертваме се да ядем сами, за да не се лепи по вас. Това е висша форма на приятелство Grinning

# 412
Аз пък си пазя обувките да не ги изтъркам. Simple Smile
Пък аз моите се оказа, че съм ги изтъркала. Още се чудя да пиша ли рекламация, амаха.

Ренко, нАучно докзаните ползи са крачки около 8000. Ти ако правиш 4 вкъщи само, ехей Simple Smile
Много ти е красив тутманикът, добре, че не ме съблазнява Simple Smile

# 413
  • France
Hello, мацки. Недовършений ме праща при вас да "вентилирам" и да си заредя социалната батерия. Че нещо la familia grande ме изтощи. Не, че нещо специално са направили, просто се чувства италианският им ген, а на моя бг темерутлък това му идва в повече.
Сири Hug
Ре, новини за Куч? А за черната дупка - ней вярно. Направо ме е страх да се тегля след ваканцията.
Изкарахме деня във Vulcania и много ми хареса. Бюти, ако имаш път насам, струва си. Особено ако Дечко има 110см. От нищо нещо са направили и е фраш от хора. И "само" за 30е на възрастен. Народни цени. Не като в Банско Joy
Тази вечер сме разделени с роднините, те в къмпинга, ние в ербнб-то. И по-добре. Двете деца заспаха в колата, толкова гроги бяха. А и аз малко да си почина от соц контакти Joy

# 414
  • София
Ама, Фило, не се теглиш правилно. Като се качиш на кантара гледаш само последната цифра. Всичко останало е илюзия.

Бърди, няма нужда от лицемерие. Каза се, че по време на отпуска не се лепи нищо. Та и на теб не ти се лепи и си ядеш съвсем егоистично. Simple Smile

# 415
Тиху, Артемис, тиху Grinning

Отмъкнах едно листо от някакъв сукулент с бодли на върха. Сега само във вода ли да го държа до събота или да отмъкна и пръст от саксията на хазяйката?

# 416
Аретимисе, последната една или две 😆😆

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 08:53 от Азалия

# 417
  • София
Азалче, не го гледай мъха. Те, гадовете много бързо свалят. А и ти наистина имаш нужда от време за наместване на хормоните.

# 418
Азалче, не го гледай мъха. Те, гадовете много бързо свалят. А и ти наистина имаш нужда от време за наместване на хормоните.
мъховете са вещици.

# 419
  • София
А, не е това тестът, Сири. Пробвай с твоя мъх. Натопи го в морето и ако не потъне, тогава е вещер.

Общи условия

Активация на акаунт