Отговори
# 705
Въй, въй, ама моля, ве! Квай таз спортна дисциплина 😁 Мляко? Мента? УбиФти Сичко детско в мен 🤣🤣 Шегувам се и не 😆 Това няма и да го подуша, но щом си има феновете, наспорт!
Днес и тук беше жега..пак се започна..Чакам си есента аз, зимата...Хубавото е, че лятото е кратко...за сега 🤔 Ако настане вечно лято...отивам да заминавам на Южният полюс 😂

# 706
Зимата хич не я чакам, ама виж септември - октомври с голямо удоволствие ще ги посрещна, особено октомври. Ще има шарени листа, леко време, тук там дъжд, тиква, грозде, круши. Красота Simple Smile

# 707
Тъй, тъй - права е Попи, ще има повече за нас.

Аз съм на Металика, нанасям поправки, ама ме разсейвате тука с ваЩо възмущение Simple Smile

И тук е много жега. Уморява ме, особено като се позадържи по-дълго без пауза - нито мога да се наспя, нито ми е комфортно.

# 708
  • Fairbanks, Alaska
Сигурна ли си, че ще ти е комфортно на Южния полюс? Дори и през декември и януари, когато в Южното полукълбо е лято, на полюса е около -25 градуса. Шест месеца ще ти е ден и шест месеца ще ти е нощ, като имаш едни поне 4 месеца истински мрак дори и през деня, както е в този час навън.
По-добре ще ти е в град Феърбанкс, Аляска. Тази година през юли имаха поне 10 дни с 29 градуса и 6-7 дни с 30-31 градуса. През повечето години, лятото е от 16 до 27 градуса. От 15.08 температурите падат трайно под 20 градуса.

# 709
Въй, въй, ама моля, ве! Квай таз спортна дисциплина 😁 Мляко? Мента? УбиФти Сичко детско в мен 🤣🤣 Шегувам се и не 😆 Това няма и да го подуша, но щом си има феновете, наспорт!
Днес и тук беше жега..пак се започна..Чакам си есента аз, зимата...Хубавото е, че лятото е кратко...за сега 🤔 Ако настане вечно лято...отивам да заминавам на Южният полюс 😂
Тринидаде,  ужасни са!

Аз съм на Позлатената епоха. Има нов епизод.  И си изключих алармата. ЗавиждайтИииии!

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 20:46 от Сирос

# 710
Тоз диван поразително прилича на моя по цвят. Ако правилно го помня де, че то мина сума ти време, откакто го избирах, забравих го вече.

# 711
И ние искаме шеф или шефка.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 15:24 от zlatenceto

# 712
  • тук и там
Добро утро.Много сте писали снощи,не мога да ви насмогна..Като дете,дядо ми правеше мента и ми даваше да опитвам,много ми харесваше.От тогава обаче не съм опитвала,ще гледам да пробвам,може да ми допадне.Аз на вино карам,въпреки че ако ме види някой французин или италианец как го пия и ще припадне-половин чаша вино и още толкова лед,става супер разредено.
Благодаря за препоръките за Гърция.Аз гледам нещо по-наблизо,че не обичам да спим на различни места,а и път над 5 часа ни идва в повечко на всички.Пътуване със самолет до Гърция също не ни е опция,щото трябва да се ходи до София пак и на отиване и на връщане.
Днес ще помоля за палци към 13ч .ММ на всичкото отгоре е поканил и родата на обяд в  нас,та и ще посрещам гости ,докато той е на преглед..Rolling Eyes

# 713
  • Пловдив
Ай, вай...на ранина кви неща изчетох 😁
Аз мента обичам...с тоник. Ноооо го помня коктейла, ама със сметанки, не с мляко Wink
А кафе...?

Ха, добрутро!
Тоя пуФкавия котарак само за мачкотене!
Епохата и аз искам да я гледам, ма нямам НВО Confused

# 714
  • тук и там
За Узото щях да казвам,че е много хубав.Изглежда сърдит обаче.Сири,що разсърдихте котарака?

# 715
Добро утро! Успах се. В момента спрях за пуш-пауза и кафе докато разхождам кучето. После - внучето Heart
Хубав ден на всички!

# 716
  • София
Ай, Узо как с презрение ни гледа!

Нищо сладко алкохолно не обичам. Ама не ми пречите, пийте си го.

Днес на обед ще ми е яко нервно. Ама не върви да подфащам спорта от преди това.

Вчера избрах света. Сега някой да дойде да дгъне прането. Невольо, где си? И само се мотам да не сядам на щайгата да работя.

# 717
  • София
Много сте млади явно повечето. От моето поколение всички сме пили мента с мляко.

# 718
Добро утро!И аз с внучето.Слушаме детски песни, и така цял ден.От време на време разнообразяваме с Веско Мариновста жълта рокля, голяма фенка.И една две италиянски песни.
Снощи пак ми се замая главата, мисля, че е от жегите. Хич не ми понасят, а прекарваме доста време навън, уж под лозата, на сянка,но.....
    Айде,отиваме да се люшкаме.

# 719
  • Наблизо
Добро утро и от мен.

Детето ни се качва на главата.Удря по масата,хвърля…не прави така у нас и сега не знам какво да правя.Не слуша.

Стискам палци на Кайсиения мъж всичко да се окаже фалшива тревога Heart!
Сис,при теб как са нещата?
Марул,почивай повече? Няма ли как?

Мм се прибира днес и ще ми е по-спокойно.
Въпреки,че ваканцията е основно нерви откакто съм дошла.Пфу..И времето неиминуемо тече и скоро ще идва време и ние да се прибираме и да почва кръговрата Sad

Общи условия

Активация на акаунт