Отговори
# 525
До Бър-Бър другарката- турвай очиклИте/ както казват мойте лапетиЙ/ и да найдеш скритият текс с линка за парочистачката 😀🤗 Браво на девойките- наша гордост!

Ся, нъл няям търпениЙ се раздвоявам м/у леката атлетика по ТВ и почистването 😃 Обаче дъл щото са ми на калъч прозорците дет се пробвах… мъъъ сал дет не се окъпаФ с тоз накрайник, мда. Тряя помислА за друг начин да натаманя джиджавката ли. Утре ще пробвам на нормалните прозорци, пък ще мисля за капандурите. Банята и ней ошетаФ.. изобщооо за медал съм 😁

# 526
Вие пак гримила имате, аз съм жив зян.
Днес съм селянка. Хлопнах кепенците по обед и сега на хлад

# 527
СирИ, чудна салаткЕн 👍

Ся, кО ши си мерим зАмая и склерозата 🤣 да се Фключа с един избръснат и един НЕизбръснат крак 😁 Сторих таз поцедура и гордо се занесоФ на плЯж 🤣🤣 Хубу, че по принцип не съм с мн космИ и са едни рахатични.. та не събраФ срамЪт 😎

МарулЕт, сигурно не ти е смешно ма ме ухили кат ряпа и то не за друго ами и ние с миуту сме подобие 🤣 Има джи пи ес, Обаче да съм пуснела и на телефона и ставам кривоглед като запътуваме нанейде. Последно в Гърцията само дет не се изтрепахме 🤣 да спорим относно локациЙ и средства за ориентирВане.

# 528
Сири, покани ме. Имам вино. Мога да говоря, мога и да мълча 🥰

# 529
Даже без вино ще те взема. Шардонето ми е ледено. Утре скара, неаполитанско казатиело /а дано ми се получи/ и още салата и люти чушки, а и един зелен фасул плакия с телешко. При необходимост и друго ще спретна. ПристигВай!

# 530
  • Пловдив
Мх...няма да е само тя гостенката Yum

Наште ме ядосват...баща ми нещо ней ок Confused Вие му се свят, кръвното му пада и 2, 3 нощи му се гади...оообаче, нале имало вирус. Мх...и на други така им се въртяло. Да, бе...ма той ней идвал на кардиолог 3-та година. Преди му беше високо, ма ся явно тая терапия не му е ок не и не...аман от ся ви казвам. Брат ми е там, ма се еНо го няма.

# 531
Категорично гостенката няма да е една Grinning
Вино нямам, ще ме извините, ама някак ще се реванширам.

Сутринта съседите по тераса - млада двойка - ни дадоха домашни розАви домати.

# 532
Понеже няма достатъчно вино, ще се жертвам и няма да пия. Храната подгответе Simple Smile

# 533
  • София
Добър вечер.
Сиросе, за желаещите гости и по една мотика да приготвиш. Laughing

# 534
  • София
До Бър-Бър другарката- турвай очиклИте/ както казват мойте лапетиЙ/ и да найдеш скритият текс с линка за парочистачката 😀
Ни съм виновнО аз, че си го затулила в скрития текст. Аз главата ви казвам, че ще си загубя, тя парочисточки ми крие в скрити текстове, ама-ха. Видях сега. Мъх ще има задача да ми я вземе.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 21:26 от бъръльо-бъръльо

# 535
😬

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 06:45 от zlatenceto

# 536
  • София
Аз се облагородих след едни миди, бяло вино и разходка.
Тринке, идва младото поколение и то е яко!

# 537
И при нас се вижда чудна Луна, но не излиза добре на снимки. Утре е пълнолудие, да си знаете Simple Smile

# 538
Бър-бър, последната снимка в сърцето ме уцели!
Гледам, веселите се тая вечер!
 Аз няям сили да гледам. Захванали сме да правим асмалък на двора, след месец малката прави годинка и ще се събираме ии искам някакви нещица да направя. Като например да съживя тревата, която милата не е виждала поливка това лято.. та съм се заела, окосих, изгребах изсъхналата, сега ще я аерирам у наторя. След няколко дни ще насея нова и ще се моля на Бога на дъждовете след месец да имаме приятно зелено килимче 🥲
Също си представям на асмалъка да сложа от онези лампички дето са в крушки, сещате се, по фестивали има.. изръшках интернета и не намирам (всъщност намерих едни дето са 10 бройки в редица за 50 лв, ама ми се иска нещо по-така, че ще ми трябват повече..)
Та ако се сещате къде може да има, свиркайте. В идеалния случай ще бъде да са соларни, ама май няма да стане.
Ще ходя да спя, тая нощ ММ беше така благосклонен да предложи да спя в хола, а аз приех, така че, 9 часа непрекъснат сън, здравей!

# 539
Азал, Шейн, Тему…

Общи условия

Активация на акаунт