Отговори
# 795
  • sf
Наработих се! Навръщане мислех да си платя гражданската, те пък в обедна почивка 🙄
Марул, много нагла тая, ха!
Болните бързо да оздравяват!
Панди, значи така е било писано! Аз леопардовата шарка я свързвам с фолк певиците 😃

# 796
  • Пловдив
Донси, ам кога купиха колата, па я докара? Както разбрахме вече я кара и свиква Simple Smile
А ти свикваш ли?

Панде, как е малката? Ваканцията как минава?

# 797
  • София
Мисте, благодаря, че питаш! Почива си активно госпожицата. Но трудно я уговарям да излезе навън. Стои си в стаята повечето дни. И все с телефона. Знам, че е типично за тийновете, но при нея се намесват и депресивното състояние, самоизолацията.  Борим се с това.

# 798
  • София
Пандич, мислили ли сте за спорт някакъв? Може да си писала, извинявай ако съм пропуснала.
Другото е някаква школа, рисуване, език, дигитално нещо.

# 799
Абе аз няма да се дам на съседката. То детето не е виновно, ама и моя отговорност не е. Начи, бащата не бачка, един пройдоха, който взема инвалидната пенсия на млаката, за да живее. Обаче майката работи на две места, изгони го оная, ама се виждат и се челастрят, на почивка го води, аз да гледам детето. При някакви по-различни обстоятелства бих . Тя спи до късно, майката към 15.00 ч се прибира. Обаче тя едва ли не го сметна за мир задължение, с и детето е с трудно поведение. Това значи да пренебрегваме Кати, за да съм нащрек за другото. Мне, мерси.
  13 , и аз обичам да шофирам,много и сама.
    Оплаках ли ви се,че моето нисснче се счупи.Май ще се окаже верига на двигател,а майсторите много много не щат да разглабят. Още не отишло на доктор.

# 800
  • sf
Мисти, с БНД е така , кат си навие нещо, трябва да стане сега и веднага. 😆Колко нерви съм изпотрошила заради тая му черта. Ама вече не, да се оправя!
Иначе посвикнах, ама го мисля. Ама ей го, вчера го пратих да ми измие колата, много яко! 🤣

# 801
  • USA
A, добър ден Hug
Аз кафепия. Взех някакви нови капсули кафе шоколад, ама май ней мойто.
Марули, кучана е Кане Корсо. Не гледай, че е малка, ще стане дзвер. Майка й и баща й са над 60 кила.
За съседката ти нямам думи какви нахални хора има.
Кайси, радвам се за резултатите.
Фил, как е юнака?
Панди, щом си забравила за роклята, значи не е била твоя.
Сири, запазих това с патладжана, ама няма да го слагам на паста аз, така ще си го ям.
Добри, китаецът на диета ли те сложи или някакви други номера прилага, не разбрах.
Тринки, лек път и поздрави на бургаските гларуси.
Тили, завиждам за домата само със сол. На мол не съм стъпвала повече от година.
Другото забравих, надявам се всички да са добре.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 18:03 от SkyBlue

# 802
  • France
Страхувам се, че на юнака ще му остане много грозен белег. Cold Sweat Ще го мажа и ще видим.

# 803
  • София
Страхувам се, че на юнака ще му остане много грозен белег. Cold Sweat Ще го мажа и ще видим.
Споко, ще избледнее, а и ще се качи нагоре.

# 804
  • France
Дано. Всички казват, че при децата зарастването е различно
Остарях. Имам среща да пием по вино и тапас и ме мързи. Срааааааам

# 805
А, Фил, дядо ми ме е учил, щом някой ме кани по хубав повод някъде, ако трябва пари на заем да взема и да отида. Та и ти така, никакъв мързел! Simple Smile Тръгвай Wink

# 806
Патладжан а- ла Сири много ще върви и с ориз подозирам. Един донякъде по- диетичен, но не по- малко вкусен вариант за освинване. Sunglasses
Скай, радвам се, че пишеш. Hug
Като показа мъника, се влюбих още повече в тази прекрасна порода. Забравих да пиша какъв красавец е. Heart
Вашите две канета как са?

Моето нестъпване в мол върви и с не- консуматорско поведение, което се оказа, че ми се отдава с лекота, поне на този етап. Решила съм август и септември да не си купувам никакви дрехи. Единствено ще си взема едни сникърси през септември и то не за друго, а защото имам 20% отстъпка, която инак ще изгори. А тях така или иначе съм си ги заплюла още от май месец, но са за студено време.

Фил, мажи с каквото са ви казали. Ще се учудиш колко бързо регенерира детската кожа.

Трябваше вече да сме излезнали, а ММ още не е хлопнал кепенците. Седя нагласена и леко изнервено потропвам с крак. Sad

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 18:52 от TuЛи

# 807
Тили, скептична съм за ориз.

# 808
  • sf
Тетка, съвета на дядо ти много ми хареса, ще го запомня!
Шъ пийна една водчица 😁 наспорт!

# 809
  • France
В испанския бар съм вече, чакам колегите. Леле, що младеж има около мен. Напомня ми моите млади години, еразъм, любов... как мина това време... неусетно.

Общи условия

Активация на акаунт