Отговори
# 780
Ден!
Марулет, строявай съседката дан идвам аз да и изиграя един шотокан ☝🤣

Кайс, супер за отпадналите тревоги за твоя мъх.

Снощи покрай тези персеиди си размишляям- глей кво нещо значЕ. Хората като видят падаща звезда си пожелавали нещо, а като бяхме малки Танчето така ни ги редеше- пада ли звезда- отива си някой. И кажете ми после, че мироглед, настройка за живот, оптимизъм, песимизъм не се градят в семейство и околна среда 🤓
Тук никакви падащи обекти не се видяха. Имайки предвид горенаписаното, смятам го за добра новина 🤣👍
Прайх малко пилатес, ма малко, дан взема се преуморя или повредя 😁
Сега Сийка и парочистачката 😀
Уикенда ще ходя до Бургас. Да видя поне Килеша, кака му от вчера се закотви пак в Анталията. До 25- ти ще е там и после отпуска в Лефкада планирали.
Сестра ми ще видя.. и такива неща.

Бър-Бър мн неприятно с тези глупости. Не уважават труда на децата начЕ. Както казваш да се изясняват нещата отрано, а не постфактум..
За леопардовите шарки съм на мнение, че не на всеки ходят, ама аз не съм моден гуру.
Успех по фронтовете, другарки.

# 781
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Изчетох чинно всичко, включително за ментата и мандрагуците.
Стисках палци, четох добри новини...
Марул, добре дошла в клуба. Писах ли аз как миналата година искаха да ме цанят за безсрочна безплатна "баба", за да може хубавицата и съпругът слънце да работят, че парите са добри.
Аз не работя, за да си гледам детето, хем пораснало, а ще гледам почти бебе! Което не познавам, то не ме познава и не знам къде да търся помощ ако се случи нещо.

Съвсем тихичко да се похваля - странният китаец май помага. Инсулинът не е паднал, но килцата се размъдаха, а ако паднат излишъците може да се оправи и другото.
Свалиха ли конците на юначето? Как мина? Страхът обикновено е много.

# 782
  • Пловдив
13сче, ам сама ли ше ги отмяташ толкоз км път? Ш та мисла, да знайш! Heart

Кайс, бравос!

# 783
Пффф, посред лято съм на антибиотик, нЕква бактериална пневмония хваната в начална фаза. ПодозирВам надухал ме непочистен климатик в едно заведение, ама кот-такоА. Пием, пеем и се веселим. Не пием всъщност де, докато не свърши антибиотика. Положението ваканция в комбинация с обикаляне по лекари не го практикуваме, освен по спешност, като сега.
Кайс, радвам се за добрите новини.
По дневното меню не мога да се изкажа. Ядем кот' ни сготвят. Т'ва клинове, мекици, агнешко с дроб сарма, пататници, катми, чушки бюрек... милост нямат. Споменаха нещо за качамак с домашно масло и пръжки за обяд. Антибиотика искал силна храна, мда. Обемите ми - точно обратното.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 12:50 от Mößbauer-Effekt

# 784
  • София
Сбъд, бързо да се възстановиш.

# 785
Мерси, Мид. Не съм на умирачка, работя си. Само по-кротко го давам.

# 786
Мьос, да оздравяваш! За манджите люто завидях!

Марул, сосът:
За около 2-3 порции спагети: Обелих и нарязах на едри кубчета три малки патладжана. Посолих ги и ги оставих да изтече горчивия сок. Измих ги, изтисках ги и после омазани в зехтин ги метнах във фраера. По принцип трябва да се изпържат, но ме мързеше. В това време сложих тенджера със зехтин на котлона, 2 скилидки чесън нарязани да се запържат леко, колкото да овкусят зехтина и изсипах буркан смлени домати. Първо на силен огън и после на слаб, да изври всичката вода от доматите, да остане на гъсто. Понеже нямам пасата се наложи малко захар да сложа на доматите, сол и черен пипер. Като са готови доматите, при тях се добавят патладжаните и сварената паста. В чинията вече - настърган пармезан.

# 787
Огладнях! Обожавам патладжани, но само аз си ги ям вкъщи, съответно ме мързи... и, да, оплаквам се от мързел!

# 788
  • Пловдив
Аз уж ядох, ама... Yum

# 789
Мьос, да оздравяваш бързо, че оставИ манЖите, ама спорта тряя да се спортува 😁

Мист, ам много обичам да си карам аз. Вярно пътя е на заврънкулки, пак не пречи обаче. Тамън е интересно 😃

ДобрЕ, разбирВам, че някакъв китаец ти помага, ма убий ме.. не го познавам тоз ся 😆 нещо съм отървал явно.
Вчера отметнаФ профилактични прегледи. Остана ехото на бюстЪт, ама ще е другата седмица, че в Разлог трябвало да се ходи. Холистеролите ми били завишени, понижени.. амЪ.. дъртрозата не прощава. Помня пред менопаузи и глупости личната все питаше изобщо ям ли, че никакъв холистерол съм нямал, пък сега …

# 790
  • София
Как умирачка, да не чувам ей.

# 791
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дай да наръся умнотии на кило.
Холестеролът е висок, защото хапчетата ми за кръвно така влияят. Искам ли да ги сменя - не.

Инсулинът ще падне, с него и килата, има три варианта. Едното са прословутите инжекции, но да си видя първо черния дроб и жлъчката, че удрят там
Другите два варианта са на хапове - едните разкатават майката на сърцето, другите имат странично действие - разстройство.
 Съответно трябват консултации с кардиолог, гастро, вътрешни болести и ехография на черен дроб и жлъчка

Да съм си изберяла какво искам.
Не искам нито едно.
Продължавам с китаеца.

13, не съм писала много за него.
Най-странния православно-еврейски-хиспаноабланте-арабист китайски лечител Joy
Като го видях за първи път умрях от смях. Но явно знае какво прави, защото виждам ефект в килата. Дай, Боже, да падне и инсулина.

# 792
Отметнах всичко, даже по- рано от предвиденото. Изключително доволна съм! Не само от себе си, но и от проявеното разбиране и съдействие на хората от отсрещната страна. Сборих се с няколко вятърни мелници в родната администрация. Попаднах на хора, които твърдо ми върнаха вярата в светлината в края на тунела. Има я!

Сега дояждам един огромен домат, само със сол. Няма такава вкусотия!!!

Мьос да се оправя!
На Добри желая нещата с китайчо да продължават да дават резултати.
Пандето да мине да каже какво е решила за роклята и ако я е взела, да я покаже.
Тьорт, ако не наминеш дотогава- лек път желая.

Ако лято 2024 влезе в аналите като "лятото, в което TuЛи спря да консумира алкохол, когато е сама вкъщи", то 2025 е под мотото "лятото, в което TuЛи не отиде на шопинг / мол". Едно единствено изключение има, когато бяхме на кино. Крачето ми това лято до мол с цел пазаруване не е припарвало.
Потуп- потуп по рамото.
Да видим догодина каква ще е равносметката. Grinning

След малко може и дрямка да му ударя.

# 793
Добри, кажи, моля, за китайския лечител. И аз имам проблеми с инсулина и свръх много килограми. Тези, които причиняват разстройство, съм ги пила - три вида от тях. Никаква полза. И да съм на диета, не свалям!
За съседката на Марул нямам думи. Как така нямало да я изгониш...ми кой ще носи отговорност за това дете!
Патладжан не обичам, нито спагети, за онези телешките неща да не говорим.
Лек ден на всички!

# 794
  • София
Тили, радвам се за доброто развитие!

Марулче, таз съседка много нагла!

Благодаря за активните съвети за роклята, които ми дадохте. В крайна сметка така се завъртяха събитията, че се наложи рязко да тръгна в неочаквана посока и съвсем забравих за роклето. То нямаше и време,де, дори да се бях сетила. Явно не е писано да е моя.

Относно китаецът. Имах приятел- лекар, който много уважаваше един китаец ли беше, друг ли, не помня, но пак с такъв тип лечение се занимаваше - иглотерапии, източни масажи и др. Търсеше го редовно при разни болежки.  Мисълта ми е, че някои от тях наистина си разбират от работата до степен да се радват на признание от традиционни медици.

ДобрЕ, дано все така да помага Китаецът ! 🍀🤗

Общи условия

Активация на акаунт