Отговори
# 765
  • sf
Добро утро! Трудя се от рано рано аз.
Синкото си одраскал леко колата докато паркирал и сега страда. 😆Викам "колко още ще я дереш" 😆

# 766
Добро ви утро! От 6.15 съм на въртележката. По закона на Мърфи на мен се падна още сънена да зареждам вода, кафе и да почистя кафе-автомата. Все на мен се случва по една от трите дейности, тази сутрин, сигурно защото е 13 - и трите. Мрън.
Хубав ден на всички!

# 767
Начи, Те, ако не беше казала,че е 13-ти нямаше и да забележа. Като не ходя на работа съм в някакво безвремие.

# 768
Добро утро, палачинки направени, изядени и децата приведени във вид. Сега си играят в детската, а аз пускам кафето и ще пробвам да се скрия да го изпия на спокойствие в хола 🤭
За обяд филе със зеленчуков микс от лидл.
За вечеря не знам, ама ще трябва да се готви…

# 769
  • София
Добро утро! Здрави ли сте? Бели бъбреци тестиси ли са? Dizzy Face

На състезанието на щерката скандал с играчи с неустановен пол. Мнението ми си остава същото като миналата година - първо до установяване на резултата е по-добре да се мълчи и второ организаторите где са бляли, че са позволили три мача да се изиграят със заподозреният/та/те и после да се губят служебно...Мръсна работа отвсякъде, и отстрани на държавата, вкарала неотговоращ на условията играч (даже май двама или трима), и от световната федерация, позволила този цирк.  И при двата изхода, да се окаже мъж или да се окаже жена, горчивият вкус остава.

# 770
  • тук и там
Добро утро.Първо да благодаря за палците,всичко е наред-не е онова,за което се тревожихме,възпаление излезе.Вчера родата беше на гости ,за това и нямах време да се включа.Не съм спала снощи покрай хъркането на ММ,тази вечер в майкини ще спя,щото ще се виждаме с приятелки и няма да се връщам в село.Утре и вдругиден на разни лекари ще ходя, междувременно трябва да събера багажа за Гърция и да ходим и на гости пак вечерта ..Толкова бързо върви това време,ей сега ще свърши ваканцията..
Хубав ден на всички!

# 771
  • France
Ама как ще е свършила, за мен още не е почнала?
ДобрЮтро. Днес ще свалят конците на камикадзето. По този повод ми е нервно

# 772
  • София
Добро утро!

Имам кифленска дилема Дайте акъл! . Аз леопардов принт не нося. И не знам дори дали е модерно сега??? Но харесах една рокля леопардов принт, гледам си я на витрината и се чудя и мая да я купувам.ли. За сезон есен-пролет е. Разчистват изостанала стока. Май е последна бройка. Мой размер. Мъка! 😆
Имам няколко часа да реша докато съм в района по задачи. И да отворят магазина, де. Аз снощи ѝ метнах око , когато влизах за друго.

На всички с нужда от подкрепа пращам прегръдка. Изчетох ви, но поименно не мога да спомена в момента, че времето пак ме гони по петите.

# 773
КУПУВАЙ, Панде!

Марул, ще напиша за соса малко по - късно.

# 774
  • France
Панде, я бЕгай да я купиш. После я снимай и ще ти дам 100 съвета как да я носиш шикозно

# 775
Панде, купувай!
  Сири, ще чакам.Отивсм до бакалията за патладжан, и довечера за мен ще е това.
   За мъжете -ония работи. Снощи с лук, днес с масло. Блякс!
   Обрах квот можах от смокинята.Има още.Изядоха ме комари.Джуфкс се е заровила и пясъпника, аз използвам да пуша една цигара. Като се наиграе,ще излезем,няма да й прекъсвам заниманието.
   Съседката ме врънка да й гледам детето една !!!!!!! Седмица,докато техните са на море.Ще бъде в трети клас, но лигаво до безобразие, непокорно и непослушно. Момиче. Аз отказах,  тя вика, аз ще я оставям сама, тя като дойде у вас, ти няма да я изгониш. Начи ако верно е толкоз нагла, една седмица се командировам у щерката. Бащата не работи. За тва море знаят от пролетта. Еми...те моите деца ми оставят Кати с предварителна уговорка, комшийката нещо се е объркала.

# 776
Панде, кОпувай!
Дали е модерно или не, щом на теб ни харесва- значи Е! Важното е не дали даден принт е актуален в момента, а усещането, с което се носи.
Иначе- актуална е все още шарката, да.

Кайс, радвам се за хубавите новини.

Мид, мерсаж! 🤗

Две от задачите- отметнати, още няколко по толкова предстоят.

# 777
  • София
Ма как така някой ще ти тръсне дете за гледане, като си отказала? Hushed

# 778
Кайс, радвам се за твоя мъх. Сутринта по тв казаха,че 1/3 от Гърция гори. В неделя племенникът се прибра от едно селце до Александропулис, по пътя се включил гръцкия Алберт, променили маршрута. Заради голям пожар.
   Не ви ли е страх сега там?

# 779
Кайс, браво за добрата новина!
Панде, не знам модерно ли е, но аз си нося с кеф леопардов/тигров/какъвтоетам панталон.

Изчезвам по задачи.
После ме чакат едни завъртяни бумаги, чак не ми се подхващат.

Общи условия

Активация на акаунт