Отговори
# 1 470
А така, друго е като има раздвижване.
Готина да ви е срядата!

# 1 471
Утро, станал преди малко и аз.
Сис, на флоьнга на квадрат!

Мда, с кола пътуваха и щерката. От Софето до таме осем часа, че и малко повече. Ся да ви питам- прати ми фотоси на някакви подправкииии. Пита искаш ли и какви, рекох вземи за риба и пилуе.. Обаче има и едни бурканчета с четири вида сол вътре, като двата вида са хималайска и морска, но има и черна на цвят и синя. За последните два вида мий питанката. Знайте ли що за сол са? Тъй.

Пия кафето и ще мъдря плана за днес, на вас успешен ден!

# 1 472
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич получи и оправи всичко за университета, даже визата излезе две седмици по-рано.
Минах на китаеца за тази седмица.
Чакам си дружките на мекички на Плиска.
Животът може да е и хубав. Simple Smile

Стискам палци за всички, за малката красавица най-силно.

Мид, ако съм виждала койот, не съм разбрала. Ама пак ми е страшничко.
Преди години големия син ми пусна снимка на меча лапа. Слязла, мецаната, почти в селото. Какъв страх съм брала тогава.

# 1 473
  • София
Добре, кога почва нашто момче? Много му се радвам, специалността му е супер. Трудна, но страшно необходима.

Нашият плаж, освен, че е празен и спокоен, има и рампи за инвалидни колички. Това много ми харесва, някой е помислил и за тези хора да могат да се насладят на слънцето, вятъра и морето.

# 1 474
Здрасти! Аз идвах рано сутринта, ама последния пост беше мой. Та не можах да се отбележа. И кафе пих, и до работа ходих, и да пазаруваме. Кати е много послушна, никакви ядове нямам с нея.Начи за тва евала на майката и таткото.
    Сега следва съм за нея, преговор по АЕ за мен. Ама още малко да поиграем.

# 1 475
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бър, благодаря!
Заминаваме на 13, започва опознавателната седмица на 15, а на 22 вече е на лекции.
Ще бъдем с него 3-4 дена и го оставяме сам. 
Pensive

# 1 476
  • София
Ех, Добре. Знам, че знаеш, ама хем ти е мъчно да замине далеч, хем би ти било по-мъчно, ако не замине. Майчини му работи.

Щерката се връща в неделя в Пловдив и това беше за тази година "дългото заедно".

# 1 477
ДобрЕ, трудно ще е раздялата 🤗 За добро е 🤞 Аз съм сигурна в момчето и много се радвам за него, ще се гордеЙм, сигурна съм!
Бър-Бър, при вас рампи, при щерката 🙄

Скрит текст:

Викам, бягай маме, идвам те спася 🤣 То са хили..Диви прасенца ли каза, някакви такива жиботни 🙄

Аз се засилих да довършвам дамата италианска, усетих, че не е момента още и намацах нещо набързо, което ще чака довършване при изсъхване.
Скрит текст:

Ще си направя две такива за смяна на интериора 😀 че нали ме гонят бръмбарите.. Днес нещо не ми се готви, ще карам на таратор, сандвич и салаткен..

# 1 478
  • София
Хайде сега, не е далече. Три часа полет. По-бързо от София Варна с кола.
Децата трябва да се пускат, а родителите им да преоткрият младежите в тях.

# 1 479
Пускат се, но няма как майката да не преживее раздялата Simple Smile

Въх, 13, ма как така стои това прасе баш като за снимка?! УжасТ, то койоти, прасета, страшна работа по тия морета Grinning Аз се сблъсках само с една синя медуза, пу-пу.

СтанА време за следобедно кафе, аз още не съм яла нищо днес.
Пера и простирам, после не знам кой ще глади. И задачки-закачки между пералните.

# 1 480
Начи, подписвам се сто пъти под Ре!!!!
   Синът ми утре си отиват в София, после на още едно море, после малко лекции,после една есенна Италия. Мъх е в драма,че детето си отива.Ксти и тя от понеделник на детска, пу-пу, щяла да ни опустее къщата.Довечера ще сме правели изпращане на младши.
  Ма не е в ред. Снощи му вика, ти що не вземеш 2 години за 1 и да се прибереш по-скоро. Щях да падна.
    ДобрЕ, за добре е .Да разперва крила и да полита. И аз като 13 съм сигурна в нашето умно момче.Па ти си страдай, кой ти пречи.

# 1 481
  • София
Търти, ние пропуснахме плажа с грухчетата. Много е яко. А дъщеря ти е красавица.

Следващите почивни дни подозирам, че щерката ще е с Гаджо, че месец нямапда са се виждали. Та вече ми щрака накъде да хукнем - нанякъде. Joy

# 1 482
Търти, много хубава, мно-го! Художник си ти, художник!

# 1 483
Кой е този плаж с прасетата? Joy

Аз само среща с коза съм имала по гръцките плажове. Че и ме нападна гадината, като се опитах да я изгоня от хавлията. Скрих се зад ММ Joy

# 1 484
  • София
Остров Атокос. Animal Pig

Всеки изживява раздялата различно, нека мъжкият старши Марул да помрънка, ще му мине. На колежката дъщерята заминава да учи в чужбина, предчувствам да слушам цяла година драми, предвид свръхпротективната майка (колкото и да си я обичам).

Да се похваля. Приятелка днес стана леля. Женска. Винаги се радвам на нови бебенца. Heart

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 14:48 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт